Kauhee ku on vaikee keksii otsikoita! ...Toi saa nyt riittää ;)

 

Näin viime yönä unta koiranpennusta. Se näytti melko samalta kuin pentu videossa tässä (mutta vaalean ruskea), ja se oli IIIIHANA! <3 . . . Unessa oli myös poikabändin jäseniä (siis oikeesti poikia, ku oli jotain varmaan kakskymppisiä), joille näytettiin kamujen kanssa Jojen mestoja, sekä äiti, joka oli tosi kipee mut lähti vaan töihin jättäen sen koiranpennun mun haltuun Kärkölään.... :/ ;)

 

Kerronpa jotain viime viikoista, ennen kun pommitan teitä to-del-la huonolaatusilla kuvilla (viittasin tässä lähinnä niiden resoluutioon, mut saatte ite päätellä onko huonolaatuisia myös taiteellisilta arvoiltaan, jeh). Mutta mitäs kaikkea KIVAA?

- Tyttöjenilta Jonnan emännöimänä oli todella hieno tapahtuma! :D Kaikenlaisia herkkuja, hyvää seuraa, ja katottiin Lumikki ja Kaunotar&Hirviö, sekä Mr.Darcyn märkäpaitakohtauksia! Kihihihih! Joo, siis legendaarista! Toivottavasti pidetään lisääkin näitä, ja olihan meillä tosiaan puhetta että on vielä mooonta Disneyleffaa mitä pitää nähä porukalla ;) Ja tajusin sitä Kaunotarta&Hirviötä katellessani, etten olluka koskaan nähny sitä alkuperäistä versiota, vaan vain sen jouluspesiaalin (tms) Merjalla kerran... Enkä osaa nyt päättää et kummasta tykkään enempi - - - ehkä kuitenki siitä ekasta näkemästäni, ku siin muistaakseen Belle palas linnaan koska sai tietää et Hirviö on kuolemassa; tässä alkuperäsessä siis lähti raivostunut kylänväki matkaan, ja myös se "pahis" mieshahmo ihan murhaamaan Hirviötä, mikä ei ehkä oo mun näkemys siitä miehestä kuitenkaan (että se ois murhaaja siis)... :D ...Merja, koskas me pidetään leffailta? Hihih!

- Rokumentissä tänä vuonna kävin kattomas vaan yhen leffan - mut se on yks leffa enempi ku koskaan Rokussa tai siinä kauhuleffafestivaalissa ikinä! ;D . . . en tiiä miten oon onnistunuki välttelemään noita leffafestareita, jotka järkättiin molemmat vähän aikaa sitten täällä, ja on järkätty jo monisen vuotta. . . Mut tällä kertaa kuulin et kamuja oli menossa kattoon Taking Woodstock -elokuvaa, ja kävin sit ostamas yhen pubivisan jälkeen lipun. Yksinhän jouduin istumaan, mut siel oli sen verran tuttuja kuitenki, ni sai hengata niiden kaa ennen ja jälkeen leffan ja keskustella siitä sitte :) ...Vaik Jani ei oikein ymmärtäny mun hehkutusta niistä iiiihanista ihastuksen kohteista joita sillä päähenkilöllä oli, tai ois voinu olla mun mielestä...Heh, kattokaa se leffa ni näätte ite (grrr....).

- 17.päivä Jenna täytti vuosia, ja järkkäs partyt, joissa tarkotuksena oli ottaa iisisti, laulaa SingStaria ja hengailla hyvässä hengessä ;D Mä olin tehny tytölle (ja tietty muilleki syötäväks) mangojuustokakun, ja siellä oli myös marjapiirakkaa, mutakakkua jäätelön ja vadelmien kera, karkkia ja suklaata, keksejä, popcornia, limua ja mehua  . . . raah varmaan muutaki mut ei nyt voi vaan muistaa kaikkea XD Kuitenki; en oo varmaan missään ikinä nähny niin paljon kaikkii herkkuja, jeah! No, olihan meitä syöjiäkin, mut silti; mä olin niin täynnä jo kaikesta muusta etten melkein ees huomannu suklaita siinä pöydällä - ja se on jo paljon sanottu! ;P Oli kyl tooodella kiva ilta! Heh, mähän en osaa siis ollenkaan laulaa, mut lauloinpa noin kolmisen kappaletta. Sokerihumalassa; alkoholit ei kuulunu illan ohjelmaan :) Illan vika, ennen ku tuli hiljaisuus-aika talossa, oli tietty Leevi And The Leavingsin Pohjois-Karjalaan, jolloin piti tietty hoilottaa mukana ;D

