Kaisulla on kämppä, se oma kämppä on (tai pankin ehkä). Kaisulla on kämppä, se oma kämppä on. Aijai Kaisua, kaikilla ei ole kämppiä. Mutta meidän Kaisulla oma kämppä on (ja siellä on sauna!) :D
(saa laulaa)

14.-16.11. Tampere, Finland

Juu, perjantaina piti menemäni Lahteen junalla, jossa hengaisin jonkun aikaa ja kävisin moikkaamassa Jounia ja Nettaa. Siinä sitten tapaisin Suvin, ja me mentäis bussilla Kaisan ja Nean kanssa Tampereelle.
Mutta nukuinkin ruhtinaallisesti pommiin ja junan lähtöön olikin sitten noin 20minuuttia -  siis sinä hetkenä kun unisena ojensin käteni kännykkää kohti ja tarkistin kellonajan. Noh, menin lopulta seuraavalla junalla, mutta se menikin Pieksämäen kautta, ja piti odottaa tunti assalla. Myöskin Pieksän ja Treen väliset tunnelit tappaa mun korvat joka kerta :/

Tampereelle pääsin vihdoin, ja tavattiin Tiinan kanssa asemalla. Mentiin odottamaan bussia sitten Stockan eteen, niinkuin neuvottu. Oli muuten aika viileä, ja laitoin sitten pipon päähän (siis niille jotka eivät tiedä; Joensuussa tuossa vaiheessa näkyi jo pipoja, ettei se ole edes mitään ihmeellistä; sitä paitsi olen niin todella over siitä teini-iän pipokapinasta, ja mieluummin hemmottelen otsaa ja korvaparkoja). Niin, ihmiset sitten tuijotteli mua bussien ikkunoista. Oikeasti. Ei kai sellaisessa suurkaupungissa kuin Tre käytetä hattusia. ;P

Ajeltiin Tiinan kanssa sitten bussilla hetki... Ensimmäistä kertaa kumpikin menossa Kaisun kämpille... Missäs se kauppa on minkä pitäisi olla maamerkkinä meille? Hetkinen, kauas me ollaan tässä istuttu? Hä, missä kaikki on; ollaanko me ainoita matkustajia tässä bussissa?!?!
No joo, oltiin! XD Käytiinkin sitten Tampereen maisema-ajelulla (iltapimeellä), mutta onneksi samalla lipulla ja samalla ajoneuvolla päästiin vihdoin oikeaan paikkaankin! :D Siellä odottivatkin Kaisu (tietty), Kaisa, Suvi ja Nea. Ja ruoka - joskin mulle tilatut jauhelihapizzat kestivät muutaman minuutin vielä tulla. Vietettiin hauska ilta :)

Seuraavana päivänä aamuheräämiseen tottuneet pörriäiset kehittivät keskustelua ja aamiaisen. Piti sitä itekin kammeutua (heheh) ulos sängystä. Kaisa lähti käsityömessuille, me muut kaupungille SHOPPAILEMAAN! :D :D :D Tia tavattiin cityssä.

Juuh, mitäs laskin; kuutisen tuntia saatiin kulumaan kierrellen kauppoja. Kaikkialla näytti olevan juuri sinä lauantaina alet. ...Ostin ainakin jonkin verran joululahjoja ;) Jalat oli aika muussina, mutta onneksi vasta aivan loppuvaiheessa. Lopulta takaisin kämpille ja valmistautumaan illan pikkujoulunviettoon!! Meille oli nimittäin varattu pöytä El Torosta (korjatkaa jos muistin nimen väärin). Sen jälkeen katsottaisiin minne jatkataan... :D

Kuvia:
Kaisa bussissa matkalla keskustaan

Suvi on Varattu XD

Tästä alkaa viinikuvat, heheh...

Nea kurottaa ;D

Kaisu, Suvi ja Kaisa poseeraamassa :)

Tiina on päässyt jo ruokalajiin asti


Juu. Tosiaan, jatkettiin siitä vastapäätä olevaan Teerenpeliin, jossa tilattiin yhdet. Tässä vaiheessa, pitää myöntää, olin aika tuiskeessa, eikä kamerassani olevat kuvat päädy enää näytille tänne... Hei, joskus pitää heittää kaikki itsekunnioitus ja -kuri pois ikkunasta ja tanssia pöydällä hameessa. Siis tämä sitten tapahtui Gloriassa (kai sillä on vähän sellainen plus35vee-maine?...), jonne mentiin seuraavaksi. Siellä vietinkin suurimman osan ajasta yläkerran "rokkipuolella" (verrattuna alakerran isompaan tanssitilaan). Joo, ja tanssin pöydällä aika paljon. Heheh.

Lähdettiin vähän ennen pilkkua kotiin - eipä ollut narikassa tungosta (muistikuvieni mukaan, kröhöm), mutta varsinkin säästyttiin kamalalta taksijonolta! Päästiin sitten heti tilataksiin, jee mikä tuuri (ja kiltti yksinäinen taksinodottelija joka päästi meitit etuilemaan). Kaisulle - kateltiin videoita hidastetusta Remontti-Reiskasta - nukkuun.

Seuraava aamu ja päivä olivatkin ihan kamalia, ja olin aika hiljaista tyttöä. Bussilla mentiin kaikki kotiin (paitsi tietty Kaisu ja Tia jotka jäivät Treen kämpilleen, eh-eh). Nukuin varmaan tunnin tai jotain bussissa XD
Jouni, Netta ja Kipa oli vastassa Hämeenkosken tienhaarassa, Joukahaisen uudella autolla jota en muuten ollukaan nähnyt.

Tässä Treen tarinat. Asianomaiset ovat saaneet kuvia ja olen hengissä ja elossa ja vaikka mitä - vähän (tai paljon) nolona vaan. Ja toivon todellakin etteivät eräät kuvat päädy naamakirjaan, missä olen norsu ja muuta. No, eipä siitä tässä enempää ;)

*muokattu 17.12.*
(otin pari kuvaa & kuvatekstiä pyynnöstä pois :P)