Kohta tulossa Kesä 2011 kuvin (ja kuvatekstein)..:)

 

Tässä postauksessa tulevat esille seuraavat aiheet:

- Kesä 2011 yleisesti

- Laihdutus/elämänmuutos/kuntoilu

- Miami-Losi-Vegas-matka Netan ja Kipan kaa

- Kesätyö Kärkölän hautausmaalla

- Tuleva opiskeluvuosi ja muita ajatuksia tulevasta...

 

KESÄ 2011 YLEISESTI

Näin ikkään; ootin syyskuun ekaan päivään ennenkuin myönsin itelleni ja muille että taitaapi se olla jo tosiaan (alku)syksy...Tuli aatteita kesän (hauskuuden? vapauden? nuoruuden?) jättämisestä taakke, ja vähän haikee olo oli kyllä. Neljä (!) kuukautta kuitenki vietin kesää (joskin voikohan toukokuuta vielä kutsua kesäksi?) Kärkölässä, ehin tehä ja kokea vaikka mitä, mut silti tuntu että taas se kesäaika loppu kesken... Mut en ole näiden ajatusten kanssa yksin, ja eipä asia niin vakava olekaan. Syksyllä on kuitenki tulossa kaikkee kivaa, esim mökki ja synttärijuhlia, ja sitten se aivan ihanuus joulunaika lähestyy myöskin... Mutta lisää tulevaisuudenkuvia tuolla vikassa "otsikossa"!

Olin siis töissä koko kesän, mutta tällä kertaa tuntu että töiden jälkeenki jakso tehä asioita! Eli en ollu aktiivinen ja tavannu kamuja pelkästään viikonloppusin . . .joskin kuten edellisenä (-sinä?) kesinä, nämäkin kesäviikonloput tuntu olevan aivan loppuunbuukattuja - kesäkuun jälkeen yhen kokonaisen viikonlopun, perjantaista työpäivän jälkeen ihan sunnuntai-iltaan asti, taisin viettää kotona - mutta hetkinen, silloinki oli sukulaiset kylässä ja käytiin koko porukalla Lahessa shoppailemassa X) Mutta eipä se haittaa, kiva ku näkee tyyppejä ja tekee asioita, saapi sit levätä nyt syksyllä ku koulu alkaa (..ehkä..)!

Kesä oli helteinen ja ihana, aivan ihana, pidin kovasti, jee! <3

 

LAIHDUTUS/ELÄMÄNMUUTOS/KUNTOILU

Piti hetki miettiä että laitanko tänne mitään tästä aiheesta, koska kuinka paljon nyt ihmisii kiinnostaa tää lopulta, ja kuinka paljon mä muka haluun paljastaa? Entä jos lihon takasin ne yli 10 kiloa jotka oon tosta alkukeväästä lähtien saanu lähtemään (viel ois kymmenen lisää sopiva tiputtaa, mut sit loppuu tän tytön tiputtelu koska pitäähän sitä jotain jättää jäljellekin...;P), onko sit kiva et tuli kehuskeltua turhan takia? Noh, kesällä sit Netan ja Kipan kaa käytiin Kärkölän Kuntokeskuksessa jumpissa - vaikka yhes vaihees tuliki mojova kuuden viikon liikuntatauko, eh-eh-heh... Pitääki kattoo ettei enää pitäis tollasii, tuli nimittäin huono omatunto aina ku ei lähteny, ja tuntu että paisuu ja paisuu...tai jos ei nyt ihan noin radikaalisti, ni ainaki töissä huomas että väsyttää enempi, ei ollu samanlailla energiaa ku jumpissa käydessä... Koitin piloxingia, jättipalloa (mahtava!), kahvakuulaa (haluu lisää!), vatsa-pakaraa, kiinteytystä, mitä lie vielä :P ja kuntosalipuolella olin ehkä pari kertaa, mut kyl noi jumpat oli hauskempii :D tehtiin ahkerammassa vaiheessa niin, että maanantaista keskiviikkoon käytiin kaks peräkkäistä jumppaa per päivä.

