Hei sun heiluvilles!

Vihdoin, huonon omantunnon ja ainakin yhden lukijan painostuksen (kiitos siitä, oma ote niskasta ei aina pidä...) takia saan vihdoin aloitettua matkakertomukseni täällä blogissa! Matkalla mukana olivat mun lisäkseni Kirsi "Kipa" Hänninen ja Netta Korvenranta (lapsuudenystävä tämä eka, ja toka on Jouni-veljen tyttöystävä & nykyinen ystäväni - siis ei tunnettu ennen ku ne alko seukkaan - ikäeroa mulla ja tytöillä sellaset seittemän vuotta)...Annan teille ny taustatietoa ku en oo varma et millaset immeiset lukee tätä, ni en tiiä myöskä et paljon tiiätte näistä asioista ;)

Yritän laittaa aika vähän tekstii ja aika monia kuvia, ettei käy lukijalle aika pitkäks (joskus niin voi tapahtua ku bloggaaja jaarittelee ja jaarittelee, ups, niinku nyt mä teen!).

 

TORSTAI 20.10.2011

HELSINKI-VANTAALTA kone lähti torstaina klo "joskus tosi aikasin" (no tosi aikasin, niinq joskus aamu-seiskalta...). Joka kentällä muuten juotiin oluet, myös tällä ekalla:

Aamu on pimeä lokakuun loppupuolella...

Aamukaljat ja tuplanäkö

 

Lento Berliiniin oli ok, vaikka alkuhankaluudet vähän koetteli - MEILTÄ OLI JÄÄNYT PALUULENNON TULOSTE KOTIIN.. Noh, Amerikkaan matkatessa pitääkin olla aika hyvin varustautunu lipuilla ja lapuilla, joten tämä ei luvannut hyvää . . .vaikka Hesassa vielä selvittiin näyttämällä paluulippu kännykän ruudulta. Nuh, Tegelissä tomera täti sano sit et meille ehkä kelpais viel se kännykästä näyttäminen, mut Ameriikan puolella ette sillä enää pärjää! Tästä seurasi Tegelin ympäri juoksentelua, pieni paniikki (no ainaki stressi-erkki-Sailan puolesta...) ku tytöt katos hetkeks ihmisvilinään, sit Netan piti soittaa Jounille (joka oli tunnilla sillä hetkellä) et käy ettiin netistä meitin paluulippu ja lähetä AirBerlinin sähpöpostiin... Vihdoin saatiin siis lippu tulostettua henkilökunnan avulla, ja päästiin ihan ajoissa "turvapuolelle" (joka Tegelissä on kuraa - kaikki kaupat ja ruokapaikat on sillä yleisellä puolella, mikä järki?...). Tää ei ehkä täs kuulostanu mitenkään pahalta häsläykseltä, mut oli aika kamalaa silloin ku oot ulkomailla, yrität saada asiat sujumaan etkä tiiä yhtään et onks kiire ja myöhästytäänkö jatkolennolta... :P

Silloin vielä kun kaikki oli hyvin... Tytöt Berliinissä (mä kävin siellä muute ny keväällä).

...ja sitten kun kaikki selvisi, päästiin matkaan ym ym, niin piti nautiskella AirBerlinin juomatarjoilusta, jossa ei ole kyllä valittamista ;D REISSUVIHOSTA NAPATTUA: "Mä en ole koskaan juonut näin paljon alkoholia." Saila 28wee 1 viinilasin, yhden kermaliköörin ja 2 oluen jälkeen. (Juomat juotu 13 tunnin aikana.)

