...Nyt nolottaa... nyt nolottaa ihan kybällä... mut tän takia mä näitä jäätelöarvosteluja kirjottelenkin blogiini. Että tajuisin ite että kuinka paljon sitä kylmää maitotuotetta ny ahmii kesän aikana - tähän mennessä näköjään kerran viikossa... Herkkubeba kasvaa vaan, niinbä.

 

Mutta itse arvostelun pariin:

Mikä: Aino Vanilja-Kinuski-Macadamia - nettisivuilla jätskin sisälmyksiä kuvataan näin: "Iki-ihanaa vaniljakermajäätelöä, kiehtovan suolaista kinuskikastiketta sekä täyteläisen makuisia macadamiapähkinöitä."

...Miten muuten nyt oonki päätyny tohon Valion/Pingviinin tarjontaan vain?... :)

Mistä, milloin ja miksi: Jonkun bonuskorttilehden mukana tuli kuponki, jolla kävin hakemassa Valintatalosta (meinasin kirjottaa -ladosta...) euron normihintaa halvemmalla Ainon 300g/480ml-kokoisen jäätelöpurkin, maksoi siis n. 3,80 euroa. ...Kato pitihän sitä kuponki käyttää hyväkseen, tän kuun puolella ois jo vanhentunu... ;) Samalla kai juhlistin lämmintä keliä, tai sitä että olin käyny seuraamassa juuri viimeiset muun-kuin-englannin-kielen-tunnit harjottelussa, tai mitä tekosyitä tähän vielä keksisikään...

Mitä pidin: Söin kahen päivän aikana, en sentään koko purkkia kerralla vetäny ;D Mut siis oli ihan "viihdyttävä" maku. Viihdyttävä on siis sana jota käytän usein kuvaillessani esim. leffaa, mikä on ihan kiva kokemus, rattoisa ja mukava, ja siinä oli kosketuspintaa, naurua ja muuta mielenkiintoista - mutta joka ei sitten sen enempää sykähdyttänyt.

Tää jäätelö oli siis ihan viihdyttävä. Kinuski (oliko se suolaista? emmä sellasia osaa maistaa) oli superhyvää, ja sitä oli ihan tarpeeksi - mun puolesta olis voinu olla vaikka kolme kertaa enemmän, mut ihmisille jotka ei oo kinuskihirmuja niinku meikä, niin niille varmaan toi määrä on täysin sopiva :D

Mikä toi arvostusta alas hieman oli ne macadamiapähkinäpalaset... Mikä on ees maca...no se pähkinä? En oo mitenkään pähkinöiden ystävä, ne menee suklaassa ja joissain leivoksissa, mut ei suoraan jostain pussista. Niinpä mun mielestä noi pähkinät toi kivaa tekstuuria, mut ei mitään lisää makuun - itse asiassa aika mauttomia olivat. Itse asiassa olivat varmaan niitä samoja pähkinöitä joita on jossain nougatjäätelössä, mistä en oo muuten koskaan kauheesti pitäny. ...Tätä makua ois huomattavasti parantanu se, jos ne pähkinärouskeet olis ollu suklaakuorrutettuja! OU JEAH! Sit ostaisin tota lisää!! ;D Nyt jäi tällässeks makusteluks eli testaamiseks, ja tuskin tuun ostamaan uusiks. On nimittäin hintaa (lähes 5 euroo normaalisti) tollaselle pikkupurkille!

Yhteenvetona siis se, että oli hyvää jäätelöä, aivan ihanaa kinuskia (jota olis voinu olla lisääki), mut pähkinät toi tähän vain tekstuuria, ei makua tai mielenkiintoa. ...On niitä parempiaki Ainoja maisteltu... :)

 

 

 

Ja sitte pieni huomio ihan muuhun asiaan: au. au. uudet (tai nyt jo uudehkot) kengät tuhoaa mun kantapäät. miks jätin sandaalit Kärkölään - ehkä joudun tekemään sellaiset itse leikkaamalla vanhoista rämäkengistä takaosat pois... Rakkolaastarit on ihania, mut ku ne vihdoin lähtee pois ni tajuu että jahas, spitaali.