- Eilen lauantaina pidettiin Lauran kanssa enkun prosemmasuunnitelmien valmistumisten takia juhlinnat! :D Tarkotus oli ottaa rennosti, korkata talven ekat glögit ja joulutortut, ja vähintään pelata yks peli Aku Ankka -lautapeliä jonka hankin Suomalaisen alesta ;P Jeh, oli ttooooodella mukavaa tämäkin! :D Iiiih, illanvietot ystävien kanssa, mikäs sen parempaa. Meitä oli täällä yksitoista yhteensä, vaik Jani ja Allu vuorotteliki niin että paikalla oli kymmenen kerrallaan. Tortut onnistu, mä sain omani äipän omenahillolla sen perinteisen luumuhillon (yök) sijaan. Glögiä meni sitte lopuks sellanen neljä tölkkiä sekä yks Alkon alkoholillinen. Heh, ois voinu olla viel yks tai kaks tölkkiä lisää! Akuakin pelattiin, ja sitten myöhemmin yöllä pienemmällä porukalla vielä junapeliä (Saksa). - mukavaa oli myös, koska meitä oli niin paljon, et levittäydyttiin mun huoneeseen ja keittiöön, ja sit siinä sai kuunnella keskusteluja ja päättää että kumpaan huoneeseen jää (astiastot vs. Facebook-pelit, yhessä vaiheessa), tai toiset pysty vaik pelaileen jotain sillä aikaa ku muu ryhmä istuskeli iltaa toisessa huoneessa :D

- Tuleva kiva tapahtuma: Ensi viikonloppuna jengin pikkujoulut Tampereella!!! IIIIH, ihanaa :D <3 Harmi ettei kaikki pääse, mut pitää sit kertoa juorut (jos saa luvan) myöhemmin :) Ja tänne tulee tarinaa siitä tapahtumasta kyllä tarkemmin! (ja ehkä jotain kuvia)

Mutta mitäs kaikkea EI-YHTÄÄN-KIVAA?

- No, ei mul oo kun yksi tuollainen, ja nyt kun sekin on ohi (tältä kertaa), ja sai ihan juhlistaa sen päättymistä niin hyvällä fiiliksellä, niin ei se enää tunnu niin tyhmältä ja tylsältä mitä se oikeesti oli (ihmismieli ja -muisti on jänniä asioita; aika nopeesti unohtaa negatiiviset asiat :])... Mut siis puhun nyt Prosemiar: Literatures in English - Research Proposalista, min.5-7 sivua (vaikka luulin kirjottaessani sitä ettei yli seittemää sivuu saa palauttaa, hahah oon typerys!). Aloin kirjottaa leipätekstiä vasta siinä torstai-iltana, vaikka palautus oli perjantaina puoleltapäivin! Noh, olinhan toki kirjottanu jo yli kahen sivun "tiivistelmän" novelleista - siiiis, mun aihe on siis Arthur Conan Doylen Sherlock Holmes -tarinat, ja niistä ne kaksi ensimmäistä, eli A Study in Scarlet ja The Sign on Four. Nämä yritän liittää Viktoriaaniseen aikaan (eli 1837-1901, perjaatteessa; Darwin kirjotti kuuluisan teoksensa 1859, ja Conan Doyle nuo kaksi novelliaan 1887 ja -90. Elettiin siis aika mielenkiintoisia aikoja, tieteen edistystä jne); ja olin myös ottanut siteerauksia erinäisistä kirjoista, ideana oli (tai on vieläkin) se, ettei mun tartte selailla niitä ite kirjoja läpi koko aikaa, ku voin vaan mennä kattoon ne siteeraukset Wordissä ja tehä kaiken helpommin (...no, tästä voidaan vielä keskustella...). Noh, olin saanut unirytmini todella sekasin tässä viikolla, niin ihan helposti kirjotinki research proposaliani läpi yön. Menin lopulta nukkumaan joskus viideltä, ku tajusin etten ymmärrä miten mä voisin kirjottaa järkevästi lähteeni ylös, ja päätin et pitää lepuuttaa aivoja. Noh, ei ne kauaa saanu levätä, ku herätyskello soi jo kasilta että Saila, nousepa ylös tekemään työ loppuun! ...Viimein noin neljää vaille 12 lähetin Jopille tekstini, pienten hankaluuksien jälkeen (kävelin kouluun sen takia että voisin tämän tulostaa ja viedä lokeroon sen sähköpostailun sijaan, mutta tulostimet ei toiminu niinku missään!) MUTTA SITTEN SE OLIKIN OHI!!!

- Lopun perjantaipäivän vietinkin nollaten sohvalle telkan ääressä. I-ha-naa. Sain myös valmiiksi kaulaliinani! Heh, pitää laittaa siitäki kuva tänne, aika massiivinen on. ...En tiiä et kauan se pysyy hengissä, koska jätin sinne parit kolot kun silmukat eivät vaan suostuneet pysymään puikolla, enkä sitten osannut nostaa niitä sieltä enää... Mutta nyt osaisin, koska Sanna lähetti mulle linkin sellaselle sivulle missä neuvotaan kaikenlaista silmukoiden luomisesta päättelyyn asti. . . .Alotin yhen projektin nytkin, mut ei siitä sen enempää...;) Perjantaina lintsasin myös visankin tämän väsymys-laiskuustilan takia; mutta myös jotain ihanaa, eli sammuin sohvalle joskus ennen puoltayötä!! Hampaat ja naama jäi pesemättä (koska jos ne olisin siinä väsymystilassa mennyt pesemään, niin oisi ollut ihan että "hyvästi väsymys, tervetuloa taas yksi valvottu yö") - olipa ihanaa nukahtaa väsymykseen, ei sängyssä pyörimiseen :D Viime yönäki menin nukkumaan siinä kahen jälkeen, että parempaan päin ollaan tässä menossa. Haaveena olisi saada taas se ihanuustila päälle missä melkein nukahdan telkan eteen jo yheltä, ja heräisin sitten yheksän (se kuuluu olla yheksän!!) tunnin unien jälkeen siinä noin kympiltä :) AAAh, ois päivää viel jäljellä silloin :D