 

Miami. Turvatarkastuksessa ne paimens meitä ku lammaslaumaa... sormenjäljet, valokuva pärstästä: ei saa jäädä oottamaan, liikkukaa, liikkukaa... Sit ulos lentokentältä: kuumuus, palmut, suuruus, vilkkaus, kuivuus, värit. Ja meri (mut ei ihan vielä)!!! Aivan huikee fiilis oli ku päästiin perille! Otettiin taksi (niillä ajeltiin aika useesti, kätevää ku on kolme isoo matkalaukkuu) ja annettiin osotteeks Starlite Hotel Ocean Drivella. Nuh, huomattiin et se Ocean Dr onki nimensä mukasesti ihan biitsin vieressä, jeih! Koko katu oli aivan uskomaton terassi-ruokapaikka-baari-turistihässäkkä, jossa joka hotellin/baarin/raflan (jotka olivat ihan vieriviereen rakennettuja) edessä oli pöytäryhmiä, auringonvarjoja ja vähintään kaksi sisäänheittäjää ja lapun-käteen-työntäjää. Aivan hulvatonta! :D

Nälkähän siinä tuli, mut biitsi piti eka katsastaa ja varpaat kastaa Atlantissa:

Ja heti tarjoutu kaks ystävällistä amerikkalaista ottaan meist kuvan - muutenki se niiden (siis yleisesti amerikkalaisten) tuttavallisuus/ystävällisyys/mielenkiinto/puheliaisuus oli jotain uskomatonta; ei sitä osais kuvitella jos ei ois ite kokenu! Meille juteltiin kadulla ku käveltiin, metroa ku ooteltiin, terassilla ku istuttiin... Voihan osasyy olla et oltiin kolme tytskää ja puhuttiin jotain omituista mongerrusta (kaikki kysy et mistä ollaan - useet väitti et Venäjältä, meil oli sellanen aksentti kuulemma...ihan varmasti ootte ukrainalaisia...valkovenäläisiä? ...).

Kattokaa noita värejä! Miamin värejä!! :D:D:D Aivan upeita, suoraan jostain CSI:Miamista <3

Biitsin jälkeen istuttiin yhteen Ocean Dr:n terasseista, tilattiin jätti-mojitot ja juustohampparit...Siitä ekasta ateriasta tuliki meitin retken kallein (vai menikö vielä toisessa paikassa hieman yli, ei muista...). Ongelmana on se, että sellasella turistikadulla huij...annetaan ymmärtää esim. juomien olevan halpoja, mut tietty ku tulee kaikki verot ja kuitteihin jo valmiiks lasketut tipit mukaan, ni lasku ei ooka enää pienoinen ja Sailan pitää livahtaa hotellihuoneeseen hakeen lisää rahaa ku ei se iso seteli mikä oli mukana riittänykkä... :P Jep, tultiin huij...öh, ylipuhutuksi osallistumaan kalliisiin hintakarkeloihin viel ainaki kerran, mut sit tajuttiin pysytellä kaukana ("kaukana") Ocean Dr:n ruokamestoista!

Retkivihossa ei ole kirjoitettu iltapäivän vietosta muuta, mut eiköhän vähän kävelty parin seuraavan kadun kortteleita ja haettu ruokakaupasta safkaa... Aikanen nukkuminen matkustajille.  Paitsi sitä ennen piti testata biitsi yöaikaan.

PERJANTAI 21.10.

RETKIVIHOSTA NAPATTUA: "Mulla ei ole takajaloissa aurinkorasvaa," sanoi Netta ko rannalla makas.

Aamiainen, jollaista ei kuulunu hotellin hintaan, nautittiin yhellä Ocean Dr:n terasseista - nams! (Muut aamiaiset ostettiin kaupasta, meil oli sentäs jääkaappi huoneessa.) Masu täynnä lähettiin ostaan Netalle bikinit ja aurinkolasit, sekä meille kaikille biitsille hatut, aurinkorasvaa ja vesipullo. Sit vihdoin biitsille testaamaan tyrskyjä (ja tyrskyjä riitti - viikon aikana ne vaan "paheni" eli suureni, ja loppuviikosta paratiisimainen sinivihreä meri oli vähän "likainen", eli orgaanista sotkua oli kulkeutunu jostain kauempaa riehuneesta myrskystä).

Tässä minun aamiaiseni, tai osa siitä - tilasin lisäksi hedelmäsalaattia. Takana taitaa olla Kipan aamiaislautanen...

