Ilosaarirock taas Jojessa 17.-19.7.2009

Viralliset rokkisivut


Heh, kävipäs hassusti; halusin laittaa tuohon otsikoksi jonkin viisketluvun suomennetun rokkibiisin nimen/rivin, mutta päähän tunki vain Eläkeläisten humppalauluja :D Koska olen niin mahtava googlettaja (oikeesti, kuolen sit kun pitää hakea tietoa prosemmaan, vaik ehkä sitä ei yleensä Googlesta haetakaan...), laitoin hakusanaksi eläkeläiset + sanat... Noh, eihän siitä tullut mitään järkevää, mutta menin vilkasemaan Hikipedian (koskaan kuulluka tälläsestä) linkkiä - ja siellä taas oli linkki sivulle Joensuu. Paikalliset varmasti haluaa tarkistaa Kaupunginosat ja Tutustumiskohteita ;P

Jep, mutta kuten tuolla vähän ylempänä lukee, niin Ilosaarirock on taas tulossa! :D Mä olen valitettavasti käynyt siellä vain kerran! Ja sekin oli vain toka mun kunnon-festari-kokemuksista (siis ne jotka kestävät pitempään kuin päivän; Heinola Jyrää ja tälläsiä en laske mukaan)! Ensimmäinen oli tietenkin mahtava reissu Ruisrockiin joskus vuosia sitten Kaisun ja Nean kaa :D Yövyttiin teltassa mun sukulaisten takapihalla, ja päästiin siten suihkuttelemaan ja syömään aamiaista ihan talossa.

Kesän 2007 Ilosaarirockailukin oli tälläinen "hienostelufestarikokemus", ELI en nukkunut teltta-alueella, oksennellu toisten kenkien päälle siellä ja muutenkaan - vaan tulin yöks ihan omaan huoneeseeni keskustaan, pääsin käymään suihkussa, tosiaan syömään kunnon aamiaisen ja laittautumaan rauhassa :) En myöskä kännänny, koska a) se on kallista ja jonot on aikamoiset anniskelualueella, b) bajamajoissa käynti ei houkuta, ja olut tunnetusti aiheuttaa halua vierailla niissä useammin, c) päivä on todella pitkä ja jaksaa paremmin ilman laskuhumalaa.

Oli kyl kivaa, vaikkei mulla olluka silloin mitään tiettyä bändiä mitä haluis nähä (toisin kuin Manicsit Ruisrokissa, aaaaah!)... Mut nautin ainaki Klaus Thunder & Ukkosmaineen, The Businessin, PMMP:n ja Sulo-iltana Apulannan ja CMX:n keikoista - ja varmasti muistakin, ei jaksa muistella XD Lisää 2007-Rockista täältä.

... Nyt olis taas aika mennä sinne, kun jo kaipaa sitä hengaamista ja bändejä :D Tälläkä kertaa sinne ei oo tulossa ketään, jota ois ihan pakko mennä kattoon... Mut ostan nyt itelleni kuitenki lipun, ja vaikka myyn sen jos on tarve - nimittäin Ilosaaresta on kai joka vuos (ainaki nyt lähivuosina) myyty loppuun liput, ja niitä haluuvia kuitenki riittää! ;)

Hei, ja jos joku nyt kiinnostui festarille tulemisesta, niin voidaan keskustella majotuksesta!! Voin myös käydä ostamassa lippuja, mut sit saatte kyl ite luukuttaa ne eteenpäin jos tulee sellanen tilanne XD Heh, mut ois mahtava saada ulkopuolisia vieraita joille esitellä Jojea ja rokkihuumaa!


Mitä muuta elämässä:

- Taidan tulla kipeeks... Katjalla oli flunssakuume aiemmin muttei vielä tarttunu siitä; Janilla on kuulemma ollu muttei siitäkä tarttunu ku näin sen viimeks viime viikon maanantaina tunnilla; muita kuumeisia en oo myöskään tavannu (OON PELANNU SIMS2 KOTONA PUTKESSA!); mutta nyt aamulla tuntui että kipeyshän se siellä kutittelee kurkkua ja tekee kotia silmien taakse... Joskin se viimeisin tunne voi myös johtua mun lääkesekoituksestani (teetä ja hunajalikööriä)!

- Tuula tulee ehkä ma-ti-yöksi, eli tänään. Se ei ole vielä satavarmaa, mutta onneks siivoilin eilen, ja tänään pitäis vielä imuroida. Ainakin on huone siisti sairautta varten, jos siis se toteutuu mut Tuula ei vaik tuliska...

- YSTÄVÄNPÄIVÄ JENNALLA oli mahtavaa!!! Siellä oli Jennan kamun lisäksi Sanna, ja me katottiin aika ihana Mamma Mia! (tiedän, halusin kattoo sen jengiläisten tyttöjenillassa, mut tää tyttöjenilta ei ollu yhtään huonompi; ja jengin kaa voin kattoo sen vaik uusiks!), sekä Billy Elliot. Syötiin patonkeja suklaakeksejä irtokarkkeja punasia rypäleitä parii lajia jäätelöitä ymym, ja juotiin parii lajii punaviiniä ja mansikkaista rosekuoharia :D Mahtis!

- Mahdollinen reissu Klään nyt viikonloppuna! Se voi kyllä myös peruuntua sairauden takia :( Mut listalla olis ainaki bilettämistä (?) Jounin ja Netan kaa, ja näkis varmaan Kipaaki samalla, sekä Merjan ja Heidin reissu Bulevardiin (KYLLÄ; sinne paikalliseen-Buleen, vaikka pitkään jotenki tajusin sen Bulgaria-"Bulena"...HAHAHA!)... Pääsis ehkä myös pilkkimään, ku sitä haluisin harrastaa edes kerran tänä talvena... JOS en tule kipeeksi niin reissu olisi aika varma!...Siinähän oli estona eka Echon Snow All Over Our Overalls Show, mutta se kai siirrettiin. Sunnuntaina on myös laskiaissunnuntai, mutta mikä parempaa kuin syödä mamin tekemiä pullia kerman ja hillon kaa.. ÄÄÄ, haluun olla terve! :D

- Ei tuu muuta mieleen X)