Olipas ihanat häät eilen! :D Onnellisin mies sai kauneimman naisen, ja onnelliset ja kauniit ystävät pääs herkuttelemaan, juopottelemaan, tanssimaan ja kälättämään X) Ja turvallisesti tulin Tiinan ja Tuulan kanssa kotiin asti, jossa katoin vielä ai-van par-haan leffan eli Jesse Jamesin salamurha-jne (traileri). ...Pitääki ehdottomasti ostaa toi dvd itelleni kuhan löydän sen aleista (tai netistä halvalla).

 

Enempää en jaksais kirjottaa---sori, laiskuus ja muut mielenkiinnon kohteet (matkan suunnittelu!!) vie enemmän huomion... ;D Mut laitetaan viel jätskiarvostelu loppuun:

Jäätelöarvostelu

Mikä: Classicin tummasuklaa-kinuski

Mistä: Tuulosen ruokakaupasta

Kenen seurassa: yksinäni pupelsin jätskiä takapenkillä ku äiti ja Elisa istu etupenkillä...

Mitä makso: äiti makso, en muista hintaa...

Mitä mieltä: Halusin maistaa tätä (mulle) uutta makua, vaikken tummasta suklaatista oikein välitä . . . enkä välitä tästä jäätelöstäkä! suklaakuori oli paksuhko eikä mitään pahaa sinänsä, mut kinuskia, jota rakastan, ni ei maistunu melkeen ollenkaan, koska toi suklaan maku peitti kaiken muun alleen! Ja oli jotenki tosi makee, tai ehkä jotain muuta koska eihän tumman suklaan pitäis makeeta olla...mut siis jotenki "intensiivinen" ja tosiaan ois yhtä hyvin voinu olla vaniljajätskii, nyt kinuski siel meni vaan hukkaan... En suosittele ellet tosiaan pidä tummasta suklaasta, mutten osaa kyl sit sanoo et oliks tää hyvää vai kehnoa tummaks suklaaks, ku en lajityyppiä ite niin tunne...