Otsikko on erittäin harhaanjohtava! :D

Tämänkertainen blogi koostuu kuvista. 36 sellaisesta. Tässä siis joululomani joitain tekemisiä...:

Mutta ensin se "ylläri-pylläri" jota mainostin tuolla aikaisemmin... En sitten tehnyt mitään radikaalia; en ottanu tatuointia tai lävistystä, enkä edes synnyttänyt lammasta joulupöytään, niinkuin jotkut teistä arvelivat... Leikkasin vaan tukan, ja etuhiuksetki oli sit ekaa kertaa vuosiin ;) Ja makso vaan kymmenen euroo, hahahHAHA! Jeh, tässä tunnelmoidaan kynttilän valossa ennen lomille lähtöö :).
1192978.jpg
Kuvassa myös kolikko.

1192954.jpg
Silviltä sain yösijan lentokentältä tultuani, niinkuin olette ehkä lukeneet. ...En oo varma olikse yhtä ilonen vierailusta ku mä olin.. heheeh...

1192970.jpg
Karvan näin ekaa kertaa livenä, Viiru oli jo tuttu.

Kotona en puuhannu mitään mielenkiintoista; tässä Pikun ja Elisan kaa lenkillä (Elmo tuolla seuraavassa kuvassa, älkää yrittäkö turhaan ettii sitä vaikka tuolla takana olevasta metsiköstä...).
1192989.jpg
Jalassa farkkuhaalarit jotka ovat varmaan yhtä vanhat kuin minä... miinus noin 10 vuotta. Siis nuoremmat.
...Sekavaa...

1193001.jpg
Täs me yritetään epätoivoisesti saada Pikuu kääntymään jo kotia kohti... Elisa jaksaa kuitenki hymyillä (mutta sisältä sattuu, ai. au au.) Eipä muute ollu joulun alla lunta, ei.

1193002.jpg
Kirppu oli lihonu eli hyvässä kunnossa ;) Kerranki onnistunu kuva, missä kisupisu lämmittelee uuninpankolla. Uunia tässä ei kylläkään näy... Muissa kuvissa se heilu ja onnistu poistumaan aina kuvasta.

1193009.jpg
Aattoaamuna (tai päivää toi varmaa on valosuuden puolesta) oli hallaa, joka edes loi valkohkon joulun tunnelmaa (hmm olikohan tää aatolta no huijataan et oli!)... Porukat patisti mut ulos ottaan siitä "valkoisuudesta" kuvia; tähän valitsin sellasen missä näkyy ny sitä ruohooki. Pyh, olin yhes vaihees aika idiootti ja poistelin ilosesti kamerasta kuvia (mun muistikortti täyttyy tosi nopsaan ja piti saada tilaa uusille), ja myöhemmin vast tajusin et en olluka laittanu niitä koneelle!! Eli tuhosin kuvat, joissa aattoiltana oli satanu lumikerros - ja sitä taas olin siis menny kuvaan ;P Noh, onneks tärkeimmät kuvat säily mun tuhoamisvimmalta (/-vahingolta), eli tässä tulee kuvia aatolta:

1193014.jpg
Jouni ei viettäny kauheesti aikaa kotona... Aattona se oli pukki tuttavaperheissä; tässä se ihailee jalkoja ja miettii et saisko syödä siskon suklaapallot (seuraa kättä...).

1193106.jpg
Iha ite koristelin!! ...Noh, iskä laitto valot ;) ...Alaoksilla olleet piparit oli mystisesti kadonnut jonkun ajan kuluttua... Tiedämme vain että huoneessa saattoi olla koira. Heh. No joo, se söi ne. Meil on todistajia.

1193114.jpg
Koska Jouni oli pukkeilemassa, ja äiti otti kuvan, niin ruokapöydässä kilistää "vain" minä, Tuomas, Elisa ja iskä. Ja toi oli ihan Spritee toi meitin ;)... Mulla perinteinen Saila-jouluruoka oli tietty nam-nam-nam spaghettipaistos ja omenaraaste. Ei oo jouluruuan voittanutta!!

1193119.jpg
Joku on vähän ehkä innoissaan lahjoista - - - muttei ole ainoa (ainakin seuraavan kuvan perusteella...)
1193121.jpg

1193126.jpg
Sitten piti koittaa päälle Jounin joulupukkivarusteita. Maha ihan omasta takaa - - no ei oo! kaad...

