"Jouluna hiljennytään perheen parissa, mutta pikkujouluissa ryypätään, rähistään ja tehdään huorin. Entä jos muillakin juhlapyhillä olisi käänteiset pikkuversiot?"
Taisi olla Nyt-liite; tästä artikkelista osa (Pikkupääsiäinen ja Pikkuvappu) mun ilmoitustaululla

Echon pikkujoulut 26.11.

Anni tuli Tampereelta meitä enkkulaisia moikkaamaan ja viettämään hauskan illan pikkujoulutteluissa. Mä ite en viettänyt mitenkään erityisen hauskaa iltaa - en ollu ottanu pohjia, en kuullut osaa ohjelmasta, pelkäsin kauhukseni joutuvani puhuvan sanaakaan enkkua opettajien kanssa (joskin Tiian kanssa jutskailtiin hieman ennen ku lähin). Kotiin menin suhtkot aikasin, kaverit oli vielä jatkanut jonneki muuhun juottolaan :)

Mutta käytiin me sitten seuraavana päivänä syömässä Rossossa, mikä oli kivaa :D Vaikka tykkäänki meitin Amarillosta enempi, hih. Sen jälkeen hengattiin ostarilla eli Isossa Myyssä!

Kuvia:
Ostarilla tuli vastaan enkkiksia, jotka otti meistä kuvan :) Tässä siis vasemmalta Tiia, Annika, Anni, Margus, Jani ja meikä.

Siel oli myös reki! Jee!

Tyylikästä, tyylikästä XD


Jeps :D

Sitten pari satunnaista kuvaa. Tässä ekassa on possu, jonka meitin perhe (ainakin vanhemmat) ehkä muistaa, sekä meitin tupari-illanvietossa vierailleet tietänee myös. Se siis röhkii. Ja sillä korvikset - ei saa kysyä miksi. Tai saa, mutta... no, ne vaan on XD

Kosiosusi pikkujoulutuulella!