"Seikkailijat, aarteenetsijät ja muut onnenonkijat – etsintä seis. Kuningas Salomon kaivokset on löydetty, mutta ne eivät sisällä kultaa ja timantteja, vaan kuparia."
Hesarin nettiuutiset

Asuntopuuhia
Eilen tein sen mistä olen pitempään unelmoinut - vaihdoin huonekalujeni järjestystä! Okei, tämä ehkä kuulostaa tylsältä, pieneltä asialta, mutta jos iso osa elämääsi on yhden pienen huoneen sisällä (Apua tarvin elämän!!), niin isompi muutos siellä piristää aina! Tällä hetkellä huone on ehkä vähän pitkulainen, koska laitoin sängyn ja sohvan peräkkäin pitkälle seinälle. Siitä on katsos kiva katsella telkkaa - olen makoilija-tyyppi; en osaa läksyjäkään tehdä pöydän ääressä, vaan makoilen aina sängyssäni paperikasan keskellä!

Noh, tänään sitten hengailin netissä, ja menin katselemaan työkkärin sivuilta Tiian mainitsemaa dogsitter-ilmoitusta. Pyh ja pah, siihen työhön tarvitsisi 4H:n dogsitterkurssin. Avasin samalla Etuoven ja Oikotien sivut, ja laitoin huvikseni haut Joensuun keskustan vuokra-asunnoista. Olihan siellä niitä (verrattuna loppukesän NOLLAAN), mutta yksinään vuokraavalle hinnat ovat aika hurjia. Heh, menin sitten askeleen eteenpäin, eli etsin omistus(kerrostalo)asuntoja Joensuusta, taasen keskustasta. Hakuehdot minulla ovat sauna ja parveke, ja vähintään kaksio - tai mitäs tässä kolmannella huoneella tekisi... Oli ihan kiva katsella pohjapiirustuksia ja muita, kunnes ärsyynnyin joillekin pintaratkaisumalleille. En myöskään tajua hölkäsen pöläystäkään mistään yhtiövastikkeista (se on kuulemma raha, joka maksetaan joka kuukausi jollekin, että saa pihan ja rappusen pidettyä siistinä?) enkä muistakaan omistajuuteen liittyvistä asioista! Entä jos tuon kerrostalon tasakatto romahtaa jonain paksulumisena talvena?! Kukas siitä maksaa?

Tästä luonnollinen siirtymä kai oli googlettaa valmistaloyhtiöitä (!!! Hei, tässä vaiheessa pitäisi punaisten varoitusvalojen jo vilkkua!! Olen kuitenkin IKISINKKU OPISKELIJA, tässä vielä mitään omakotitaloa olla hankkimassa kurwa).

Jep. Olisihan se kiva olla iiiiiso terassi ja kaksi vessaa. Sauna ja isoja ikkunoita (kuka niitäkin muka pesisi?!). Mutta joo ei. Ei nyt. Ehkä sitten kolmenkymmenenvuoden päästä.

Asiasta - siiliin.
Tänään on Warjobileet eli halloweenpippaloinnit Jojessa. Mulla ei ole vieläkään asua, vaikka on pari pientä ideanpoikasta, ja Annika lupaili lainata nunna-asua. Lupaan kuvia. :D

* niin ja luin Kiroileva siili - sarjiksia netistä juuri *