Noh, tänään sit huomasin konkreettiset tulokset: kävin vaan ihan vilkasemassa jotain kivoja mustia kävelykenkiä, ku mullon vaan vähän rikkinäiset vaaleensiniset ruudulliset tennarit olemassa nyt syksyks (plus lenkkarit mut ne mä haluisin säilyttää niitä lenkkejä varten...). Noh, ostin sit yhtä kokoa pienemmät kengät ku normaalisti!! IIH! ...joo, tietty tää voi johtua siitäki et kenkäkoot tunnetusti vaihtelee, mut kyl mä silti haluun uskoo että jalka on pienentyny sen yhen koon verran XD nimittäin pitkään mulla oliki kengänkoko 40, mut se on jo muutaman vuoden ollu 41, koska tuli vähän lisää painoa... Toinen esimerkki on se, ku kävin sit hakeen samaisesta kaupasta ihanan hamosen (pitäähän niitä kenkiä vähän esitelläki, ettei vilahda vaan farkunlahkeen alta...), ja se oli sit sellasta kokoa mitä en oo saanu päälleni sit varmaan Kaisan&Tapsan häiden! Jee! Victory! :D:D:D

No nyt ku viel jaksais tääl Joensuussa panostaa samalla lailla, ni voiski mennä ihan ylpeenä itestään bikineissä Miami Beachilla...X)

 

Helsinki- MIAMI-LOS ANGELES-LAS VEGAS -Los Angeles-Helsinki :D

20. lokakuuta (torstai) lähetään aamulennolla Saksan Tegelin kautta Miamiin. Hotelli (hotellit oli järkevämpii ku hostellit; oma rauha lähes samalla hinnalla!) sijaitsee Miami Beachilla, eli biitsillä sit ollaan varmaan koko viikko! X) No pitää käydä myös vähän osteleen uusia vaatteita yhes outlet-myymäläkeskittymässä, jota yks Miamissa käyny suomalainen tyttö suositteli lämpimästi. Kattoo että mitä muuta keksii, ehdotuksia niin tästä kaupungista kuin muistakin otetaan vastaan!

Lennetään sitten tosiaan viikon päästä tonne Losiin, jossa ollaan (olikohan se?) Manhattan Beachin lähettyvillä hotellissa. Varmaan joko hengataan siellä, tai mennään kattelemaan Venicen villiä menoa. Ilmat Losissa ei oo tohon vuodenaikaan enää niin lämpimät ku Miamissa, mut tulipa sitten vettä tai rakeita, me kyl käydään uimassa Tyynessä valtameressäkin!

Losissa ehitään olla vain yks kokonainen päivä, kun jo lähetään Vegasia kattomaan. Se oli hyvän hintanen (kolme kahen hinnalla -tarjous, ou jeah) matka, johon sisältyy bussittelu sinne ja takasin sekä hotelli kaheks yöks. Ois viel saanu erillisestä maksusta retken kanjoneita katteleen, mutta me päätettiin mieluummin tutustua kaupunkiin silloin päivälläkin, eli pitää retken puhtaasti tyttöily-kaupunkiloma-rentoutumis-reissuna, ja jättää tollaset "kulttuurijutut" (ööh, tai jotain) ens kertaan! ;D

Vegasin seikkailun jälkeen tullaan viel kaheks kokonaiseks päiväks takas Losiin, jolloin yövytäänkin ihan Hollowoodin keskustassa (tai vieressä? joka tapauksessa ihan kaupungilla) hotellissa, ja sitten Lontoon Heathrowin kautta takas Hesaan. Tais olla sitten torstai myös tämä saapuminen, eli tosiaan pari viikkoa matkassa ollaan! :D Onks teillä muuten hyviä vinkkejä, miten matkasta väsyneet tyttöset vois viettää Heathrowilla seitsemän tuntia kotilentoa odotellessa?...

 

KESÄTYÖ KÄRKÖLÄN HAUTAUSMAALLA

...oli muuten aika mukavaa :D Ja lupailivat tosiaan ottaa ens kesänäki ja pidemmäkski aikaa, joten pitääki hakee sinne sitte keväällä ;) Käytiin tosiaan mun tokavikana päivänä Korkeasaaressa, ja tuli vähän shoppailtuakin naisten kaa Hesassa. Aika hauskaa, ku (loppu)kesän aikana mä halusin nyppiä kukkia, siis ihan työajan ulkopuolellaki. Ja siis ei mistään maalta (siis puutarhasta), vaan ihan jostain kaupungin istutuspytseistä ym..hihih! Harkitsin jo jonkun nypittävän kasvin hankkimista tänne Jojen kämpille, mut ehkä mä en ny laita rahojani siihen, tappaisin sen vaan kuitenki... ;) Mut mun mielestä puhuin töistä jo edellisessä postauksessa, joten eipä tästä aiheesta sit sen enempää :)

 

