Heippas lukijakunta!

Olin taas suunnitellu et tänä iltana laittaisin pitempää tarinaa - kävin nimittäin Marianan kaa pitkän viikonlopun viettämässä Poznanissa, joka sijaitsee muistaakseen kartalta katottuna (SIIS nyt en kato karttaa) öö öö tuolla pohjois-lännessä...eli... kaakko? koillinen? vai olikse luode? lounas? päivällinen?

Mut tosiaan enpä nyt laitakaan tekstiä, koska kokemuksesta tiiän et siihen menee hirvittävät 2½ - 3 tuntii - - - joo tiiän, ihan uskomatonta... Kello täällä puol yks, ja ku oon laittanu jotain kuvia naamakirjaan ni sit onki mentävä jo nukkumaan!! Tän päivän vietin lukien LonelyPlanetin Finland-opasta; kävin myös tylsällä, tylsällä, ääliömäisellä kielikurssitunnilla, ja...vähän hengannu nyt netissä, mut opus vei kyl tän päivän! :D No vieköön, ku ilmaki on taas vilponen ja harmaa taivas, pyh!

Mut oikeesti, kaikille pitemmän ajan ulkomailla viettäville SUOSITTELEN lämpimästi LonelyPlanet-opuksien hankkimista!! (Mul on nyt siis Poland ja Finland...) ...Just sopivaa tekstiä ja huomioita meille huumorintajuisille, matkustamisesta kiinnostuneille, nuorille tai "nuorenmielisille" reissaajille!!! Että  irkkuilijat ja amerikkaan lähtijät, tilatkaa ihmeessä kirjanne play.comista tai jostain - - -  teistäki voi tulla tälläsiä maksuttomia markkinamiehiä ;P

Huomena on Erasmuspäivä - jos muistatte, ni meillä oli sellanen tossa syksylläki joskus... Noh, sellanen on huomena yhelttoista, kestää kolmesta neljään tuntia, ja sit oiski taas (NOOOO!! WHYYY?!?) kielikurssi... SITTE illalla pitäis ehkä joko olla sosiaalinen ja viettää aikaa oman huoneen ulkopuolella, TAI siivota huonetta, TAI (mikä ois tietty paras vaihtoehto) kirjottaa vihdoin tänne matkakertomus Poznanista, sekä tietty lisätä kuvia E-päivästä :)

Nyt menee naamakirjaan. Väsy on jo. Ei pidä saada mustii silmänalusia; ei näytä hyviltä kuvissa ;D moi.

AINI ja laittaa tietty kuvii Suomi-"bileistä"!!! :D:D