Näin sanoi testi Facebookissa . . . eli taas käytän hyvin vapaa-aikaani! :D


Noh, nyt perjaatteessa onkin vähän aikaa vapaa-aikaa, siis jos vertaa tähän kuluneeseen kuukauteen ja sen opiskelutahtiin. Tenteistä kaksi on nyt mennyt läpi, muutama on vielä arvostelematta. Yhden tein juuri eilen, ja siitä nyt pääsee kaikki läpi jotka vaan osaa kirjottaa enkkua, on lukenut ne romaanit mitä kurssin kuluessä pitikin (tai ainakin kaksi niistä), tai vähintään istunut tunneilla ja kuunnellut Jopin pölinöitä näistä (Jopi on se ope).


Vielä on kotitentti, Japanin kulttuuri 2:n kirjatentti (siihen luen tämän ja ensi viikon aikana kolme lyhyttä romaania Yasunari Kawabatalta), sekä psykologian tentti (terveyden & mielenterveyden perusteet) - - - jossa en ole kyllä käynyt tunneilla kertaakaan, mut onneks materiaalit saa tulostettuu netistä, ehkä. Ja ehkä siihen on joku tenttikirjakin? MUUUTTA, näistä otan selvää tän viikon aikana, ei hätää! :D LISÄKSI kirjotan parhaillaan parin sivun kertomusta mun Alaskan-kokemuksista, sen kun palauttaa niin saa kolmisen opintopistettä. Samoin tulis kaksi pistettä yhestä elokuvakurssin esseestä, jos ope hyväksyy mun ehdotuksen aiheeksi. . .


Mutta vaikka on kaikenlaista tuollaista tulossa, niin nyt oon voinu ottaa jo ehkä viikon iisimmin - hieno tunne! :D Monella on koulu loppunut jo tässä vaiheessa, ja sitten on meitä joilla on näitä kokeita ja esseitä.

Moni on myös avannut terassikauden, mutta mun pitää se vielä tehä omalta kohaltani. Tänään itse asiassa aamulla siitä haaveilin, mutta ehkä se jää huomiseen . . . tänään voisi opiskella ja muutenkin väsyttää! Illalla kuitenki kattomaan ehkä Merirosvoradio-leffa, siitä oli vähän puhettä eilen :)


Nimittäin käytiin Tiian kaa tänään yliopiston kuntosalilla - mulle eka kerta siellä! :D Joo, olihan se aika pieni ja aika vähän laitteita (verrattuna Puolan megasaliin), mutta ilmanen on, lähellä on ja mikäs siellä käydessä! Tänään me mentiin sinne kymppiin, huomena meen Tiian kaa tai yksin ysiin . . . Mieluummin aamusta, ni sit siel ei olis kauheesti väkeä. Ja sit päivä voi alkaa energiapamauksella :P


Aurinko paistaa, melkein! tuolla ulkona on outo siniharmaa taivas, mut auringonvaloa tulee jostain talon toiselta puolelta. Ku me käppäiltiin salille ni oli aika harmaata. Mittari kuitenki näytti kymppiä jo niin aikasin, HIENOA! Aijaijai, tästä vapusta voi tulla hieno, ku on lämpöstä ja puistoki ehkä kuivuu :)


OKEI. Ei mul mitään asiaa ollu. Kuhan kirjottelin tyhjiä ;) Kerron vapusta sitten enempi ku seuraavan kerran tänne juttua laitan! Siihen asti; hauskaa bilettämistä!!!