TULEVA OPISKELUVUOSI

...on toivottavasti viimeinen! En ois ikuna uskonu sanovani tätä, ku aattelin itteäni ikuiseks opiskelijaks joka ei todellaka haluu mennä tylsään työelämään, heräileen vuoden ympäri aaaiiikasin aamusta ja elämään vaan viikonloppusin.. Noh, en tiiä oliks se toi positiivinen työkokemus (joskin kesäsin on kyl helpompi herätä 5:30 aamuisin kuin vaikkapa talvella, epäilisin...), vanhentuminen (tai aikuistuminen..), kavereiden valmistuminen ja lähteminen Jojesta, tukien eli rahan loppuminen (iskäki jää eläkkeelle ni ei voi aatella et sais porukoilta aina vaan avustusta...), vai mikä, mut nyt haluun niin sitä että saisin, pääsisin valmistumaan kevään lopuks!! 

...Tietty se ei vaan voi tulla kyseeseen, sillä jos vaik saisin kaikki maholliset kurssit (ja niitä kyllä riittää, huoh...) tehtyä ja läpi, ni viel on se iso G, eli gradulainen tuolla jossain takana kolistelemassa ja muistuttamassa siitä, että siihen pitäis varmaanki uhrata vähän enempi aikaa ku muutama viikonloppu ja joku maanantai-ilta... Kesällä gradun eteen tein tasan Jopin (ohjaava ope tms) ehdottaman, eli luin muidenki uusseelantilaisten maori-kirjailijoiden opuksia. Sainki yhen ajatuksen, mut kuinka pitkälle (monta sivuu toisin sanoen) yhen ajatuksen varassa pääsee? Noh, tässä vaik ens viikolla voisin jo laittaa seinälle jonku gradu-aikataulun, jossa vähän jäsentelisin matkustelun, tiedossa olevien bileiden sekä opiskelujen (tentit ym) väliin itelleni jonku luku-tutkimis-suunnitelman. Että jotta koska kun että jos sais vaikka sen ison G:n ens jouluun mennessä tehtyä... :P

Syksy tuo tosiaan tullessaan kaikenlaista kivaa: kuten Maijaki jo blogissaan huomas, ni kynttilöitä vois alkaa jo viritellä ikkunalaudalle ja pöytäpinnoille. Oon myös ahkerasti nyt kutonu joululahjasukkia, jos sais vaikka muutaman parin valmiiks tässä syssyn aikana... Liikuntaprojektin sopis jatkuvan, pitääki ostaa Isloon kymmenen kerran kortti ja käydä siellä vaik kerran viikossa. Mullon marraskuuhun asti olevat kolme leffalippuu, vois kattoo jos tässä lähtis katteleen jotain kivaa...Apinoiden planeetta olis yks (Andy Serkis!), mut taitaa olla liikaa tekemistä nyt viikolla (tänään ei oo näytöstä; keskiviikkona ois vaihtarien ja suomalaisten opiskelijoiden tapaamisilta; torstaina kaupunkisuunnistus-tapahtuma; perjantaina olis taas visa,iih!), ja se taitaa tääl pyörii enää tän viikon. Huoneen jos saisin tällä viikolla siivottua ja kaikki nelisen koneellista pyykkiä pestyä, ni ens kouluviikkoon ois kivempi lähtee - ajatuksella kun on huone järjestyksessä ni elämäki on helpompi pitää järjestyksessä... ;D

Opiskelen tänä syksynä muutes opettajajuttuja, media&viestintää (sain oikeuden aineopintoihin jee!), sekä ehkäpä suomen kieltä tms. Enkun opintoja en enää tartte, niitä tais olla tarpeeks kerättynä, mut voishan sitä vilkasta että jos ois jotain kivaa tarjolla ni menee sinne istumaan, en varmaan kokeita tai esseitä enää vaivaudu vääntämään ;D ...noi opettajaopinnot ei kiinnosta nyt pätkääkään, mut ku on tullu puhuttuu niin paljon siitä että opettajan ammattiin ehkä valmistuisin, ni tuntuu jo ulkoset suorituspaineet vähän niinku pakottavan mut opiskelemaan ne loppuun...ja sisäiset myös, ku tajuunhan mä ny iteki et kyl kannattaa ne tehä loppuun, ei siin menetä ku aikaa, energiaa, resursseja, itsearvostusta...ehehe! ei vaan, kai mä nyt yhen vuoden kestän vaik mitä rapaa, bring it on!...kai... X)

moi!!! <3