"Joku on salaisesti ihastunut sinuun. Selvitä kuka se on!"

Aamutunnelmia

Ei muhun ole oikeasti kukaan salaisesti ihastunut (tai jos on niin mikäs siinä), tuo lausahdus tarttui mukaan blogin etusivun alareunasta. Sen sieltä bongasin juuri äsken - mitä ihmettä ne luulevat, ai että ihmiset näkevät mainostekstin ja menevät tarkistamaan sitä ihastusehdokastaan? :)

Tänään heräsin aikaisin. Kävin japanin tunnilla tekemässä hiraganatestin (meni aika huonosti, vaikka olinkin tehnyt ihan MAHTAVIA muistisääntöjä!! Esim. HO ja MA -merkit eroaa toisistaan [melkein] vain siten, että ho-merkissä on lisäksi pystyviiva - - eli parittaja. Elikkä huoran ja äidin erottaa toisistaan parittajan läsnäolo. Näin.) Tosiaan, opettajalla ei sitten ollut tänään enää ollenkaan ääntä, joten testin jälkeen pääsimme kotsaan.

Tänään suunnittelen shoppailureissua! (Pitäisi lähteä netteilyn jälkeen, jolloin kaupungilla ei olisi vielä kakruja!) Kävin just tarkistamassa tilitiedot, ja onhan siellä käyttörahaa! Jos en keksikään mitään vaatteita, voisi käydä vaikka Suomalaisessa katsomassa joululahjoja... Meidän Joensuun kauppakeskus Myyssä on tosiaan nyt viikon loppuun asti (kaiketi) Myynjäristys-alet, joten niistä pitää ottaa kaikki irti! Lisäksi olen ostanut nyt kymmenisen dvd-leffaa Anttilan alesta, heheh! Viimeisin löytö oli eilen hankittu Valasratsastaja, neljä euroa! Jeejee - olisin maksanut siitä vaikka tuplasti, tai triplastikin! :D - Niin, ja piti vielä mainita että eilen käydessäni CityMarketissa bongasin ensimmäiset suklaakalenterit (seitsemän euroa ja ylikin niistä paremmista!!), ja kamalat rivit suklaarasioita (Fazerin Geishaa ja muuta sellaista siis). Ja joku suklaapaketti maksoi jotain 16e, en muista mikä...kamalia hintoja!

Jeps. Lopuksi pitää anella anteeksiantoa ja henkikullan säästämistä Sannalta; luultavasti en tee niitä Omituisia Otuksia... *) Nimittäin ei mulla olisi viittä blogituttavaa, jos ei lasketa mukaan esim sinua :D Ja mä tiedän olevani omituinen, tai siis että mulla on omituisia tapoja, mutta ne on niin tuttuja mulle (ja kaikille joille olen niistä selittänyt), ettei niistä ole kiva ehkä kirjottaa/lukea...hehe!! ;)