Viitaten Miian viimesimpään kommentointiin:

Kääk,siellä oli kaatunut jotain raitiovaunuja jonkun pojan vuoksi?

Jaa emmää oo kuullu mitään tollasesta!! Ei tääl muutenka saa kuulla mitään Puolanuutisia (tai mä en ainaka), ku radioasemii varmaan ois mut tuskin enkuks, ja telkkaa ei nähä sit missään (no paitsi siellä kielikurssin kahvitunnilla, ja siellä päällä aina musakanava...) Hmm pitääpi kysellä vähän ympäriinsä 8/

Joo. Täällä oon katellu leffoja ja sarjoja, joita nyt lomalta toin mukanani. Eilen oli masu kipee (no ihan varmaan siitä ku söin jo yhen karkkipussin kokonaan, kaks puoliks ja kaikki maitosuklaatit), ni en menny muiden kaa ulos yöllä. Sen sijaan kateltiin Gaelin (ranskis) kaa Jane Austenin Emma (yks mun leffoista). ...Samal mietittiin et mitäs sit ku alle/yli kuukauden kuluttua tulee uudet Erasmuslaiset. "Vanhat", ne jotka on täällä vaan yhen lukukauden, on lähössä tossa helmikuun puolessa välissä. Aika monelta lähtee kämppis, tai huone tyhjenee kokonaan :(... Gael oli suunnitellu pyytävänsä mut huonekamukseen, mut me jo Marianen kaa sovittiin ennen joululomia, että jos meitin uudet kämppikset on kauheita ni sit me muutettais samaan huoneeseen ja laitettais ne uudet tyypit sit toiseen ;Dhehhe... Noh, aamulla sit huoneessani mietin pitkään ja hartaasti (lue: en halunnu nousta lämpösestä sängystä mutten saanu untaka enää yhentoista jälkeen)...

Aattelin et jos vaan ois mahollista (eli pitää kysyy resepsuunista että onks kauhiisti niit uusii tulossa), että ottaisin tän huoneen vaan itelleni :) sit katsokaas ku tulee (yksin) kamui käymään, niin mun ei tartte niille vuokrata tästä käytävältä huonetta (ja toivoa että sellanen ois vapaana), vaan tohon toiselle sängylle mahtuis ;D Myöskin saisin olla täällä rauhassa, eikä tarttis tehä tilaa toiselle - oon siis Miinan lähdön jälkeen levittäny kamani joka hyllylle, joka paikkaan missä vaan on tilaa....heheh!

Tietty olis kielitaidon kannalta parempi että tähän tulis joku, että pitäis sit puhuu koko ajan enkkuu - mut mä voin vaan mennä hengaamaan käytävälle ku toiset on tupakalla / käytäväbileet pystyssä, ni pääsee jo puhumaan - tai keittiöön tekeen ruokaa / hengaamaan..hehe.
Toinen ois et sais ehkä uuden ystävän siit kämppiksestä... mut saahan niitä ystäviä muutenki! RAAH!

Joo--- et tää menee varmaan lähipäivinä Anitan avustuksella kysyyn alakerrasta et saisko tästä ihan oman huoneen.. :)

Mitäs muuta? Nuuh, tuol ulkona ei oo kovin kylmä... Nyt näyttäis tuulevan vähän. Lunta on sillai mukavasti läikittäin maassa, mut ei siit mitään kovia kinoksia synny. Ulkona en oo maanantaista lähtien käyny ku keskiviikkona, ku mentiin Anitan kaa salille (tai oikeestaa Pilatekseen siel), ja tänään sit salille taas. Huomena vois mennä Tescoon ostaan kaikenlaista ruoanlaittovälinettä, käsipyyhettä ja muuta, jos siel ois viel alet voimassa. Vois samalla ostarilla katella vaatteitaki :) Mut emmää tiiä...Tänään mun piti herätä kympiltä ja lähtee sinne yhekstoista, mut tässäpä viel istun kotona... Sentään yöpaidan vaihdoin kotivaatteisiin X)

Tää menee ny. Siis pysyy tässä mut eipä oo tapahtunu viel mitään kirjottamisen arvosta. Pitäis ehkä elää enempi, vai? ...hih. no juu.