Heheh, no onneks ei vielä! ;D Mutta tänään sitte kuuntelin, ja kuulin (lue: ei oo kaupat viel saanu mua kiinni joululauluillaan), ekat joululaulut tänä marraskuussa! Jee! ...Parasta toki on, että ihan ite sain valita ne. Noh, mitkä sitten valitsin? Well, Spotifyn etusivulla mainostetaan aina uusia levyjä, ja siellä oli sitten joku ELVIKSEN joululaulukokoelma, tais olla jotain neljä levyä tarjolla! Hehhee, ois pitäny arvata, eikö?! No, ei siellä sitten ollut kun kuusi biisiä soitettavissa, mut soitin ne, tietty. Tai tällä hetkelläkin vielä soi vika niistä tuolla taustalla :D

Aijai, kohta pitää mennä täyttään ruokakaappi ja jääkaappikin. En oo vaan jaksanu raahautua tohon alas-ja-tien-yli-Citymarkettiin nyt muutamaan päivään, ja eilenki piti käydä ostaan kunnon hinnoilla R-kiskalta maitoa ja jotain ruokaa (tarttupa mukaan se suklaalevyki), koska en tajunnu että sunnuntaiaukiolo ei toimi isänpäivänä ;)

Mut lauantaina oli tosi kivaa! :D ...Mun lauantait yleensä menee kotona, tai sitte just kokoonnutaan jolleki kamulle kattoon leffaa tai pelaamaan tms. Hurjaa! -[nyt muuten vaihtu musa Madonnaan. hurjaa seki]- Noh, eilen lähin lenkin kautta Sannalle, katottiin eka tyttö-poika-porukalla joku ihan omituinen "kauhu"leffa missä oli Elvis vanhainkodissa, jonne hyökkäili joku muumiohenki. Heh, tietty mä kannatin täysillä sen leffan kattomista ku siin oli se "Elvis"! Mut sit poikulaiset lähti, ja me tytöt katottiin viel Holiday. IIIIH! ...Todella hyviä rakkaus(komedia)elokuvia on oikeesti yhen käden sormilla laskettava määrä, joten se ei haittaa kyl yhtään vaikka niitä kattelis jo kymmenettä kertaa (tänä vuonna, ei vaan!) . . . 8)

Vaikka ekan leffan jälkeen tuli ihme väsymyshetki, niin tokan leffan aikana piristy, ja lähettiin siitä sitte Tiian kaa jatkamaan! Jee - tässä tulee siis se normaalista poikkeava lauantaipuuha! Eli käytiin meikällä vähän vaihdattamassa mulle vaatteita ja meikkaamassa, ja sit lähettiin tohon lähelle baariin, missä soitti tutun yhtye. Siellä oli muitaki tuttuja, joiden kaa hengattiin ja kuunneltiin bändiä :) Sen jälkeen lähettiin kahestaan Palaveriin, ku kuultiin et siel ois ehkä muita tuttuja. No, Jani siel oli parin vaihtiksen kaa, sekä ryhmä enkkiksiä. Ei jääty istumaan Palikseen, koska koko illan tarkotus oli päästä tanssimaan - siis mulla ainaki ;D Mentiin sit Amarilloon - ja se makso vaan 2e eli narikan, jee!! Sitä paitsi musa siellä oli hienoa, joten Amarillo on tällä hetkellä mun suosikkitanssipaikka Jojessa!

No joo, tanssilattiahan siellä ei oo kauheen iso, mutta tällä kertaa se oli aivan autio! Yritin saada yhes vaihees Tiian mun kaa lavalle, mut ei siin vaiheessa viel menty...Mut sit tuli joku hyvä biisi vähän ajan päästä, ja aattelin et nyt on pakko päästä tanssiin, tai sit tää ilta ei menny ihan niinku halusin - - - ja ihana Tiia lähtiki lavalle, eka "seisomaan", mut alkohan seki tanssiin oikeestaan heti :P Ja niinku ennnustin, ni heti seuraavan biisin alussa tuli muitaki tanssimaan - jonku vaan piti korkata lava! Jeps, sit kamut bändikeikalta tuli kans Amarilloon, ja tanssaamaan meitin kaa. Oli joo tosi hauska ilta, vaik yhes vaihees tuli nyt niin suosittu biisi että koko lava täytty, ja siin sai kattoo ettei kukaan tönäse sua maahan . . . mut huhhuh, tuli urheiltua taas sinä iltana, eli lämmin oli tanssiessa ;)

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! Maanantai. Mullon kouluu klo 16-18. . . sitä ennen pitää käydä siel ruokaostoksilla. Sitä ennen suihkussa. Ei jaksais mennä ees suihkuun...;D Mut illalla sit eka sessio ROPETUSTA! Jee :D Eli roolipelistähän puhun, tää "luo hahmo ja sit heitellään noppaa ja katotaan että kuoletko", ou-jee! Mut tänään on siis meitin ensimmäinen tapaaminen (Annika, Aleksi, Jani, Maija, Margus, Tiia, mä), jossa suunnitellaan hahmot, eli rodut, onko hyvä vai paha, ja esim. mitä aseita kantaa... Hih, nördehuvia...

Ja vielä pitää sanoa ärsytyksen aihe: mun telkka ei toimi! Tai ehkä se on toi digiboxi. Tai vaikka antennin johto, mistä mä tietäisin. Nimittäin nyt mulla näkyy vaan Ylen kanavat, eikä mitään muuta! :/ Yritin ettii uudelleen kanavat, ei toiminu. Yritin päivittää kanavia, meni noin puol tuntii, ei mitään apua...Oon vetäny irti johtoja ja laittanu takas, ei apua. ...En oo kyl käyny Katjan huoneessa koittaan et onko antenni hyvin seinässä, mut en usko ollenkaan et se on siitä kyse... Kämppis-Kasperilla oli kuulemma sama ongelma, kerto kerran Laura, mutta sit se kai päivitti (digiboxin/telkan?) ja kanavat tuli näkyviin...Noh, ehkä mä viel koitan jotain . . . tänään kuitenki menee niin myöhään ettei tartte haaveillaka telkan kattelusta, mut huomena ois jo ihan kiva saada näkyvyyttä...:O Apua, apua!