Victoria´s Secretin pinkki pukukoppi. Netalle löyty bikinit :)

Hassu kuva biitsiltä - tätä ennen otetussa kuvassa ollaan muka näkevinämme joko valas tai joku tosi hyvän näkönen kundi...Netta on vielä fiiliksissä ;D

Biitsin jälkeen kurkkua jo kuivas! Ocean Driven, itse asiassa meijän oman hotellin, tyypit huij..äh, huijas meit vikan kerran ku mietittiin et ostetaanko mitkä juomat, meille tuotii shotit ja sit väitettiin et nyt teitin pitää ostaa juotavat ku joitte shotit (kuka tuo shotteja pöytään mihkä ei oo tilattu viel mitään!?...). Noh, juotiin sit pari kaljaa samanlaisista isoista laseista millasis ne torstain mojitot oli ollu, ja lähettiin ettiin ruokapaikkaa... Chelsea-hotellin terassi pari katua kauempana tarjos meille halvemmat oluset, sekä jutteluseuraa newyorkilaisesta äijästä. Täs tuli muuten esiin toinenki asia - amerikkalaiset (miehet) anto parin minuutin juttelun jälkeen puhelinnumeronsa, ja pyys soittaan illalla jos ei keksitä mitään tekemistä, mä oon menossa sen nimiseen baariin, siel on mun kaveri dj:nä, mut en oo varma että menenkö ni soittakaa tosiaan illalla ni voidaan tavata... Numeroita kerty ainaki kolme :P

Lauantai-ilta, camoon. Tietenki me laittauduttin ja lähettiin ettiin baaria - kunnes limumies pysäytti meitit. Eli limosiinikyyti+alkubileiden ilmaiset juomat+ilmanen sisäänpääsy clubille -tarjouksia oli sadellu heti ekasta hetkestä alkaen, ja nyt ku etittiin juhlimispaikkaa ni meitit nappas mukaan diiliin yks tälläsiä iltamia tarjonnu miäs. Baarissa sit juotiin aikas pahoja mutta ilmasia drinkkejä, sit lähettiin limusiinillä clubille, jossa SAILA PÄÄS TANSSIIN <3 (siis jos ette tienny ni rakastan ainaki tiettyjen biisien tanssimista ja pääsen harrastamaan sitä hupia aivan liian harvoin) - clubilla musa oli muute aika raastavan kovalla! Mun kuulo on ny jo menny mut Kipa ja Netta huomas äänenlujuuden aika nopeesti... Clubin juomat oli kalliita, joten jossain vaihees lähettiin pois - tai yritettiin, siel clubil ku oli noin viistoista ovee eri suuntiin, ja kaikil luki Exit ja kaikil (!) oli poket - ja ulos ei tosiaan menty isoista etuovista vaan sivukujan räkäsestä oventapasesta! Jota vartioi poke. Sisäpuolella ja ulkopuolella. Baarista käveltiin yhen terassin kautta hotelliin, jossa meidän juhlat jatku (huoneessa ja käytävillä...) ;D

Aika alotuspaikassa oli loppumassa kesken, tilattiin toiset drinkit vaik edellisetki oli juomatta...

 

LAUANTAI 22.10.

Biitsille, mitä muuta aurinkoisena aamupäivänä tekiskä? REISSUVIHOSTA NAPATTUA: Taas aurinkoista ja lämmintä, joten Saila joutui hieromaan mun ja Netan pakaroihin aurinkorasvaa. Netalla ehkä vähän ne sen takia punoittaakin ;)

Biitsin jälkeen piti tosiaan ottaa "pieni breikki rannalta" ja käydä nopsaan syömäs ja kaupas - noh, me vaellettiin samoja kulmia ympäriinsä ja matkassa kesti jotain kolme tuntia! :o Siin vaihees oli aika nestehukka, nälkä ja yleinen puutumus/ärsytys, joten pysähdyttiin ainaki kerran ohitettuun Manoloon. Siel näytti tältä:

Tarjoilijat ja ruoantekijät käveli ku hidastetus leffassa... Pizzat syötiin siel. Huomaa myös halloweenkoristelu.