--- Joululahjaks saatiin Elmon ja Tuomaksen kaa niin mahottomasti dvd:tä, erityisesti brittiläistä komediaa, ni joulupyhät kuluki vaan niitä katellen ja suklaata syöden!! Samaten Elisa oli löytäny jostain laatikon pohjilta vielä toimivan Theme Hospitallin, ni sitä pelasin sormet verillä... eh?? No, siis pelasin paljon ;D...

Uutta vuotta menin viettämään Joensuuhun! Matkat tuli maksaan ny aikuisten lippuhinnoilla n.100egee, mutta ei kaduta yhtään, oli niin kivaa!! ;D Yösijan sain Maijalta (kiitos Maija!), ja siellä oli sitte meitin bileetkin. Sitä ennen, aattopäivänä, piti kuitenki käydä Amarillossa syömässä.
1193132.jpg
Annikan kaa kamukuvassa :)

1193134.jpg
Jani ja lihaa lihan päällä. Siis viitaten annoksen kokoon ja Janin lihattomaan tammikuuhun...Mitenköhän on sujunu... ;) Mäki tilasin burgerin, joskin astetta pienemmän ja ilman mitään vihannes-hörhöjä (joita tämän kuvan purilaisessa näkyy niin mahottomasti...kiäh!)

1193136.jpg
Maija ja annos. Oon taas niin perin hyvä kuvaaja, nääs (eli piti leikata puolet pois kun kuvassa ei ollut mitään...).

1193140.jpg
Aleksi ja Tiia tuli sopivasti jälkiruuille!!

1193159.jpg
Juhlinnat siis Maijalla, ja meitin kuvissa seikkailleiden lisäks paikalle saapui Sanna (kuva tulee kohta, kuules!), ja Vili ja Anne. Fukseja myös pari :) Apua jos jonku viel unohdin ni löylyyttäkää!!

1193160.jpg
Drinking Darts oli ihan huippupeli, ja tikat ehkä vähän vaarallisia. Annika sit joutu uhriks... Sortsen, Annika. (ei. ei ne oikeesti ollu vaarallisia. ihan magneettitikkoja. kuva on lavastettu.)

1193164.jpg
Nonih! Nyt tuli Sannan kuva ;D Mentiin sit porukalla kattoon kaupungin (ja sen asukkien) ilotulitusta, mikä oliki ihan kiva. Siellä nähtiin enkkulaiskansaa, ja jatkot sitten isommalla porukalla taas Maijalla! Mutta sitä ennen yöllä napattiin yhteiskuva:
1193166.jpg

Vuoden vaihduttua sitten tapasin Miian. Käytiin Viihdekeskuksen (onks se oikeesti sillä nimellä? - no se paikka mis on ny leffateatteri, siis LAHESSA tiettys!) Coffee Housessa; mahtava palvelu, mahtava paikka, aivan ihanaa omenapiirakkaa kermavaahdolla (vai olikse vaniljavaahtoa hmm hmm). Tässä pelleillään kun piti ottaa yhteiskuva ;D
1193172.jpg

1193177.jpg
Myös Kipan kaa ehittiin nähä! ...Itse asiassa nähtiin muutaman kerran nopeesti, mut sit Kipa tuli viettään ihan iltapäivää meille :) Kuvassa myös magneettikoru jota piti tietty koittaa ;P

Kummitäti kävi moikkaan myös Väinöä, isosiskoo Iidaa ja Kaisaa :D
1193179.jpg
...Se vaan kasvaa... ;D

1193186.jpg
Ilme. Heheheh... Jeps.

1193188.jpg
Siskon kainalossa.

Leikkien jälkeen, samana iltana oliki sit Nean kaa leffa-viini-tyttöjenilta.
1193193.jpg
Toi japanilainen kauhuleffa oli kumma (enkä muista nimeä; alko O:lla heheh). En ehkä suosittele - siis ois voinu olla ihan OK mut ne värit, ne värit!!... Kuvassa myös Arttu.

Tuulaki tuli käymään; olihan se jo Kaisallaki aikasemmin :) Tuulan mukana Piitu.
1193195.jpg

Noh, pian olikin aika lähteä! Lomalla en ehtinyt moikata kaikkia kamuja, mutta ehkä eivät loukkaannu...? Noh, nähään sit kesällä (ja nyt ne aattelee et EI ENÄÄ KOSKAAN HÄHÄHÄÄÄÄH!!!).... XD
Sunnuntain ja su-ma-yön vietin taas Silvillä.

