Näinpäs taas outoja unia...

Mutta koska ne ei ollu puoliskaan niin hienoja kuin Hannan Potter-uni, niin en viitti kirjotella niitä sen enempää tähän ylös (ne on kyl ylhäällä mulla kahella a4-liuskalla, siis molemmin puolin kirjotettu). Näin unia esim koiranpennuista (ne halus nukkua mun vieressä; beigejä "karhunpentuja"), poliisina olosta (pelastin pienen pojan yhestä rikollisperheestä, ja poika muuttu sitte mustaksi kissaksi), helikopteriajeluista (itse en päässyt kyytiin, mutten ehkä halunnutkaan), toisista ulottuvuuksista (se oli kaikkein oudoin uni ehkä, ja huonoiten muistettu), ja väkivaltaisesta perheenisästä + erään ihmisen kuolemasta. En tiennykä että kun kuolee, menee naimisiin toisen kuolevan henkilön kanssa. Saa valita hääpuvun ja kaikki!

Joo... Heräsin sit kellonsointiin puol 12! Mikä on aikas myöhään mulle nykyään, kun laitan herätystä ysiin, kymppiin. Parhaimmassa tapauksessa heräis ite (ilman kelloa) hyvin levänneenä ysiltä, mut tätä ei oo tapahtunu enää pariin viikkoon. Tänään olin tosiaan ihmeissäni tästä unen määrästä, vaikka olinki eilen illalla aatellu et "nukun tosi pitkään huomena" ja laittanu sen kellon soimaan :)

Viikon ansiot: kaks kertaa salilla, kaks kertaa lenkillä (joskin eilisen iltalenkki oli aika surkea yritys), yksi tentti ja kahden tentin tulokset (joo, hyvältä näyttää tähän mennessä!), yhden tentin tulos vain viipyy ja viipyy... Ja tänään kaverin synttärijuhlat ja bilettämistä! :D Heh, ja pitäisi harkita vielä lenkkeilyä sekä lisää opiskelua. . . Lauraakin muutin eilen.