Hei,

pakko jakaa jo tää osote, oon ite niin innoissani ;D

Eli mun UUSI BLOGI TÄÄLLÄ! Sitä siis kirjottelen jo nyt, ja päätän sen joskus lokakuussa 2013. Ja tämä Sailan satunnaisia aatoksia -blogi menee sitten viiiiimeistään marraskuussa 2012 noin 11 kuukauden tauolle :P ...Sitä ennen tänne kirjottelen varmaankin keväisestä Skotlannin matkasta sekä kesällä ehkä toistan viime kesän idean ja "arvostelen jäätelöitä" - se oli nimittäin ihan hyvä tapa rajottaa jätskinsyöntiä järkeviin määriin per kk ;)

 

Lisäksi: Nyt yritän kirjottaa gradua... yritän myös kovasti liikkua enemmän. Aikomus on myös opiskella ahkerasti . . . mutta haluisin vaan muuttaa, hih! Tai oon nyt tammikuusta lähtien tyhjennelly kaappeja, heitelly vanhoja opiskeluun liittyviä papereita roskiin, ja viimeks eilen tutkin kolme hyllyllistä yhestä "yleiskaapistani" ja heitin aika läjän kuluneita kyniä ja vanhentuneita, käyttämättä jääneitä kosmetiikkakamoja pois... Vielä ku sais kyseltyä kaupoista isoa laatikoita, ni voisin alkaa täyttää niitä muuttoa varten! Niin ja muutan (vasta) toukokuun alussa, mutta koska tän kuun lopussa alkaa opeharjottelu, ni haluisin kovasti sitä ennen saada asiat pois päiväjärjestyksestä... :) (luulen et harjottelu vie nimittäin mehut tästä anti-opesta...) :P

Tulossa: Mummun 95-vuotisjuhlat nyt lauantaina - koiranpentutreffit - uuden vauvan näkeminen - ystävien tuparit - NMES - jne jne... kaikenlaista kivaa... ja nyt alan lukee tenttiin! jou!