Tampereella oli todella kivaa! Käytiin istumassa terassilla - muuten Nea ei ollu sun eka terassi (eikä munka Suomessa), jos lasketaan siel Heinolassa terassiks se vastaanoton...no...terassi. Heh. *toistoa* ;)
Mentiin Tialle, ja illalla päädyin minäki laulamaan SingStarssia! Huh!! Ja yöks tanssimaan Bepoppiin, jossa aivan ihana sisustus ja tosi kivaa musiikkia - vaikka aivan liian vähän Elvista.
...Pizzerian kautta kotiin...Tai siis Tialle :D

Tuulaki täytti vuosia, ja sitä mentiin sitte juhlistamaan Alan Mestan terassille - siis näille jotka eivät tiedä, Mesta on yksi Kärkölän keskustaajaman Järvelän kahesta paikallisesta. Tai no, voi siel jotain pieniä olla, paikallisia siis, mut mä oon käyny vaan näissä kahessa. Toinen niistä on muute Bulevardi tai Bule, jonne mentiin kanssa istumaan, ja jonne jätin Tuulan ja Nean ku järjesty kyyti kotiin Kipalta ;)

...Nimittäin, vaikka toisin väitin edellisessä kirjoituksessani (tähän en ny laske tota horinaa työjutuista ku se on aika tööt, eikö vain, hahah?), niin lauantai menikin sitten Merjan polttareita vietettäessä!! Oli tosi hauskaa, toivottavasti myös juhlakalulla! ...Vaik ei me sitä niin känniin saatuka, heh! Käytiin mm. keilaamassa, Merja pääs Radio Voiman suoraan lähetykseen, ja Etelä-Suomessa muuten tänään tiistaina pitäis olla henk.koht. palstalla ilmotus...heheh! Ja muutakin, ja kaikki tämä ihan upeissa vaatetuksissa! Noh, laitetaan pari kuvaa vaikken aatelluka niitä laittaa kauheesti..
1713389.jpg
Minä ihan ite. Teemana siis suomimatkailija tuolla aurinkosaarilla, ja kamalinta mitä keksii siitä aiheesta... Heh, musta toi neonpunanen vyölaukku sopi kyl tosi hyvin yhteen ton tuulipuvun kanssa... ;P
1713390.jpg
Heidi ja Merja :D:D

Illalla mentiin Cheriin ja Vanhaan Mestariin. Taksilla muuten pääsi Lahesta Kärkölään. 70 euroa...Noh, onneks oli maksajia muitaki! ;)

Siinä nopsasti tapahtumat. Ulkona ois jonkinlainen kesä mut mun pitää viel ettii Joensuun Ellien kautta asuntoja ja alkaa sit siivota taas... Juhlat lähestyy, tuntuu et mä en saa mitään aikaan ja äiti varmaan kääntyy kohta kerälle ku se joutuu tekeen kaikki ite... Noh, sellasta on elämä.