Tänään suihkun jälkeen astuin suihkukopista vessan lattialle levitetyn pyyhkeen päälle (Miinan opettama temppu; ei tartte huolehtia vesilätäköistä lattialla), ja kuulin ruohonleikkurilta kuulostavaa murinaa ulkoolta... Tuli kova koti-ikävä hetkeks, ja olin sillä hetkellä ilonen että kohta on sitte maalla!! Ja voi tulla suihkusta (tai mieluummin saunasta) ja kuulla ku naapurin ukkeli leikkaa ruohoa. Tai ehkä iskä.

Noh, muina aikoina kiroan sitä että aikaa on niin kamalan vähän jäljellä!! Eilen ja tänään menin tapaamaan koordinaattoria laitokselleni, mutta eipä se ollu siellä. Meen uudestaan huomenna, näin et sillä on tunteja ni varmasti pakko olla siellä jossain vaiheessa! ..Mun pitää nimittäin saada eräitä tärkeitä papereita sieltä ja viedä ne allekirjoitettaviks ehkä myös... Tai no, kattoo miten käy. Muuten, oon erittäin ylpeä tästä vuodestä: - ei yhtään tenttejä - ei yhtäkään esseetä - ei ollenkaan presentaatioita...HAHAH!

Kerrotaanpa taas vähän mitä Puolassa on tapahtunut... :D Eli Euroviisuja kateltiin porukalla, ja se oli aikas hauskaa! Kamalasti kannustettiin Suomea, ja myös Portugalin edustajaa, sekä jostain syystä myös Ukrainaa; noh, siellä oli paljon Itä-Eurooppalaisia katsomassa... Siis mentiin tonne alakerran tv-huoneeseen, ja finaalia kattomassa oli sellanen 15 Erasmusta ja ehkä kaks puolalaista ;P.

Keskiviikkona 21.5. oli ESN:n viimeiset pippalot, ja ne oliki kivat 8D Mentiin eka ison joukon kaa syömään yhteen raflaan, jonka omisti meitin puolalaisen kaverin tuttava. Paikka oli siis varattu vain meille, eikä se niin iso ollutkaan että ketään muita olisi mahtunut ;) ...Ruoka oli kallista, mut ainaki alotettiin juomingit. Ja sitten käveltiin pieni matka JAzzGaan, jossa meitin jatkopippaloinnit oli. Teemana oli blank t-shirt, eli meille annettiin valkoset t-paidat ja niihin sit kirjoteltiin kaikenlaista kivaa.hihih! *Muuten ei mikään huono idea vaik Echon bileisiin, vai?!?! Tietty sit tarttee sijottaa vähän niihin paitoihin ja tietää kokoja...hmm...*
Sieltä sitte kävelin Kellyn kaa asuntolalle saakka - meitin piti ottaa yöbussi mut ei jaksettu oottaa - - itse asiassa kello oli jo sen verran et aamu-tramitki kulkis, mutta meitin kohalle ei osunu sellasta. Ja kivasti kävely raikasti päätä, ja kuulin kaikenlaista Kellyltä mitä en tiennykä meitin tyypeistä...hahah :P

1612736.jpg
Perustunnelma bileistä - vitsi siellä oli hikistä! XP - Kelly, mä ja puolalainen Mogusia, jonka nimeä ei todellakaan kirjoteta noin, mut sil on vaikee nimi, mään.

Ihan paras oli perjantain 23.päivän retki Varsovaan! Gaellelle (mikä nimimuunnos!) tuli Ranskasta kamu käymään, ja ne meni Varsovaan jo torstaina. Gaellen kämppis Jasna pyys mua ja Sonjaa mukaansa Varsovaan perjantaiks, ja ku mulla ei ollu mitään erityistä ni mikäs ettei :) Tarkotus oli mennä yhteen puistoon, jossa ois järvi (kai?) ja palatsi...Joten kivaa nähtävää. Aini ja riikinkukkoja XP. Noh, lähettiin aika aamusta junalla, ja ku oltiin pääkaupungissa ni ekaks mentiin syömään. Gaelle ja kaverinsa tuli kans, ja nautittiin sit samalla parit oluet. Kauemmin kaupungissa olleet tytöt kerto että Kuninkaanlinnan edessä oli näytteillä "karhuja" kaikkialta maailmasta. Mielenkiinto nähä ne (ja Suomen edustaja) heräs, mut meillä ei ollu oikeen aikaa käydä sekä puistossa että kattomassa karhut. Noh, ootettiin sit ruokailun jälkeen bussia..
Ensin mentiin väärälle pysäkille (ne oli sulkenu kadun joten oli perjaattees oikee mut se bussi ei olis sieltä menny nyt), ja sit vihdoin toiselle pysäkille oottamaan... Mut bussia ei vaan näkyny, ja se palatsiki oli jo kiinni - puistossa kyllä sais kävellä vapaasti... Noh, päätettiin sitte Jasnan ja Sonjan kanssa mennä kattoon karhut ja tutustua johonki kivaan Varsovalaiseen pubiin, ja ranskikset otti taksin puistoon.
Jeejee! Kuvia karhuista:

