Haa, manan namana an Saala, kaksakammantavaasavaataas tatta Jaansaasta. Hee, menen nemene en Seele, keksekemmenteveeseveetees tette Jeenseeste. Hii, minin nimini in Siili, kiksikimmintiviisiviitiis titti Jiinsiisti...

Siivousta, koiranulkoilutusta ja sanaleikkejä

Saavuin Kärkölään maanantaina puoli viiden aikoihin. Juna-assalle Jojessa mua ja Miraa moikkaamaan saapu Jani - Seppokin bongattiin, mutta se ei ehkä bongannut meitä :) Jani toi matkaevääksi meille pipareita, mitä me sit Miran kaa napsittiin parempiin suihin (verrattuna Janin / jonkun muun suuhun?!) ravintolavaunussa :) Konnarin ekan kierroksen jälkeen me sinne mentiin, tilattiin ylihintaiset glögit ja istuttiin Kouvolaan saakka siel. Kivaa oli! :D

Mul oli junamatkalla mukana täys rinkka, jättiläismittainen muovipussi, kannettava laukussaan sekä olkalaukku. Niitä raahaten piti sit Lahessa vaihtaa paikallisjunaan, jee. Onneks siel oli reilusti tilaa istua ja levähtää penkille. Iskä oli sit tosiaan Klässä vastassa. - - Eka ilta meni lepoillessa.

Ma-ti-yönä en oikein saanut kuin katkonaista unta... Kai se johtu viileydestä. Meil ei tällä hetkellä ole "lastenhuoneessa" / "mun" huoneessa nukkumiseen varattuna kuin patjakasa lattialla, ja Elisa oli yöpynyt siinä sitte pari edellistä yötä. Mä aattelin nukkua samoissa vuodevaatteissa, mutta olin unohtanut Elmon erikoisen tavan nukkua pussilakanan sisällä. Siksi, kun näin peiton taiteltuna ja sen päällä pussilakanan rutussa, aattelin että jahas, tämä peitto on varmaan tuomassa lisää pehmeyttä alustaan, ja täällä on varmaan aika lämpönen yöllä niin pelkkä pussilakana peitteenä riittänee. Väärin. XP  - - Okei, en ehkä yöllä heräillessäni tajunnut että se oli se viileys mikä mua herätti (eikä se nyt ihan varmaa ole sekään), koska siis olisin voinut kyllä tehdä asialle jotain jos olisin sen selvästi huomannut. Mutta mutta, lopulta aamuyöstä päättelin että jahas, ehkä Elmokin oli ihan käyttänyt tätä peittoa päällään, ei allaan, ja sitten tein oloni lämpimäksi mäkin niin. Joo, en tajuu mitä kirjotan, tää on ihan jotain sekoa ja mun silmissä sumenee, ja tääl huoneessa on tosi harmaata ja oho joku keskustelee mun kaa mesessä.

Aamulla sit nousin kuudelta, ku tuntu ettei niist kunnon unista tuu kuitenka mitään... Iskä oli just lähdössä töihin :D Söin aamiaista ja aloin siivota vessaa... Kuurasin kaikki kaakelitkin, seinästä ja lattiasta - enpä oo ennen niin tarkkaan siivoillu, heheh! ...ja ja, epäkiintoisaa luettavaa. Mut sanotaan tähän et nyt vessa on siisti, paitsi siel on viel viidetkymmenentuhannet vanhat hammasharjat ym ym oottamassa, että ihmiset valitsee joukosta omansa, laittaa talteen ja heittää loput poikke. Mut sen jälkeen se on upea :]
Siivosin myös eilen akvaarion :)

Tänään keskiviikkona on sit tosiaan tän "mun" huoneen vuoro. Haluisin niin vaihtaa järjestystä, mutta jos kerran tietsikkajohdot ei ylety kuin yhteen paikkaan (eli tähän missä tietsikka nyt on), niin muutkin muutokset on vähän kyseenalaisia... Höh. :) Mutta ainakin sais ne rinkkansa ja muut laukut pois sotkemasta tupaa, ja tavarat levitettyä paremmille paikoille tänne huoneeseen.

Eilen ja tänään myös lenkitin Pikua. Eilen menin "hevoslenkin", noin puoltoista tuntia, ja suurimman osan siitä ajasta keksin itselleni lausahduksia kuten ylempi "Hei, olen Saila, kaksikymmentäviisivuotias tyttö Joensuusta", ja sanelin ne sitten uudestaan käyttäen pelkkää aata,eetä,iitä,oota,uuta,yytä,äätä ja öötä. Heheh!! ;D Siinä meni aika nopeemmin; ja kun menee maalaisteitä, missä naapurit on aika harvassa ja näkee monissa kohdissa helposti, jos sellainen sattuisi kävelemään vaikka vastaan, niin on helpompi pelleillä ja puhua ääneen itsekseen! ...Olenpa joskus leikkinyt olevani englanninkielisen matkailuohjelman juontaja, joka on tuotu jonnekin Siperian kaltaiseen outoon paikkaan - - emmä muista, siihen ehkä liittyi jotain vakoiluteemaakin... Ja miksi tämän kerron julkisesti?! X)

Tänään käveltiin "pisin lenkki" eli kahden tunnin käppäily koirapoiran kaa. Sen suunnittelen meneväni jouluaattonakin, ku porukat menee kirkkoon ja Piku ois hyvä lenkittää ennen ruokailua ja lahjojen avaamista. Sitä paitsi kävelyreissu ois mun pieni lahja koirulillekin, kun en tiiä hankinko sille tänä vuonna mitään kaupoista... :)

Mutta nyt menee kone kiinni ja Saila alkaa siivota huonetta! Nyt! Heti! Nyt! Tai kohta. Tai siis Nyt!