Nopea kirjoitus kotona käydessä...:)

Ilmoistusasia: omaan kämppään tulee netti keskiviikkona! Jihuu :D

 

Tämä viikko oli oikein mukava. Tiistaina Jojessa oli 125-vuotissynttärit - Allu ja Laura 24vee, Sanna 25vee ja Janin kaa juhlittiin 26:sia! Iso kasa ihmisiä kokoontui Pursiseuralle, kilpaili leffavisassa (meitin ryhmä voitti heehehe!) ja hengaili boolilasit käsissään... ;) Ilta alkoi muutaman tunnin kaunistumissessiolla Annikalla, ja päättyi siihen, että tanssin yksin Elviksen tahdissa silmät kiinni ja paikallani pyörien, kun muut sankarit (ja pari ylimääräistäkin) siivosi Pursaria...heheh ;P

Keskiviikon olin varannu krapulapäiväks, mut krapula ei (onneks) tullu, vain päänsärky iltaa myöten. Noh, kattelin kuitenki lehvoja, otin päikkärit ja vaikka mitä muuta.

Torstaina lähettiin ysiltä Janin kaa bussilla Pieksämäelle, ja sieltä junalla Tampereelle. Annika, Anni ja Margus tavattiin, ja käytiin syömässä vähän jotain Pancho Villassa, ennen kuin mentiin Kauppatorille katselemaan että mites tästä nyt pääsisi Hämeenkadun Appron alottamaan parhaiten... :D Ei siitä sen tarkemmin, mutta olipa erittäin mukava ja välillä myös aika mystinen ilta! Sain merkkiä varten tarvittavat seitsemän juotua, vaikka yhes vaihees tuli pieni hätä että aika loppuu kesken. Eniten kiertelin Kipan ja Anskun kanssa, joille tää retki oli ensimmäinen - kuin tais olla myös monelle muulleki Jojesta tulleelle kamulle ;P Jatkot oli Areenalla, ja sieltä sitten taksilla Annikan siskon perheelle yöksi.

Perjantaina oli vähän hankaluuksia (lue: krapulaa), mutta selvisin bussilla Hollolaan, ja siellä oli mukava lämpimässä (no jos vertaa Jojen miinus neljään ja lumeen!) käppäillä Kaisan työpaikalta hakemaan avaimet, ja päästämään itteni sisään niiden kämpille :) Kaisa, Tapsa ja lapset tuliki sitte myöhemmin, töistä ja päiväkodista päästyään, sisään toisella avaimella, ja mä heräsin sohvalta, hihhih.

Lauantaina mentiin koko konkkaronkalla + pari lisäystä Lahteen vähän shoppailemaan. Mä keskitin voimani enemmänki sellasiin liikkeisiin mitä Jojesta ei löydy, esim Gina Tricotista löysin (taas uuden) printti-t-paidan :] Lisäksi Vero Modan muuttomyynnistä sain kaks paitaa/tunikaa yhteensä 22 eurolla. Käytiin vielä ahtamassa kupua täyteen Raxissa, ja sitte takas Hollolaan. Kotiin pääsin ku Kaisa vei lapsia hoitoon mummulaan. Kärkölässä vaan maistelin lasagnea, kattelin telkkaa ja kuuntelin porukoiden tarinoita Barcelonasta - esim miten äiti esti iskän ryöstämisen :O Illalla kävin saunassa, ja pakkohan se oli pulahtaa viel kerran altaaseenki - vaikka siellä kellukin kunnon kasa jäälauttoja! XD Oli muuten niin kylmää ettei sitä tuntenutkaan, eli "tältä varmaan avantouimareista tuntuu" . . . ensin laitoin yhen jalan altaaseen, ja kun en heti kuollut ni nostin toisenki. Sitte menin kyykkyyn, ja melkein jo lähin takas saunaan, mutta eihän niin nopeesti voi luovuttaa!, joten olkapäihin asti oli seuraavaks kastauduttava. . . ja sitte vielä uudestaan, pää veden alla. Noh, sen jälkeen juoksinki jo saunaan ;) Illalla telkkaa katellessa kurkkua sattui, ja yöllä otin vielä Strepsilssin.

Tänään sunnuntaina oon hengannu vaan telkan edessä, sieltä tuli kokkailu- ja sisustusohjelmia. Äitin mustaviinimarjamehu lämmittää kurkkua, mutta vähän flunssainen olo kieltämättä on... Elisa ja Tuomas tuli just äsken maistelemaan 26-vuotiskakkua, tai siis se kakku oottaa viel tuola kunnen mä ehin tän päivityksen päättää :) *ysk ysk ysk*

Huomena kulttuuriantropologian tentti ja pitäis palauttaa sivun pitunen ideapaperi prosemmaan, sekä varata keskustelutuokio sen open kaa. Eih. Noh, jos oon kipee niin meen kouluun toks neljäks tunniks, ja sit koko viikon voin vaikka makoilla, ku maanantai on tällä hetkellä ainoo koulupäivä jolloin sinne pitää ihan pakosti ilmestyä...

 

Tässäpä tätä päivitystä taas :) Kuvia saatte vielä odottaa, mutta eiköhän niitä ala kuulua kun saadaan tosiaan se netti kämpille asti kohta... moi!