Niin oli nimetty joku vasikka, luin kai Etlarin Loma-lehestä tai mikä olikaan :)
Jeps, nyt viikko töitä takana, ja jatkuvat tonne heinäkuun vikalle viikolle - tai siis, vika viikko on jo vapautta! ...Iskän työpaikalla, Wipakilla Lahessa, oon puurtamassa kaheksan tunnin päivää. Ulkoilmassa nyt ainaki nää ekat viikot, pesen painepesurilla ja mäntysuopaliuoksella sellasia muovirullien muovisia päätyjä...Hmm, työhön kuuluu myös niitten nostelu ja kasailu, ja kivalla työnnettävällä nostolaitteella huristelu - tai noh, ei kai sillä voi huristella jos sitä vaan työnnetään XP

Töitten jälkeen oon ehtiny jo käydä moikkaan kummipoikaa ja mummuu&pappaaki. ...Kauhee väsymys aina päällä ku tulee kotiin, ja illat on menny telkkarin/Aku Ankkojen ääressä :) No tänään kävin sentään käppäilemässä pihalla ja lyhyyllä lenkillä Pikun kaa - - - oon ollu Suomessa ja kotona nyt yli viikon ja toi oli vasta TOKA kerta ku tein tollasta! KÄÄK!...Suunnitelmissahan oli hengata auringossa pihassa, lueskellen ja laiskotellen; kävellä Pikun kaa lenkkejä; siivoilla ja järkkäillä huoneita...Mut sit tuli työt ja meni suunnitelmat uusiks. Ei me sitte kisunpentuakaan oteta, huoh. Iso huoh. Huoh. nyyh. Enivei, oon tietty ilonen että rahaa tulloo ja aika kunnolla, ku jussina oli jopa kuus euroo tilillä ku nostelin. Hahah!

Juhannus (ja tosiaan juhannus eikä vappu, hehhe jokohan kohta alan sekottaan joulun ja pääsiäisen?!) meni tosi kivasti; tai siis juhannusaatto vietettiin krapuloiden ja missattiin kokkokin, mutta muuten mukavaa :D:D Suosittelen erittäin lämpimästi Herralan Camping Heinäsaarta; asuttiin siis "aitoissa", joissa ei ollutkaan jääkaappia niinkuin aluks luulin, mutta oli meillä kylmälaukku ja kylmäkallet sai vaihtaa vastaanotossa. Vastaanottotädit/-tytöt oli tosi ystävällisiä, ja yleistilat siistejä :D Ainoo miinus on että lähellä menee se iso silta eli autoääniltä ei pääse pakoon, mut toisaalta sit pääsee käveleen suoraan Tähtihoviin mukavaa mettäpolkua pitkin!

Huomena lähen matkailemaan jälleen, tällä kertaa juhlimaan ystävän valmistujaisia&25-vuotisia Tampereelle! Sit ois taas viikko töitä ja viikonloppuna toisen ystävän 25-vee juhlat...Joskin se sano ettei järkkää mitään bileitä, mut pitäähän jotain tehä, mennä vaik Hollolan paikalliseen, vou! ;P

Okei. Tää menee hakemaan mansikoita keittiöstä. Äiti osti pikkupaketin. ...Luultavasti seuraava teksti joskus paljon myöhemmin - kyl netissä just-ja-just voi käydä tarkistaan mailit ja lukemassa muitten blogeja (joskin kaikki osotteet tallennettuna mun kannettavalle, jota en nyt käytä ku ei siin oo ees nettii, joten pitää kysellä ihmisiltä et mistäs nyt voiskaan lukee kuulumisias...)... Heh, pitäis myös tehä jotain oikeesti tärkeetäki eli maksaa lasku ja hakee Elleiltä kämppää (luultavasti solua mut se ois vaan varalla!) Joensuusta... Mut nyt mansikat huutaa mun nimee (ne on itsetuhoisia mantsikoitsia) ja meen. Moi luuvs!