Apua. Pelastakaa opiskelijatyttö!

Tää täällä on juonut kännit perjantaina (niinkuin olettekin lukeneet), lauantaina ja eilen sunnuntaina vielä! Ja kännit siis, eli humalatila aika korkea (maksa sanoo POKS!)
Lauantai-illalla oli tosiaan sit biletysfiilis, ni lähin muutaman tyttösen kaa tähän kahen minsan päähän student clubille. Ne halus "mustan musiikin iltaan", ja mentiin eka kattoon se paikka (oli siis parilla "klubilla" bileilta). Kello oli noin ykstoista, ja täällä vasta tänään alko opiskelut yliopistossa (paitsi ei meillä Erasmuslaisilla viel), ni ei odotettu mitään kauheeta ihmisjoukkoo ...Mut siel pienes baaris istu sit yks tyyppi. Jeps. Lähettiin siis aika nopeesti pois! ;D

Käveltiin vähän matkan päähän; lähemmäs meitin asuntolaa; toiselle klubille. Siellä vähän isommassa paikassa oli sit kolme tyyppii. Jehuu --- Koitettiin vielä kolmatta paikka minkä edessä ainaki vilis populaa, mut se oli joku suljettu klubi, eli ei päästy ku ei ollu esittää kutsukortteja! Huh... Noh, päätettiin mennä yksille meitin dormia vastapäätä olevaan pubiin. Heh, enpä sitäkä tienny että tällä alueella on noita paikkoja, mut kyllähän se onki ihan hyvää bisnestä ku on monta student dormia vieri viereen ;) Mut siellä pubissa nautin mehuoluen (aikas herkkua!!), ja pelattiin pari erää "pöytäfutista". Mentiin sit sinne kolmen-ihmisen-klubille, ja siel soiki ihan kiva musa, sekä nähtiin taas tuttuja aika liuta! ;D Okke, dj soitti myös tosi huonoa musaa pitkän aikaa, mut muuten oli ihan mukava kokemus!

Eilen eli sunnuntaina sit tuli Miinan mentor Edyta käymään. Päädyttiin pelaamaan korttia, saksi Marie (kyllä, kirjoitetaan kuulemma eellä), sekä italo Laura, ja ranskis Florance tuli kans mukaan. Sit ku Edyta lähti ysin, kympin pintaan, ni siirryttiin käytäväbileisiin! heeheh... Ihmiset vaan joi ja mölys käytävässä, mulle tarjottiin olut-viini-boolia, ni mitä tyttö voi tehä siinä tilanteessa?! (kiäh) Perinteisesti bileiden loppupuolella oli myös musiikkia :) Mut mä olin jossain vaihees niin kännissä et ihmiset alko jo huomautella, luultavasti siinä vaiheessa päädyin sit omaan huoneeseen... Päättelin nimittäin et jos ihmiset sanoo et Saila, you're SO drunk, ni se ei oo pakosti hyvä juttu? Noh, aamulla sit nukuin vaan yhteentoista, joten suihkun ja netteilyn jälkeen takas unille! Hain pizzan alhaalta, söin Suomi-herkkuja ja luin Miinan Potteria... jeeh... (meidän ovi käytiin vaihtamassa aikasemmin aamulla; se on ollu vaikee avata ja sulkea, mut nyt normi jeejee)

Nyt pitää sit tehä kaikkee järkevää, mut myös mennä aikasin nukkuun! Huomena meen tapaan International Relationssin kordinaattorin, jonka kaa toivottavasti pääsee jopa keskustelemaan tunneista ym (voi olla että jono sen huoneeseen on aika pitkä...). Sit myös ekat tunnit alkaa huomena! :D Perjaatteessa jos oon laiska, ni voisin alottaa vast ens viikolla niinku muutki Erasmuslaiset, mut ees yritän mennä tunneille!