Mitäs me sitten? Reissuvihko ei anna vinkkejä, mut kamera on tallentanu jotain siitä ku oltiin palattu takas hotellille:

Ei vaan kyllä se reissuvihko paljastikin että oli tarkotus laittautua ja lähtee drinkeille, mut sit sängyillä makoillessa ja telkkaa katellessa iski väsymys (jet lagiksikin syytetty) ja nukahdettiin siinä yhentoista paikkella..hih, lauantai-ilta Miami Beachilla... ;D


SUNNUNTAI 23.10.

Sunnuntaina sääkanavan mukaan piti sataa (niinku loppuinaki meitin Miamin päivinä, joilleki ehdotettiin jopa ukkosta), mut onneks ei - taivas oli kyl pilvessä ja oli aikamoisen kova tuuli. Puol yhentoista aikoihin heräiltiin, ja vääntäydyttiin biitsille. Rannalla lokoilun jälkeen lähettin tutustumaan ympäristöön - käveltiin vedenrajaa aallonmurtajalle, jonka takana (tai no siellä jossain kuitenki) näky downtown Miami (pilvenpiirtäjärykelmä - Miami Beachin puolella oli matalampaa, ja me itse asiassa asuttiin art deco -rakennusten saartamana). (Aallonmurtajalla mua muuten luultiin Netan ja Kipan äidiks. Et mun pitäis olla ylpee ku on niin kauniita tyttäriä...siitä sai kuulla - tai ehkä siitä tulin maininneeks ite - aika usein loppureissun aikana...) Käveltiin rantabulevardia pitkin hetki, sitten taas etittiin ravintolaa kunnes päädyttiin tutuille mestoille - huomattiin muuten maanantaina et jostain syystä oltiin hilluttu samojen muutaman Ocean Dr:n suuntasen kadun varrella pelkästään, ja maanantaina ku lähettin ettiin Miami Ink:ä ni nähtiin et oujebu, täähä jatkuu (ja tuli sellanen Camden Town -tyylinen asenteellinen alue vastaan, aika siisti! mutta siitä myöhemmin!). Aaanyways, kävely johti meitit nettiin turisti-infopaikkaan sekä raflaan.

Olen samaa mieltä... :)

Jäljet sannassa...

Tällä retkellä muuten opettelin seisomaan käsilläni!! :D ...hetken vain, eikä kauheen hienosti, mut toivottavasti pääsen harjotteleen sitä lisää ens kesänä ;) ...koitin tehä myös kärrynpyöriä mut jätetään ne kuvat niille, jotka jostain syystä haluaa nähä laajemman kuvakavalkaadin... 

Laitetaan mukaan yks rakennuskuvakin - tämä löytyi rantabulevardin "päästä" (eli siitä kohtaa missä päätettiin oikaista asuintalojen läpi takas keskustaan - oli tosi kiva katella "oikeiden ihmisten" kotejakin!)

Illaksi ostettiin *elokuvista tuttuja* punaisia muovimukeja, jääpaloja, Daiquri-mix ja rommipullo...sitten lähdettiin biitsille...

...en siis ole oksaamassa tuossa tai mitään, tarkotus oli kai imitoida vislaamista? ;D Ja jos ette tunnistanut niin sehän on ihkaoikea hngenpelastajan koppi! iiih!

Biitsiltä palattiin hotellille, jossa jutskattiin meksikolaisten kanssa (ja opeteltiin kertsi biisistä Loca People plus espanjaa..). Oli niin hauskaa et päädyttiin nukkumaan vast joskus puol kuuden jälkeen..arvatenki aamulla nukutti puoleenpäivään asti ;)

REISSUVIHKOSTA NAPATTUA: Saila: "Tunsin kyl oikeesti ehkä kaks pisaraa tänään!", Netta: "Niin mäki.", Kipa: "Mä myös!" "Eli tänään joko sato 6 pisaraa tai sitten ne oli samat kaks kaikilla," Saila.

 

MAANANTAI 24.10.

