Nyt haen vettä, odottakaas lapset.

*klug klug*

Okke. Takaisin bisneksessä. - Jeh - otsikko viittaa minuun, oi niin monella tapaa! ;P

Viime keskiviikko oli tosiaan mielenkiintoinen, vaikka rantapiletys-idea sitten yön aikana oli hyljättykin (hyvä!), ja tilalla oli vain "naamiaisteema" plus tietenkin se International Dinner :) Kävin Miinalla kokkailemassa; tässä kuvia:

1228560.jpg
Miina kaulimassa korvapuustitaikinaa.
1228563.jpg
Lopputulos! :D ...Meillä ei ollut raesokeria, niin käytettiin nomparelleja..hihih!! ...Njajoo emmä ny viittiny lisätä makrislaatikosta kuvaa, ku varmaan kaikki tiiätte miltä se näyttää - aini näätte sen kohta sittenki! HÄHähääääh!


Jeh, sit illalla oli tosiaan läheisessä opiskelijaklubissa meitin upee illallinen.. Täyttä sekasortoa, tietenki, mut mä ainaki söin vatsani täyteen!! - and again, kuvia:

1228565.jpg
Tässä näkyy sitten se jotenkin vihertävänkeltainen makarooniloota..heheh, Photoshop, missä olet kun tarvitsemme sinnuu? ;P Jeeh, mut kuiteski...; tuolla takana Ranskan hanhenmaksapasteijaleivät; mä maistoin ihan vaan noita juustoleipiä! (Huomatkaa seinän kaunis seeprakuviointi...)

1228566.jpg
Väkeä oottamassa hermostuneena (tms?) hetkeä, jolloin voi mennä hakemaan purtavaa! Kuvassa esim vas. vihreäpaitainen italo Laura, kalja kädessään saksi Marie, kahden oluen kanssa irkku Kelly, ja Miina hullun ruotsissa-käyneen-puolalaisen vieressä... hullun? noh, katsokaa vaikka millanen se tässäkin on...

1228567.jpg
Taisin ottaa ainakin kaksi jälkiruokalautasellista... Okei, eka pitää sanoo et RAKASTIN irkkujen peruna-jotain...perulalettuja?? En tiiä, mut pitää kysellä reseptiä jos vaan muistaa! naminami!! Sit oli joku muuki mistä pidin paaaljon - mut se/ne tais mennä jälkiruokien puolelle... :)
Tässä meitin suomipullan lisäks (vas.) portugalilaisten riisipuuroa (ihan samalt maistu ku meikäläinenki), sit noita muita leivonnaisii en muista, paitti en tykänny kääretortusta... olikohan takimmainen vaalee herkku kans portujen, ja se oli HY-VÄÄ! Nami nami! :D:D Noh, myös saksalaisten vaalea-suklainen herkku oli hyvvee, maistu vähän tiramisulta tms... Jeps, kunnon reseptivihko sit pystyyn, kiitos! ;P

1228571.jpg
Hattu. Hattu. Hattu kuulu naamiaisteemaan; ostin sen itse asias Tsekissä käydessäni; oli halpisliikkeessä erittäin halvalla ja vaan tarttu mukaan juuri tällaisia tilanteita varten! Pihih... Suunnittelin itse asiassa antavani sen joululahjaks joko Miinalle tai Jounille, mut en vaan pystyny luopumaan :P! Noh, tuli sit otettuu aika reilunlaisesti kuvii KAIKISTA hattu päässä - pitää varmaan tehä video YouTubeen tai jotain! (mustahan on siel jo yks; kauhee kuva mut hauska video) ---

Tässä vaan todiste että KAIKKI piti sitä hattuu; eli jopa baarimikko laitto sen päähänsä, hähääh ;P
1228573.jpg

Sit pitää viel laittaa kaks kuvaa, joissa sattumalta näkyy se kauheus mitä Balbinan seiniä "koristaa"...Kääks! Ite on jo melko tottunu - no ei, ei niinkä voi sanoo, ku joka kerta ku siel käy (mut se on aika harvoin) ni on et ou mai kaad mitä ne on laittanu seinilleen?!?!
Eli katsokaa ja kammostelkaa:
1228575.jpg1228578.jpg
Jep. Jepjepulisjep.