TÄHÄN MENNESSÄ lukkari näyttää tältä:
MA    10-12:15 - American and Polish Media: Politics, Press Media and Advertising, MA seminar
          13:30-15 -European Civilisation and Christianity: Correlation

         
          15:30-17:45 -American and Polish Media: Advertising,Gender,Politics and Society, MA seminar
          18-19:30 - Women's Movements World-wide

TI      JOKO 13:30-15 sekä 15-16:30 Political Campaigning in the USA: Theory, Practice, Strategies
         TAI 15-16:30 Australian film: narratives of Australian identity

KE      13-14:30 -
American Indians: the Vanishing Race
           15-16:30 - Women’s Movements World-wide
           17-18:30 - Minority Cultures and Multiculturalism: the Constitution, Aboriginal land rights                                                     and the white Australia policy

TO      17:30-19 - North American Integration

PE       13-14:30 -
American Mass Media Part1– Origins and Evolution. From Federalist Letters to AOL

               15-17:15 - Politics and History of the United States, 1940 –  present
           18-21 -Romanticising Cinema in Australia




Jeeh, sit haluisin vielä jotain englantilaista kirjallisuutta tms, mut pitääpi ottaa tällä viikolla selvää niistä! Toi perjantai on kyl vähän huono opiskelupäivä, ku sit ei koskaan vois tehä pitkiä viikonloppuretkiä eri kaupunkeihin! :(.. Mut pitää miettii - noi on kuitenki mielenkiintosen kuulosia noi kurssit silloin, hih, mun mielestä ainaki! ;P

Jee, nyt vastaan kysymyksiinne (kiitokset niistä):
"Maippo
30.09.2007 - 22:06
No miepä kyselen: millaset sukat siulla on? Onko siellä helppoa esim. pestä pyykit? Siis onko asuntolassa millaset tilat siihen? Onko luennot vaikeita? Miten puolan opinnot sujuu? Onko esim. opiskelijoiden muoti erilaista, kuin Suomessa?"
- Mulla ei oo taaskaan sukkia jalassa! Oli aikasemmin mustat joissa tais olla pikkusia kuvioita. Nyt on jalassa lämpimät (ja ehkä vähän liianki lämpimät) tossut ;) Mut ne on söpöt, slaavilaisen punaset ja niissä on tupsut!!
- No pyykkitupaan pitää kirjautua "resepsuunissa" (hehheh), mutta nyt kun kaikki puolalaisetki on tullu dormiin, niin luulen että on vähän hankaluuksia... Tähän mennessä ollaan joko Miinan kaa kahestaan, tai Miina yksin, pessy meitin pyykit, mut luulen et munki pitäis ottaa vähän aktiivisempi rooli tässä(kin) asiassa... :P Pyykinpesutilaan (kaksi konetta, käyttöohjeet puolaksi ja saksaksi - onneksi en osaa kumpaakaan kieltä) on siis saatava avain, enkä tosiaankaan osaa kysyä sitä enkuntaidottomalta resepchuun-tädiltä (miksen muka saisi leikkiä tällä sanalla?!)...Ja tänäänki piti kysellä postia, ni se ei vaan tajunnu, ja soitti paikalle puolalaisen, enkkua puhuvan opiskelijan! HAH! Muita tiloja on tv-huone monine tuoleineen (mut tv puolaks), ja kuntosali missä kuulemma parit käsipainot yms...
- Ei oo ollu tosiaan viel luentoja! :D Mut kuulemma Erasmuslaisille ne ei oo kovin vaikeita! Mut mun pitää silti suorittaa vuoden aikana 60 pistettä, ku Suomes oon tehny just ja just vaan 44 tms..Nuuh...
- Puolan intensiivinen kahen viikon kurssi oli aika mielenkiintonen... ;) Noh, opin sanomaan et "mun nimi on --", ja osaan sit joitain sanoja, mut ei tässä mitään keskusteluja vielä voi alkaa harrastaa! :P Ja opin varmaan sanan "postikortti" tms, mutten osannut silti selittää alakerran naiselle että Onko Tullut Postia...plääh hehe!
- Muoti on aika samaa, mut baareissa näillä naisilla on tosi vähän päällä. Täällä on myös yks liettualainen tyttö, ihan mukava, mut kävelee aika alasti täällä käytävillä (ehkä se yrittää löytää miehen itelleen?) Paitti ihmettelin alussa, ja vieläki kai, ku en oo nähny yhtään goottia, ehkä just kaks rastapäistä jne; eli erilaiset tyyliryhmät näyttäis puuttuvan kokonaan katukuvasta! Mut joo, nyt ku yliopistot alkaa ja ihmisiä tulee lisää kaupunkiin, ni ehkä erinäkösiäki tyyppejä bongaa jostain... :)
Mar-jo
01.10.2007 - 19:38
Hei, tahtoo päästä käymään siellä, koskas saa tulla vierailemaan:D?
- Koska vaan!!! :D:D::D:D:D

Terkut kaikille! HEIPPIS!