Biitsillä maattiin, sit syömään. Etittiin tosiaan sitä Miami Ink:ä, ja matkalla bongattiin vaik mitä kivaa - esim. mun Lonely Planet -opuksessakin mainittu World Erotic Art Museum, jonne oli kyl pakko päästä! ...Sieltä otettu kuva on hämmentäny muutamaa blogini lukijaa, joten kerrotaan tästä vähän tarkemmin ;D Eli joku vanha juutalaisnainen ostanu pojalleen (tämän pyynnöstä) uuteen kämppään eroottisen maalauksen - poika oli et pyh, ei oo tarpeeks ronski, ja näin vanha äiti oli pitänyt taideteoksen itellään, ja innostunu keräämään lisää... Näin mä siis sen tarinan muistan (en lupaa et on ihan oikein muistettu). Museon monessa huoneessa nähtiin antiikin aiheisiin viittaavia maalauksia, miniarityyrejä, "käyttöesineitä"...oli myös nykyaikaa, 50-luvun pin-up-tyttöjä, pari Tom of Finlandia, sit eri maista (historiallisia...käyttöesineitä..). Oli oikeen hauska ja valistava ja muutamassa kohassa aika karmaiseva paikka ;D Oli ainaki hauskaa meillä! Ja ennen näyttelyn loppumista oli erikseen huone, joka oli ainoo paikka museossa missä sai käyttää kameraa...Tässä kuva-aineistoa - kuviahan otettiin monta koska kävijöitä ei ollu ihan kauheesti meitin lisäks, ni meitä ei häiritty... ;D

(tulipas musta nyt vaisu kuva....raisut jätetään tietsikalle...)

Ja hei kamoon, jos te saisitte mahollisuuden, ettekö muka pelleilis?! XD

Miami Ink bongattiin mut Amia ei nähty, joten jatkettiin matkaa - ja bongattiin toinen LP-opuksen kehuma paikka, Espanola Way - kauniisti valaistu rafla+puoti-kadunpätkä, joka oli parhaimmillaan hämärässä illassa...

Espanola Way, kuvat ei täältä valitettavasti oikeen onnistunu... Mut tunnelma oli hieno: ihmisiä liikkui ja istui terasseilla, kaikkialla oli pieniä valoja palmuissa ja kadun yli laitettuna... :D Tuli muute ny täs kirjottaessa mieleen et Miamissa käytiin muutaman kerran katteleen koiranpentuja lemmikkikaupoissa, eli siel tosiaan oli "oi katsohan vaari pientä hauvaa" -fiilikset, ku karvaturrit poseeras häkeissä näyteikkunassa, aika hurjaa ja hurjasti kävi sääliks niitä ressukoita!

 

TIISTAI 25.10.

Sawgrass Mills, eli outlet-keskuksista (tai kuten huomattiin, normihintasista vaatekaupoistaki) koostuva iso ostari kutsui meitä tiistai-aamusta. Oltiin kuultu tästä kesällä Kärkölän kuntokeskuksen työntekijältä (Kipan tuttuja), ja koko viikonloppu oltiin säästelty rahoja (tai siis: ei oltu kierrelty kauppoja ollenkaan, mitä ny ekana aamuna et Netta sais ne bikinit), ajatuksella et ostettais täält sit ihan kaikki! ...eihän siin sit käyny niin.. Kuus tuntii oli hävyttömän vähän shoppailuun, mut viel hävyttömämpää oli et siel ei ollu kauheesti mitään säädyllisiä kenkäkauppoja ja muutenki...ei sitä löydä silloin ku ettii, eh? :/ Noh, tuli kuitenki jotain ostettua. Hauskinta oli ehkä ettiä siis niiq hienoimmat kuteet eri kaupoista ja puetuttaa toisemme niihin - tästä kuvasatoa seuraavassa (jos haluutte tietää ni muotia amerikassa on nyt glitter ja paljetit - eläinkuosi - pitsidetailit vaatteissa! - nämä siis shoppailukokemusten perusteella)

Kipa itse asias ostiki ton ekas kuvas näkyneen paidan ;) Vaateteemana "käärmeenlumoaja".

Eläinkuosi blingbling? Teemana siis "eläinkuosi".

Monikäyttövaatteet: bisnestapaamiseen, urheilemaan, lounaalle...(ei ehkä tässä järjestyksessä) Teema: paljetti.