Haen vettä. Venatkaas hetki.

Tänään tein tortilloja ekaa kertaa täällä. Luulen et siks janottaa :) Tuli tosi hyvii; tein kolme paksua enkä jaksanu ku 2 ja 4/5 tms...heeh! Mut toisaalta nappasin Mäkkäristä pikkuranskikset ku käytiin Anitan kaa kaupungilla :) Aini ja ostin katukaupasta taas leffoja (OOOON PAHA, TIEDÄN!!!)(...Itse asiassa oon ERITTÄIN paha ja olen erittäin surullinen asiasta. Anteeksi rakkaat uutterat työläiset, yritän joskus maksaa takaisin pahat tekoni.) NOOOH kuitenki; ostin Tulkin, The Others (molemmissa Nicole Kidman, kuten ehkä tiesittekin - - KATSOKAA The Others - tai vielä parempi; MENKÄÄ KATSOMAAN JO SE ORPOKOTI!!!)...Nyt tää näköjään tykkää isoista kirjaimista. Hurjaa. - Niin ja kolmas oli Twister.. Heheh. Ei tarvi sanoo mitään. Kuhan ostin. Oli halpa. Heheh. Joo. Toimintaa ja sillai :P ;D...

Juu. Sit perjantaina olikin Miinan, Floranen, Patrician ja Violetan tuparit!! Niitten paikka on toooodella upea; kaksi kerrosta, kunnon keittiö (vaikka ehkä hieman ahdas vaikkapa kolmelle tyypille; joskin siellä tutkitusti pystyy vaan seisomaan ja rupattelemaan tuplasti se määrä), kaks parveketta, vessa on jätti + niil on PESUKONE (meitin pesujärjestelmä on katastrofaaliseen viittaavan pahah) + niil on iiiso amme. kä-kääk! Nuuh, oli hauskaa :D Tuli herkuteltuu (taas!), juotuu ja otettuu muutama kuvaki aina välillä :) Mentiin mulle uuteen paikkaan Sodaan. Tässä kuvii Miinalta:

1228611.jpg
Nyyttärimeininki rulaa :D Kuvassa näkymä keittiöön, jossa taitaa olla jopa enempi kuin kuusi tyyppiä! jehuuh... Vasemmassa kulmassa Brian, joka maistoi mun salmarikossua, vaikkei juomamiehiä olekaan (vaikka onkin irkkulainen! hmm, outo yhdistelmä...).

1228616.jpg
International Erasmus Smokers luki tuolla alhaalla; hauska idea :D (Tunnistatko kielet?)

1228620.jpg
Ranskis Yann-Loic näytti mallia; tossa leikissä pidellään toisiaan leuoista kiinni ja sanotaan joku ranskankielinen loru... Lorun jälkeen ei saa hymyillä - se jonka pokka pettää saa läimäisyn poskeen... MÄ OON AINA SE HÄVIIJÄ!! ....Heheheh :D:D

1228617.jpg
Sodassa Miinan kanssa kuvassa irkku Colette ja saksi Bine (Sabine)... Molemmat lähtee kohta; Colette jo kai torstaina!! HÖÖÖH!

Jeps. Siinä oli mennäviikon tapahtumat. ...Jokseenkin kaks isompaa tapahtumaa, PAAAALJON sängyssä makoillen leffojen kattelua (varsinkin Taru Sormusten Herrojen extrojen!!!), pari salikäyntiä ja ...noh, luin puoltoist päivää Puolan historiaa, mikä on aika mielenkiintosta... hih! Nyt palaan TSH pariin!!