....Tai paremminki jossain tuolla pihalla nurmikolla... Mä olin unohtanu erittäin tärkeän seikan erääseen asiaan viitaten, ja muutenki oon tosi lomaolo! Mikä on siis hyvä asia, kai ;D

Työt siis loppu perjantaina, ja lauantaina vetäsin viihteelle Suvin valmistujaisbileissä. Mentiin Suvilla oleskelun jälkeen tanssahtelemaan Lahen Royaleen, joka sisustuksensa puolesta oli kaunis ja ihanan glitter, ja ihan ok muutenki - näin yhen illan perusteella.

Täs alkoki vika viikko heinäkuuta, ja katsotaanpa millasta ohjelmaa mulla ois elokuulle...
- Tässä torstaina tai perjantaina pitäis mennä Lahessa järkättäville Farmari-maatalousmessuille, koska a) siellä on pehmeitä turpia silitettävinä, b) siellä on kilpailuja ja ehkä jotain ilmaiskyniä ym, c) kato a) ;) Oikeesti, en oo silittäny lehmää kymmeneen vuoteen vaik maalla oonki kesäni! HAH! Naurettavaa ja asia kaipaa korjausta!
- Lauantaina on sit isommat pippaloinnit, eli Merja ja Vesku menee naimisiin :D Siellä luultavimmin menee vähän pitempään eli iltaan asti, ni sunnuntai varmaan otetaan ihan rauhallisesti, hahah!
-Seuraavana viikonloppuna ois tarkotus matkata tonne Kuopioon Marjon läksiäisjuhliin. Tyttö menee vaihtoon Hollantiin vuodeks, eli ehtii näkemään näin kerran vuodessa, öö...
-Sit 16.-23.8. oonki Silvin kaa Puolassa!! Ja ku lento lähtee ja palaa Turkuun, ni jompana kumpana viikonloppuna/viikkopäivinä olisin sitte jonki aikaa Turussa, siis jos se ny vaan Elisalle ja Tuomakselle sopii :P
- Lopulta, elokuun vikana viikonloppuna järkkään muutamille kamuille tääl maalla Puolabileet, eli tarjoan tuliaisten sijasta tuliaisia - ehheh - eli vodkaa ja tällästä... ;)

...Tähän johkuun väliin ois viel sijoitettava retket Poriin Sonjaa moikkaamaan, Hesaan käymään ainaki Korkeasaaressa, ehkä muuallaki, Päijänteelle uimaan (voi se kyl jäädä tekemättä, vaik ehdottomasti haluisin sinne polskimaan pariks päiväks....), ehkä Tampereelle testaileen Tian uudehkoa pallogrilliä... Ja samalla pitäis hakea asuntoa Joensuusta (niinku se koskaan onnistuis...), kirjottaan vaihtoraporttia Puolasta ja ehkä Alaskasta (enkunopiskelijana saisin Alaskan käynnistä ja siitä raportoinnista muutaman opintopisteen!), pakataki täytyis ja kaikkee... EEeeh, enkä oo Kipaaka viel nähny ku sattumalta kerran!! ETTÄ! Miks tää aina menee näin eli aina tulee kauhia tunku?!
Nyt alan siivota huonetta et ees jotain sais aikaseks! KÄÄK! Sais senki alotettua...