...eli kulunut viikko valokuvina :)

1. Kaatokännittely ja Earth Hour Janilla 28.3., lauantai

1238946129_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tyypit kuvassa :) Pidettiin kai loppuilta sitä kynttilää palamassa. Joskin en ole ollenkaan varma, koska en muista. Kiäh, kiäh..

1238945673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän myöhemmin. Silmäni alkavat jo lasittua...

1238945772_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jep. Sitten sain päähäni mahtavan idean mennä Janin vaatekaappiin!! (waat?!)... XP Jani kai lukitsi mut sisään kaappiinsa, jota ei ole ennen lukinnut. Noh, mulle TYYPILLISEEN tapaan se ovi jäikin sitten kiinni! HAHAHHA!! (nyyh. olen lukkiutuvien ovien taakse jäämisen maailmanmestari, tai ainakin kilpailen tittelistä.)

Noh, siellä olin ihan rauhassa ja naureskelin kuulemma... Ja Jani yrittää vääntää avainta lukossa. Tän kohdan muistan illassa parhaiten, vaikken sitä että miksi piti sinne sitten mennä... :D Mut saatiin ulos..

Ja tätä seuraavaa kuvaa pohdiskelin kauan, että voinko itse vapaaehtoisesti julkaista itestäni näinkin kamalan potretin... Mutta, jos et ole muka livenä nähny mua ennenki kamalan näkösenä, niin onpas ihme!

1238945888_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voi sitä säälitystä - jotain läikyttäny paidalle ja muutenki ihan omituinen. Voi toista, voi toista. (miksei kellään ole "puhallitinta"...)


2. Mauttomat bileet, ke 1.4. (HUHTIKUU!!)

Kyllä, aprillipäivänä järjestettiin "bileet", joiden teemana oli Mauttomuus! :D Luvassa palkinto parhaiten pukeutuneelle - ja karaokea, sillä nää juhlat oli sellasessa karaokaräkälässä. Tokaa kertaa siellä käymässä; eka kerta oli joskus kauan sitte Hevikaraokessa ;D Huoh, ite en siis laula. Enkä voittanu sitä palkintoaka ;)

1238946014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiian kaa kuvassa. Mutta oli hieno "heitto" hiuksissa, mikä pysy aika hyvin melko koko illan... Ja kivan sinistä luomiväriä ja sit vähän outo toppi-paitayhdistelmä, mitä en kyl normisti toivottavasti kauheen usein käytä. Julkisesti. ...;D Tiialla pinkkiä naamassa.

1238945951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teeman mukaisesti pukeutunu Jenna. Taustalla normikuteissa tanssii Maija, joka palasi Irlannista ja muutti yksiöön tonne yhelle puolelle Jojen keskusta-lähistö-aluetta lauantaina ;D - mun piti mennä auttamaan muutossa, mut olin sopivasti myöhässä ja pääsin vaan auttaan muuttoväkeä syömään leipiä ja rahkatorttua! hihhihh.... Mut en kuulemma ollu ainoa muuttamaan tullu joka myöhästy - eipä kai ollu kauheesti mitään painavaa ja hankalaa kuljetettavaa.


3. Tein lauantaina illalla perunamuusia (kerranki sähkösurvimella ja kunnolla rasvaa mukaan!), sekä ehkä tokaa kertaa lihapullia (tällä kertaa uunissa, Aku Ankassa tulleen ruokaohjeen mukaan!!!), ja ne onnistu mahtavasti! :D Tai siis on äitin ehkä parempia ;)

1238946991_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä siis pehmeän (ja tahmean, mutta hyvällä tavalla) pernamuusin ja todella pyöreiden, kauniiden lihapullasten keralla omenaraastetta sekä tummaa leipää juustolla (piti seki raastaa ku oli ihan juustonloput eikä suostuneet viipaleiksi).

Mausteeksi kun laittoi vielä ketsuppia (lihapullille) niin oli naaaaamh.


MUUTA:

opiskelua, opiskelua... Tein sen elokuva-kurssin tentin tiistaina, kai meni ihan hyvin. Siit tulee tulokset keskiviikkona, ja joka tapauksessa uusintatentti parin viikon päästä.

Mut hirvittää toi 20.-22.4 -rupeama, silloin on AINAKI KOLME TENTTIÄ, luultavasti neljä, SEKÄ tiistaina 8-appro. Koska se on yksi harvoja-harvoja mahollisuuksia pitää haalareita päällä, ni en millään haluis missata! ...Onneks siel ei tartte pakosti juoda alkomaholia, vaan pääsee siemailemaan vaik vettä. Josta pitää maksaa. ...Ja loppujuhlissa ei tartte olla ku hetken, tai ehkä, jos saa hihamerkin suoraan maalista torilta, niin ei tartte mennä loppujuhliin ollenkaan! MUUUTTTAAA, kuitenkin, yritän ja yritän lukea kovasti jo aikasemmin, niin sitten noille muutamalle illalle ei jää kuin opitun kertausta, eli ei tartte tenttiä edellisenä iltana aina panikoida että hetkinen, missäs ne mun luentomuistiinpanot taas oli... ;)

Pääsiäislomani pitenee Kärkölässä parilla päivällä, joten pitää yrittää olla ahkera sielläkin. Tänä viikonloppuna tein kunnon kevätsiivouksen huoneessani! :D Pesin jopa pikkuikkunan - iso jäi myöhemmälle, koska en löytäny ikkunanavausavainta... Ja istutin rairuohosiemenet, joskin en multaan vaan sanomalehtisilppuun...Tulis vaik ees yks verso... 8]

Tiistaiksi onkin sitten yksi psykologian uusintatentti, josta kuulin lauantaina illalla... Ja sain tenttikirjan lainaksi Annikalta, mutta en taida ehtiä kuin kerrata luentomuistiinpanot tässä ajassa . . . mutta menen sinne kuitenki, ja tenttailen uusiksi sitten myöhemmin. Kuhan ei tulis sekin ajalle 20.-22.! Kääk!

NYT menen Karkkisille tai jonneki ostaan pääsiäismunan tai kaksi! On kuitenkin virpomissunnuntai, ja tää tyttö haluaa Kinderin! ...Leffaan, Slummien miljonääriä kattomaan, en mennykä ku ryhmä peruuntui, mutta ainaki nään sit Heroesin kokonaan. Paitsi nyt on ISO ONGELMA: katonko ykköseltä Ylikomisario Morsen vai Jimiltä Australian rikostutkijat??!?!? En osaa päättää, nyyh!! Ykkönen olis laatu(?)rikollistutkintaa, mut Australialaiset ei oo viel pettäny mua... Voi voi, jos vain toi dvd-nauhuri toimis, mut ei, se on kuollu nauhottamisosuudeltaan, ja antaa mun enää vaan toistaa elokuvia. Ehkä joskus aikuisena olis varaa tallentavaan digiboxiin... (Mut eihän sellasesta voi sit polttaa dvd:lle niitä elokuvia, ei oo hyvä sekään...). Mutta kuitenkin; Suklaamunat, täältä tullaan!