1612754.jpg
1612779.jpg
Suomen karhu! Siinä lukee että Juhannus on meillä herttainen :D
1612781.jpg
Arvaatteko että mistä tää oli kotoisin... HEH!

Mentiin karhuilun jälkeen yksille Irkkupubiin, jonne tuli aivan mahtavaa murretta (enkkulaista, kuitenkin) puhuvia jätkiä...grr....pitää matkustaa enempi ;P
Mentiin vielä testaamaan olutta Hard Rock Cafeeseen, mut sit tuliki aika lähtee takas kotsaan... Junaan ostettiin viel parit pullolliset per tyttö :P Noh, kysytte, mikäs sitte oli niin "ihan parasta" tässä retkessä? Vastaus tietenkin on se, että mentiin vitsit Varsovaan että päästäis (Lodzista lähtöisin, kaikissa kaupungeissa olevaan) Spfinksiin, sekä juomaan olutta!! HAHAHAH

Lauantaina olikin sitte Euroviisujen finaalit.. Ei ollu energiaa enää lähteä kylille :)
Sunnuntaina 25.5. oli mun huoneessa "pyjamapartyt"; vaik oltiinki kaikki vaan normikäytävävaatteissa eli t-paidoissa ja joissain kotihousuissa... Mun isoon sänkyyn rojahti Sonja, Ines, Jasna, Mariana ja Kelly, vaik Kellyn pitiki lähtee aika nopeesti tekemään jotain juttuja. Mut kateltiin sit kaks leffaa, joten ilta oli enemmänkin "leffailta" kuin p-p. :D Mikä sopi mulle hyvin! Ja oli tosi kiva hengailla tyttöjen kaa ja katella niitä leffoja, ku kohta ei oo enää mahollisuutta sellaseen... NYYH! Noh, tälle sunnuntaille ollaan suunniteltu jotain samanlaista...Mutta siitä lisää joskus muulloin!

Viime viikko oliki sit aika kännäysvoittoinen! Tai ehkä paremminkin pizza-ja-olut-voittoinen XD Maanantaina nimittäin Jasna soitti mulle et hei tyttö tuus alakerran pizzerian terassille yksille! Se oli siellä Sonjan kaa, joka oli ollu menossa ruokaostoksille ku ne oli törmänny toisiinsa, ja päättäny yhessä sit tilata pizzat mieluummin! :D Ja ku iso tuoppi Puolan parasta (Zywiec) maksaa Saksofonissa vain 4,50zl (!!!), ni mikä ettei! Menin sitte sinne, ja päätettiin tilata toiset, kolmannet... Lopulta mentiin ylös ja taidettiin jatkaa juomista siellä... Joskin muistan et oltais menty toiseenkin pizzeriaan, mutta tää voi olla toisena päivänä. Kröhöm, kuten ehkä huomaatte, viikko meni vähän sekasin ja otettiin kuppia lähes joka päivä... XD No kyl pitääki, ku ei enää vähään aikaan saa niin halvalla olutta! NIIN!

Miina lähti sit kotiinsa torstaiaamuna, ja tuli moikkaan meitit keskiviikkona illalla... Muutenki muutama Erasmus on jo lähteny, joskin ei keitään jotka ois ollu mitenkään hyviä ystäviä... Eka ystävä-lähtijä on Mariana, ja se menee kotiinsa tän viikon torstaina, illalla. Kääk!!!
Meil on kauheet suunnitelmat joka päivälle, ja kuten taisin sanoa, ni tuntuu ettei oo aikaa yhtään mihinkään!!!
Nytki oon erittäin myöhässä ja lopetan tähän. Kerron meitin retkestä Zakopaneen seuraavaks - - yritän vaik valvoa öitä nyt ku aika on vähissä - nukkua voi sitten Suomessa!
MOI!