 

- Tässä välissä, kirjoittamisen ja kuvien lisäämisen välissä siis, kävin vähän ropeilemassa. NYYYYYH, täällä oli myös joulun avajaiset ja ilotulitus, mut en ollu kuullu siitä (että sellanen olis tänään), ni missasin! :( : ( ::::( ...Ilotulitus ois ollu vaan niin hieno kattoa... MUTTA; nyt niitä epämääräisiä kuvia! 

Tää kaupunkivalojokiymymmaisemakuva (hahhah olen ilkeä lukijakunnalleni!) on siis puistosta (kirkon takaa)(olisko jopa joku "kirkkopuisto"??) joen yli tähtitornille päin.... tosi hieno livenä, näin kuvana ei niinkään...;)

Huone siivottu! Tää oli viel silloin ku oli kauheet pyykkikasat kaikkialla...Otin nyt uudet kuvat kännykällä, mut oonki onnistunu kadottamaan sen kännykän-ja-tietokoneen-välisen-johdon!!! ;( Noh, jos vaikka voisin joltain lainata Kärkölässä/Treella...? Nokia on tämä laite...hihih :P

Mutta; sohva (pitää olla mukavana kun kattoo telkkaa, eli tyynyt, peitto ja lakana tässäkin. Sitä paitsi siirryn aina välillä nukkuun sohvalle jos sängyssä ei tuu uni... Edessä mukavahko tuoli, jossa on erityisen hyvä katella telkkaa ja kutoa samalla. Taustalla osa mun hienoa (?) koko ajan kasvavaa kuvaseinämää...;)

Siivosin myös huoneeni lisäks vessan ja osan keittiöstä ;) Nyt se keittiö on kunnolla siivottu (jos ei lasketa tarkempia kaappien- ja lokeroiden pyyhkimisiä, tai jääkaapin siivousta...) - mut tuolloin ehin siivota vain pinnat mitkä näkyy tässä kuvassa ;D ja pitihän siitä ottaa todistekuva!

Seuraavaksi tulee kamala kuva. ...Ois voinu vähän puunata sitä näyttävämmäks jollain ohjelmalla...Mutta ehkä on parempi tarjota suunnilleen sitä mitä luonnossakin tulisi vastaan...;V

Tässä se (yöpaidassaan) miettii että...

...kukakohan tulis ompeleen kaikki nää merkit mun haalareihin? ...;) Hämeenkadun appron Cum laude jeeh!

Anitalta ja Bineltä Saksasta sain myöhästyneen synttärilahjan, jossa oli esim tämä mystinen jutska - alun perin läpikuultavaa nestettä, mutta kun metallikiekon vääntää toiseen asentoon, niin neste "kristalloituu" ja läpiskä lämpenee!! :D Jeeeeh! ...Pitää vaan vielä keittää se kattilassa niin tulis taas toimintakuntoon, eli palautuis nesteeksi...Luulisin että kylminä pakkaspäivinä oivallinen apu kylmissä luentosaleissa :)

Maisema ulos tuolloin pari viikkoo sitte. Nyt siellä on satanut ja näkyy taas nurmi ja maa. Höh. Okei; ei luistele kaduilla eikä kuljeta hiekkaa sisälle, mut oishan lumi nyt tosi mukavaa...Varsinki ku mä oon aika joulumielellä (enkä sitä enää kadota, kivaa), niin lumi (ja kaikki mikä siihen kuuluu: mäenlasku, lumipallot...) tekisi mielen iloiseksi :D

 

Nyt oisin jatkanut ihanilla kuvilla kännykästäni, mutta tosiaan, oih voih, se johto katosi :/

Huomena on maanantai. Silloin mul on kaks luentoa illasta, ja sitten voisikin pakkailla kotiinlähtöä varten... Voi kauhistus, mä oon oikeesti ihan ens viikon lopussa jo!!! SIIS; aattelen KOKO AJAN että huomena on 30.päivä - se ajatustyyli ei lopu vaikka oon itelleni todistellu jo kolmen päivän ajan ainaki, että ei se ole vielä! Ja monet ystävät on sanonu niin myös...Ei voi mitään - pitää vaan oottaa huomisiltaa ja todeta sitte et nonih, kuules, marraskuu jatkuu vielä - - - mutta toivottavasti pian saan laitettua kännykuvat tänne teitin iloksi, koska on vielä asia (asioita?) joita haluun teille kertoa, mutta mieluummin kuvien kautta :D mooooi!