Huoh. Monen vuoden epäonni tuleeka peilin rikkomisesta? Entä kylppärin ison peilikaapinoven? (Tähän voi vielä lisätä viime kuussa rikkomani käsipeili vaatekaupan sovituskopissa...) Tänään nimittäin tuli siivouspuuska; siivosin huonettani, keittiötä, ja omaa osuuttani kylppärin kaapista järjestelin ja jotenki kaapinovi pääs irtoamaan kannattimistaan ja räsähti lattialle siihen mun viereen - - - hetken jatkoin viel tavaroiden järjestelyä ja toivoin ettei sitä onnettomuutta oiskaan oikeasti tapahtunut...mut tietenkin oli. Teippailin raot sit umpeen ja nostin takasin tuille (tiedän;taidan olla tyhmä), mut se peili tippu toisen kerran ku Katja kävi kylppärissä, ja otti sitte mukaansa palasen lavuaarista :/ Jep, huomena soitan isännöitsijäyhtiölle ja kyselen että tuleeko tästä sit mulle minkälainen lasku.


...Tuolla ulkona oli tänään lämmintä ja aurinkoista. Vähän niinkuin muulloinkin. Enpä oo silti käynyt ulkona kauppareissuja pidemmällä - - - ku ootan vaan ens viikkoa ku pääsee (iltasin ainaki) vaan käppäileen maalla pihalla! Heh, ja päivisin oon sit ulkona ruskettamassa itelleni jätti-t-paita-rusketusraitoja 8)

Siis ei musta oo kaupunkikesään. Joensuussa olis iiiihania biitsejä ja torilta sais mantsikoita ja irtojäätelöä. Ilosaareenki vois mennä piknikille, tai ainaki viltin ja kirjan kaa rentoutumaan - mut ei se silti vie pois sitä ärsyttävyyttä mikä syntyy siitä, että joka kerta ku menee ulkoilmaan niin pitää kattoa peilistä että mites hiukset ja tarviiko laittaa meikkiä. Ei myöskään voi mennä missä vaan vaatteissa (vaikka yöpaidassa) ulos, vaan pitää vähän miettii että minkä näkönen nyt on. - Enhän mä oo vielä edes luopunut takistakaan, vaikka jotkut kävelee jo t-paidoissa.

Mä haluun vaan maalle... En kai oo ainoo... En vaan ymmärrä että miten porukat kestää, ja tulee kestämään sen, että muutan tilapäisesti joka kesä niille asumaan. Teenkö sitä vielä nelikymppisenäki? Hmm, ehkä mun pitäis rakennuttaa aittaan makkari-keittiö-vessa, ja maksaa kesäasumisesta niille vähän vuokraa? ;) - Ainoa juttu mikä Kärkölästä puuttuu on ihana järvenranta joka ois tarpeeks syrjässä että voi käydä uimassa ilman että rannat on täynnä teinejä, entisiä luokkakavereita tai muita ihmisiä jotka varmasti arvostelee tällästä ihmistä, jonka ei pitäis ees näyttäytyä uikkareissa yleisillä paikoilla... No, ehkä raivaan kulkutien jokeen ja dippailen siellä polvenkorkusessa vedenlirussa; tai sitte syssymmällä ku siel on tosi korkeella vesi ja tosi voimakas virta, mutta samalla tosi mutaista vettä joka on valunu kaikilta pelloilta sinne. Raah! Voisinkohan mä vaikka hankkia meitin (sori; porukoiden) pihalle jonku ison saavin jossa sit käyn "uimassa"? ääääh, säälittävää?

 

Joo, meen lauantaiks Tampereelle avaamaan grillikauden (vaik olinki jo grillibileissä Irkuissa keväällä, mutta sitä ei taas lasketa)! Tulee oleen varmaan hauskaa, uskon :] Ja nyt lopetan tän kirjotuksen ku on taas joku ihme itsesäälitysfiilis - sellanen on ihan luonnollista ja kaikilla on ehkä niitä vaiheita, vai? Jep, alan nyt nauttia tästä olosta, sitten huomena vaikka voi olla taas järkevä. Ehkä ei kannata selittää enempää...

 

:D Kaikki on ihan okei! Kesä vaan ei oo tullu vielä mun olalle kolkutteleen :) Kyl se sieltä.