REISSUVIHKO KERTOO: Mainitkoon vielä että [Kirsiä] ja Nettaa luultiin siskoksiksi ainakii 6 kertaa ja kotimaata tiedusteltiin sata kertaa!

Tultiin bussilla pois Sawgrass Millsistä (se oli sellanen bussireissu mikä makso jotain ja piti varata etukäteen), ni nähtiin Miami Downtownia vähän samalla - ja päätettiin et pakko päästä tänne huomen illalla! :D Oltiinki jo mietitty et ois kiva nähä jotain sen saman vanhan (hahah!) Miami Beachin jälkeen, mut nyt bussin ikkunasta korkeiden rakennusten valomerta ihaillessa lyötiin suunnitelmat lukkoon! Mut sitä ennen: on siis tiistai-ilta, jalat valittaa shoppailukävelystä, mut käytiin Diner-nimisessä ihanan näkösessä (mut aika huono palvelu) paikassa syömässä - olin bongannu sen menusta aiemmin Key Lime Pien, ja ku siitä kyseisestä herkusta olin haaveillu jo kotimaassa ku jostain ruokalehen sivuilta olin sen ohjeen bongannu, ni pitihän sellanen tilata!

Omani näytti tuolta ja maistui ihan hyvältä - Kipa tilas makian Bourbon pecan pien ja Netta suklaisen Lava caken.

Dineristä mentiin suoraan läheiseen irkkupubiin, jonka tunnelmallisen musiikin melkein hautas alleen kaiketi naapuritalossa olleen baarin jytä - joten irkut laitto nupit kaakkoon ja hautas jytän oman musansa alle..mut tunnelma oli tiessään. Viel ku oltiin täysiä ja väsyneitä ja juomatki maistu aika kauheilta ni lähettiin yksien jälkeen kaupan kautta hotellille (aamiasta piti saada). Aini ja reissuvihko muistuttaa et nähtiin mahtis drag-esitys jonku puodin ikkunassa (taisivat myydä ainaki Halloween-kamaa, oivoi miksei käyty ostamassa Miamissa ollessamme pukuja?!), esiintyjä oli jopa niin innoissaan et tuli näyteikkunasta (ihan ulko-oven kautta) kadulle ja tallas rikki lasisen tippikulhonsa..just ku mä olin ehtiny kaivaa esiin muutaman dollarin (no säästy neki rahat lols) ...;D

Esiintyjä ja vielä ehjä tippikulho (seinän vieressä maassa)...

 

KESKIVIIKKO 26.10.

Vika kokonainen päivä Miamissa! Nyyh!!!

Piti sen kunniaks mennä rannalle viel, vaik nyt oliki aika hirmunen tuuli, oli vähän pilvistä, ja meressä oli tosi paljon roskaa... Myös aurinkorasva loppu, ja aateltiin et eihän tuol Kalifornias enää niin lämmin oo, ei tartte ostaa uutta (virhe...). Noh, nahkaa käristy ehkä vähän (ei multa kyl ehkäpä...). Tänään oli sit sellanen päivä et piti hoitaa juoksevia asioita - netti ja pyykinpesu. Fat Burget -nimises burgeripaikas käytiin syömäs, ei valittamista (paitsi asiakaspalvelusta...).

Anna ku annan REISSUVIHON kertoa mitä sitten tapahtui: Pesukoneen pyöriessä lähettiin kaljalle ja saatiin ihana (LUE: sekopää pässi) ystävä. Se oli ihan hullu ja juotiin nopeesti ne oluset et päästiin pois. Juu....jotkut ei tajuu et ei tarvi tulla jutteleen jos ei vastata sen puheisiin ja puhutaan vaan suomee keskenämme (tää tilanne alko siis sillä et mies tuli kysyyn meiltä et halutaanko et se ottaa kuvan meistä meitin kameral - no se tunki mukaan ja sit alko vaan päläpäläpälättään ja oli ra-sit-ta-va!). Oli ihan mielenkiintosta kyl esittää etten osaa enkkuu ku pari sanaa... :P

Saila "uimassa" - tossa oli oikeesti jonneki polveen asti vaan vettä, mut piti ottaa yks säädyllinen (eli sellanen jonka voi julkasta) Saila meressä -kuva, ni siin on. Ja siin näkyy myös meres ollu roska... Niin ja tyrskyjä <3

Me siis tilattiin Fat Burgerin Medium-ateriat...et vähän pelottaa noi seuraavat, ku M oli ihan normikokonen...

