Aah, niitä nuoruuden päiviä... Nuoruudesta, tai paremminki teini-iästä on ollu muutaman henkilön kanssa tässä enemmänkin puhetta! Nimittäin lukasin, niinkuin muutamat muutkin, oivan artikkelin Etelä-Suomen Sanomien Katu-liitteestä. Jutussa kerrottiin kaveriporukasta, jotka oli n.15-vuotiaina luoneet aikakapselin, jonne laittoivat valokuvia, tyhjiä karkkipusseja, VHS:n täynnä lempiohjelmia, sekä kirjeet nykyisille itselleen... Aikakapseli vaan maahan ja avauspäivä 15 vuotta myöhemmin!
Kolmekymppiset naiset, yksi Kadun toimittaja, ihmettelivät teini-ikäisen itsensä murheita ja maailmantuskaa. Joitain juttuja ei tajunnut vaikka miten yritti muistella... Ja miten niin kolmekymppinen on muka ikäloppu, niinkuin kirjeissä taidettiin mainita ;)

Siitäpä sainkin idean, että vaikka ollaankin tälläsiä 24-25:sia jengiläisten kanssa, niin onhan meitinki tällänen kapseli pykättävä!! Avaus voisi tapahtua vaikka kun ollaan 44-45:sia, pitää vaan määritellä tarkka kuukausi, että se sitten kanssa tapahtuu - - ja pitää näppinsä erossa kapselista sitä ennen!
Olen miettinyt, että mitäs sellaseen kirjeeseen-itselleni pitäisi kirjotella... Valokuvia meitin ryhmästä multa löytyy vasta lukion tokalta eteenpäin, koska silloin näihin tyttöihin tutustuin. Joillain on varmasti kerhovuosilta asti. ...Tarkoitus ei tietenkään ole tehdä aikakapselista historiakapselia, johon tallentuisi vaan meitin muistot omasta teini-iästä...Mutta onhan se aika oleellista laittaa niitäkin juttuja, varsinkin noiden jotka on pitkään, pitkään toisensa tunteneet! :D

Kaisa on sitte ettiny erittäin mahtavan kokoelman kirjevihkoja, joita kirjoitteli (yläasteella? ja) lukiossa Tiinan ja Paulan kaa... Tietenki ne on yksityisiä, eikä tällänen ulkopuolinen niistä jutuista mitään saiska irti - Kaisakin on joskus hukassa, tai ainaki kuulemma ihmettelee et kukas tääki henkilö oli josta on ollu kauheesti puhetta... Noh, tyttö on nyt ottanut parhaita (sekä julkaistavia) paloja vihoista, ja kokoaa arkkipinoa niistä :D Mahtavia juttuja, sain vähän premieriä...

Mut millastakohan on sitte ku on 45? Oon tässä muutaman "aikuisvuoden" aikana kehitelly motot itelleni: Paras ikä on se minkä ikänen on ja Ikä on vaan numero... Eli tuskin oon yhtään totisempi ja en kauheen viisaampiki, ja toivottavasti osaan pitää vielä hauskaa... ;D Mut on varmaan mielenkiintosta lukea sitte vähän enemmän aikuisena et mitä tällänen nutikka on aatellu maailmasta ja itestään, 24sena ja 44sena!

Hei, laitan nyt haasteen eteenpäin (tai alotan sellasen ainaki), et kaivakaa vanhempienne takapihaan tai kirkonmäelle kolot ja laskekaa kallisarvoiset aikakapselinne sinne - malttamattomat voi asettaa avaamisrajan vaikka viiden vuoden päähän! Mut varmasti DVD:lle tallennetut tän ajan lemppariohjelmat ja -mainokset, sekä toiveet ja valokuvat ja vaikka mitkä piristää kenen tahansa kesäpäivää sitte tulevaisuudessa! Sitte "isona"... Sitte oho-onks-siit-jo-KYMMENEN-vuotta?!?!??! ;P

Hei, ja vika työpäivä huomena edessä! Sitte neljä, kolme tai kaks päivää vaan lepoa ja auringonottoa!!...Ellen just keksi jotain tekemistä, kuten aina, ja se oiski vaan yks todellinen vapaapäivä, jolloin voi nukkua mihin haluu, kävelyttää Pikua ja maata vähäpukeisena nurmikolla päivän. Aah.