Aikataulu räjähtää käsiin vaikkei taida muuta tapahtumaa olla ajoitettuna paitsi mentorin tapaaminen (taas) klo kaksi. ...Mutta tässä mitä pitää tänään saada valmiiksi:

- loppupakkaus, esim rinkka.
- siivoojaleidit tarkistaa huoneen ja sen mukaan sanoo et tarviiks mun maksaa jotain - oon kadottanu yhen pussilakanan ni sen tiedän joutuvani maksamaan....mul ois ite ostettu mut ei ne kelpaa, pitää olla tasan tarkkaan sama minkä saiki.
- lopusta takuuvuokra-rahasta maksan sit puolikkaan vuokran - toivottavasti saan vähän takas enkä esim joudu maksamaan niille lisää, niinkuin joku joutu ku oli rikkonu jotain huoneessaan...
- postilaatikoiden hakeminen - siis pahvilaatikoiden joissa lähetän kaikki kirjani ja suurimman osan vaatteistani kotiin - nyt matkalaukku painaa sallitut 20kg, ja viel täytän 8kg rinkkaani (jonne menee myös kannettava laukkuineen).
- mentorin tapaaminen - mennään postitoimistoon lähettämään mun paketit, tai sit se ottaa ne kotiinsa ja lähettää myöhemmin.
- Malgosian synttärit - ehkä meen sen ja Inesin kaa kattoon futismatsii, koska on kuulemma Puolan ratkaiseva peli. No, ainaki meil on lahja sille ja
- Malgosian koneella katotaan Sinkkuelämää-leffa (oisin halunnu nähä sen kyl teattereissa, mut jos toisella on se koneella ja pyytää kattomaan ni ei siitä viitti kieltäytyäkään!).
- syömään illallinen tai päivällinen The Mexican -raflassa Piotrkowskalla - siellä ei oo mulle ku nachoja juustokastikkeella, mut kotiin tullessa tilaan vaik pizzan jos ei muuta.

Muutan tässä suihkun ja pakkaamisen jälkeen tonne Inesin huoneeseen täks päiväks. Sonja niin jo teki viime yönä... Siivojatädit ku tulee tarkistaan ni sit pitäis ollaki huone tyhjä, ja ku haluun saada mahollisesti jotain takuurahoista takasin, ni kannattaa pyytää ne päivemmällä ni voi viel käyttääki!

...Löysin kivan mekon hääjuhliin, mutten ollu niin onnekas kenkien ja laukun kaa... Että jos tässä missään vaiheessa on aikaa ja energiaa ni meen viel ettimään, mut tuskinpa jaksan! Sitä paitsi, mähän voin Gdanskiin kesällä tullessani käydä yhtenä päivänä vaan kierteleen ostaria! Jehuu, äärimmäisen mahtava idea!! :D:D
....Ja en käyny kattoon leffaa enkä käykä - ei jaksais ny minnekä lähtee yksin ku vikana päivänä kuitenki kiva hengata yhessä loppukamujen kanssa..Huoh, käytävä on niiin tyhjä...

Oon antanu pois paljon tavaroita, ja muutaman vaan heitän roskiin ....Mul tossa tiskipöydällä on oottanu pesemättömät astiat nyt viikon varmaan, ja niissä kasvaa elämää. Noh, laitan ne kaikki vaan muovipussiin, ja jos turkkilaiset haluu (ja ne penkoo kaiken läpi) ni ottaa sitte astioita. Mutten todellaka enää rupee pesemään niitä, ku ite ei tarvi!!! X]

Jesh. Torstaina alkaa ehkä jussinvietto, riippuen säästä - jos on hyvä sää ni mennään Heinolaan retkeilyalueelle parin tytön kaa telttaileen... Jos ei, pysytään jonku kotona Kärkölässä :) Eli keskiviikon luultavasti vaan oon kotona, saunanraikkaana, vatsa täynnä (toivotaan) ja elukat vieressä pyytämässä lenkille ja ruokaa ja rapsutuksia ;) Ja ehkä sais itestään irti laittaa tekstiä et miten loppupäivä meni sitte!!!

Okei, hyvää juhannusta kaikille, jos tässä unohtaakin sitä ennen päivitellä :D