Jesh, toinen työviikko on lapasessa (hanskassa? handussa? vaaat....). Tällä viikolla (no, torstaista alkaen) alettiin tehä multahommia, eli lapiolla möyhitään sellasii altaita (sellaset on useissa hoitohaudoissa), sit vähän lannotetta ja uutta multaa päälle. Sit viel haravointi ja yleinen siistitystapahtuma siihen perään. Jeh :P Eipä siinä mitään, harjottuu taas ihan uudet lihakset tässä(kin) työtehtävässä, nimittäin on aika raskasta lapoo multaa kottikärryihin, niin ja sit työnnellä niitä kottareita. ...Mut pitää vähän kehasta et eipä siinä mitään tälläselle maatilan tytölle, nimittäin aika rutiinilla sujuu se lapiointiki [edit]. Et pitää vähän olla ylpee kyl itestään ^^

Jätskiarvostelua ette saa viel, en oo tänä viikkona viel sortunu, kattoo et tuleeko herkuteltuu ees viikonlopun aikana.... Silloinhan on . . . EUROVIISUT 2011! :D Elmo tulee kattomaan mun kaa tänne, eipä mee niin paljon rahaa tekstareihin (yleensä laitetaan tekstarit puolin ja toisin joka biisin jälkeen, hahah!). Tulis sielt ehkä Suomi-pelikin (vai onkse Suomipeli? kuka näitä kielioppisääntöjä...). Eli ku tota lätkää pitää tietty vähän katella (eli paljon) - mut viisuilut menee nyt ykköseks, jos se sattuiski oleen samaan aikaan - - - tänäänki ois kai tulossa? Äh, en tiiä, pitää katella ohjelmatiedot jostain :P

Lämpöstä on ollu, töissä oon ollu t-paidalla, no ainaki sit puolenpäivän aikoihin/jälkeen. Pyöräillessä aamulla on viel vähän viileä, vaik tuleeki aikas kuuma loppumatkassa (tossa ku on ne parit ylämäet) - pitäiski iskälle mainita et vois laskee ehkä satulaa, olis helpompi ajellaki...Jostain (tais olla hs.fi) luin että on keino koittaa sen, että onko pyöräillessä hyvällä korkeudella: istuessa pitäis polven olla sellases kohtaa, et jos laittaa narun kulkemaan polkimesta ylöspäin, ni se kulkee tavallaan sen polven kautta...öh...siis, no kai se ois sillai, et jos on liian korkeella/matalalla satula, ni se polvi ei ois sillai suorassa linjassa poljinten kaa - - - EN TIIÄ, pitää tarkistaa X)

Hauskaa viikonloppua kaikille, eipäs täs mitään asiaa ollu, mut jos sais tälleen viikottain jotain kirjotettua ni tulis tästäki tapa... Täs lopuks kuvia Saksan-reissulta, joita Anita on vähän lähetelly:

Tässä hiljasessa discossa... :)

Anita, mä ja duckface - Anita vaati pusukuvia, myös partyfingerit oli kovassa käytössä! XD ...siis ihan vitsillä, ei sekä ihan tosissaan ny ollu ;)

Ihmeellistä se on että toiset osaa pysyy ihan paikoillaan, toisten pitää heiluu koko aika.... ;)

 

No ohoh, eipä siellä muita (julkaisemisen arvoisia = en uskalla; sitä paitti en haluu laittaa Suvin&Tiinan kuvii tänne ennen luvan kysymistä, enkä jaksa kysellä lupaa...hahha!), mut myöhemmin ehkä lisää, ku Anita niitä tiputtelee... Ehkä lisää, en lupaa.

 

Nyt porukat on lähössä risteilylle, mä tääl kai hengaan elukoiden kaa, jollen parempaa keksi... Huomena tosiaan viisut. Moh! :D

 

[EDIT: meinasin sanoa erään asian, mutta jos rosvot lukee niin en voikaan sanoa... Joka tapauksessa, Jouni&Netta&Kipa, sauna, olut ja karkki. ja Suomen peli. Se on tän illan suunnitelma, ja perjaatteessa jo alkanu. siis korkattu. ja Kipa meni voittamaan peleissä kympin, se saa edustaa mua Vegasissa!)