Kipa ja Netta ekaa kertaa pesulassa (mähän koin tän riemun ekan kerran Nean kanssa Alaskassa) :D

Kaljalla, weirdo ottaa kaheksan samaa kuvaa ku pitää vaan näppäintä pohjassa... oli myös kuvia sen kaa mut niitä ei tarvi laittaa tänne pilaamaan mun päivää X) Sanotaanko että nopeesti meni alas ne kaljat :P (ja näkyy meitin ilmeistä et eeh, menisitkö pois?...)

Ostettiin vikan illan kunniaks ihanat pinkit tekokynnet! XD

Pakko laittaa tähän meitin downtown-seikkailua kuvaava kommentti REISSUVIHOSTA: [Bayside-ostarilla Downtownissa] parit kaupat läpi ylipukeutuneina ja syömään Hootersiin tarjoilijoiden pyllyjen sekaan. Laittauduttiin siis ihan kybällä, ja saatiin ihan mukavaa kommenttia (esim. yhen kaupan naismyyjiltä). Ja Hootersissa halpaa olutta! Testattiin myös Mojito Bar, jossa tilattiin erimakusia mojitoja ja saatiin pitää lasit, joita tiskin takana pakkailivat huolella ja rakkaudella...:D ihan paikka!

Lopuks päätettiin tutustua kaupunkiin viel vähän "lähemmin", eli yritettiin päästä pois Bayside-ostarin turistifiiliksistä ja ettii joku istumapaikka-baari, mut päädyttiin tyhjään ja vähän pelottavaan kaupunkiin syvemmälle ja syvemmälle... kunnes päätettiin et nyt täältä ghetosta pois ja heti, ja napattiin taksi takas Beachille.

Hooterssin kylmä kalja ja tissit.

Aijai lempidrinkki on kyllä tuo mojito :D

Ostarin ja sataman tunnelmaa... :)

...Mutta kaupungin valot houkutteli enempi!

 

TORSTAI 27.10.

Matkustelupäivä - Tänään matkattiin aamuvarhain Miamin lentokentälle, ja sit lennettiin Kaliforniaan eli Losiin! Siitä enempi seuraavassa postauksessa, mut täs viel tunnelmia aamulta sekä koneesta:

Hei pitää olla tyylikäs (mutta mukavissa vaatteissa) ku matkustaa...

Lentokenttäoluset :)

Kentällä Kipa ja Netta halus mennä bodyscan-turvatarkastukseen, minä en niinkään..Kipa harmikseen ohjattiin ihan normitarkastukseen; Netta oli yli-innokas ja nosti kätensä ylös ennen ku oli mitään ohjetta saanu kuullaka; ja mut otettiin "random-tarkastukseen" ja kämmenet pyyhittiin lapuilla jotka laitettiin laitteeseen joka ilmotti ettei tullu huumejäämiä. Ja jottei tapahtumat tähän viel loppuis, ni aamiaista ku nautittiin kentällä ("turvapuolella") ni siel soi joku palohälytys ja puolen minuutin välein suunnilleen tuli sama ilmotus nauhalta (palomiehet tarkistavat hälytyksen ei hätää...). Häiritti aamiaishetkeä! Ja koneessa ei sit saatu istuu vierekkäin :/ Ni ja ei ollu alkoholitarjoilua! Mun vieres istu (huomasin joskus puoles välis) suomee murtaen puhuva mies, joka kai oli menos Losiin et pääsis laivan mukaan... En pahemmin sen kaa voinu jutella ku oli melusa kone (eikä kehannu huutaa toiselle...). Mut sit näkyki jo maassa koloja ja kohoutumia ja kaupunki...

[jatkuu...]