1193305.jpg
Karvapa siinä taasen!

1193306.jpg
Jahas. Just ku lähen Suomesta ni pitää tulla lunta?!? Mentiin iltakävelylle (metrolla, heheh!).

1193307.jpg
Lavastettu tilanne. Ottakaa ihan rauhallisesti... Jeh tällä kertaa vein sit Puolaan mukanani toisenki kännykän, vanhan kunnon...mikäs merkki se sit oiska? Emmää tiiä, joku halako se o. Siihen vanhaan siis laitan Suomi-liittymän, ni ei tartte vaihdella jatkuvasti sim-kortteja, ja näkee sit senki jos joku on soitellu :)

1193309.jpg
Heheh käytiin muute su-aamuna kirppiksellä (no mikäs olikse joku Hesan suurin vai paras vai molempia?)...Iso se oli ja mulle tarttu mukaan nää miekkoset eurolla, sekä armeijan vanha "leipälaukku" tai -reppu tai -joku... ;P
Ja älkää ny asiantuntijat käykö näistä! (niin tiedätte ketä olette!!!ne on ihan hyvii ja jos ei ooka ni voivoi!) 8D - ainii oli siin yheski toi alusta, kuvaushetkellä vaan laukun pohjalla.

1193312.jpg
Lumi saapui Helsinkiin.

1193315.jpg
Hmm Viirulla oli jotain pielessä... Silvi sano et ei saa kattoo sitä silmiin, muuten...*piu*  EEEIIIIIHH!!!

Ooookke. Sit koittiki maanantaiaamu, ja kovalla valittamisella ja ähinällä päästiin ylös ajoissa. Tommi lähti heittään mua eka kentälle ja Silvin sit juna-assalle. Nooh, ku pääsin lentokentälle ni isosta taulusta luin et mun lento oliki peruttu! KÄÄK! Menin kuitenki jonottaan 2kilsan pituseen jonoon, et saisko jotain tietoo lisää tai jottain. Siinä soitin Silvilleki et Kääk mitä voisin tehä, ja ne erittäin kiltisti käänsi auton, ja Silvio tuli auttamaan! Noh, onneks en kauaa ehtiny siin jonotella, ku selvis et se oiski ollu turhaa, ja siit vierestä ku meni hakeen uuden lipun ni sil selvis ;)
Eli SAS anto sit mulle lipun muutaman tunnin päähän Finnairin lentoon, ja viel 7e arvosen "lounassetelin" (siis sano et mee vaik Ceasariin alakerrassa, sielt saat hotelliaamiaisen)... Niinhän meninkin sitte.
1193316.jpg

Omista rahoista ku lisäsin viel euron ni sain koota buffet-aamiaisen. Valitsin parit leivät, puuroa mansikkahillolla, metsämansikkajogurttii, hedelmäsalaattii, maitolasillisen ja croissantin (toivottavasti se kirjotetaan noin heheh)... No, he-sa oli ehkä vähän kummallista ni söin vaan ananakset suunnilleen siitä, ja toinen leipä ei ois mahtunu enää masuun. Mut meni siit jonki aikaa. Loppuaikana vaan hengailin kaupoissa; ostin Marimekolta kukkaron ja heijastimen :) Sit nuokuin tuoleilla / luin The Kalevalaa, kunnes oli aika mennä koneeseen...

1193319.jpg
Siivelle suihkutettiin jotain... Itte asiassa koko koneen päälle.

Varsovassa oli sumuista, mut sentään jonki verran lunta maassa. Lodzin bussiassalta otin taksin kotiin, ei maksanu ku 9,50zl eli hmm hmm oisko jotain 2,50e ;P. Noh, kämpille ja huoneeseen ku tulin, ni Miinan puoli oli tyhjä.

Siis en varmaan oo maininnu täällä, mut Miina löys muutaman muun kaa asunnon kaupungilta! Tässä sit asustelen (eli sooootken!) yksinäni varmaan kuukauden, kaks. Mielenkiinnolla ootan uutta kämppistä; ois mahtis jos se ois ulkomaalanen, ni huoneessaki tulis harjotettuu enkkuu... Toisaalta oli kyl niin mahtava voida puhuu suomeks asioista täällä, ni emmää tiiä - saa tulla suomalainenki! ;D

Viikonalkuja!!