Hej! Mitäs kuuluu kukkuluuruu? Noooh... Ensin pitää mainita, että synttärit meni tosi kivasti, sitä seurannut perjantai meni laiskotellessa sitten... Lauantaina eli eilen oli yhden espanjalaisen Josen synttärit (tais täyttää 27), ja tänään on sit menny aika ihan siivillä, eli toisin sanoen en tiiä mitä muka oon tänään tehny ja kellokin tulee jo kaheksan (ja varmasti kymmenen sitten kun saan tän kirjotuksen vihdoin valmiiks!!)... 8)

Kävin torstaina ostaan siis booliaineksia (2 pulloo vodkaa, 2 pulloo valkoviinii, 4 tölkkii aplarimehuu ja 2 isoo Spritepulloa), herkkuja (pari pussii sipsei, pari pussii karkkii ja vaahtokarkkipussin), ja kaikkee sälää niinku boolikauhan ja kynttilöitä! Oli todella tuskaa raahata PAINAVAA kassia kämpille, HUH!

Mun mentor Ania tuli sit koulutuntiensa välissä moikkaamaan :) Se toi lahjaks esim kahvi-suklaakakun, johon suli steariinit kynttilöistä..heh, vein sen kakun just keittiössä ruokaa tehneille tytskille, ku en oikeen tykänny (tiiän; on jo sunnuntai-ilta ja oisin voinu luovuttaa sen muille jo aikasemminki, mut ei oo vaan tullu aikaan tehä niin!)...(Joo ja kyl kerroin niille siitä steariinista hähääh) Noh, oli kiva nähä Aniaaki, ja se soitti mulle puolalaisii biisejä, ja mä tein nopeen katsauksen mun koneella olleisiin suomalaisiin bändeihin... Ku Ania lähti, ni oli vähän hiljanen hetki, mut sit tuliki suoraan koulusta Miinan mentor Edyta. Sit pari Erasmuslaista tytskää tuli meitin kaa istuun iltaa, ja sit parin tunnin kuluttua siitä (noin kello kymmeneltä) meitin huone oliki aika täynnä väkee! :D Voi sanoo et hiljasesti alko bileet, mut oli TODELLA hauskat!! Joo, en ollu sit maininnu synttäreistäni ku ihan muutamalle, ni ihmiset ei ollu suunnitellu tai hankkinu mitään lahjoja :) Mut James ja Cristof(er) toi mulle vodkapullon, joka meniki sit booliin seki ;) Ja Anita ja Sabina toi oluita, jotka tuliki melkeen kaikki juotua... Yhet tytöt, Santa ja Teiksma, toi kurpitsan johon ne oli piirtäny naaman, ja mun pitääki muistaa tyhjentää sen sisus ettei mätäne (ihan niinku muistaisin! HAH!)...Ja ranskis Yann-Luic (tms nimi) toi huoneestaan kukkasen! Voih! Poikaparka, olin et "eiks sul tuu ikävä tätä?!", mut voihan se ostaa uuden ;)

Sit Fernando, Brian ja yks espanjalainen (???) poika soitti kitaroita, ja Kelly laulo (ku se osaa, hih!)..Et neki oli sit "omistettu mulle", ja oli kyl ihan mahtavaa ;D ...Jeh, tuli ehkä juotuu vähän liikaa, ja sit tuli musta ihan kauheita kuvii, ku vaan virnistelin ihan hulluna koko illan, ja silmät oli pienet viirut ja ja ja ...No, osaatte kuvitella, ehkä... yrm! Noh, mentiin sitte tähän naapuriin Tigris-clubille tanssii, ja sielki oli hauskaa!  Joo, mut tässä kuvia illalta:

1002205.jpg
Ania

1002208.jpg
James, Miina ja Edyta kuuntelemassa luultavimmin kitaransoittoa...

1002209.jpg
Brian ja Fernando... Brian opiskelee musaa, ja se onki ihan ä-lyt-tö-män hyvä soittaja!! OMG... Oon kuullu sen kerran laulavanki, huhhuh! :) Bileissä soitti kitaraa myös tosiaan se yks espis (??) jonka nimee en muista... ;)

1002211.jpg
Yhteiskuva!! Valitettavasti tässä vaihees en muista viel kaikkien nimii tai ees mistä ne on kotosin, mut ei varmaan teitä kauheesti haittaaka! HAH! Mut kuitenki; vasen yläreuna: (ylin) turkkilainen, Jose (espis, se täytti kai 27 tänään), Anita (saksi), Alehandro (tms, espis), saksipoika (?), Patricia (portu), Sabina (saksi), Santa, Cristopher/Cristof (saksi) ja James (irkku), Teiksma..Sit uus rivi, alkaa raitapaita Joanasta (portu), Brian (irkku), turkkilainen tyttö, mä, Serenja (tms, turkki), Fernando (portu), harmaapaitasta tyttöö en muista et mistä, sit ranskalainen tyttö ala-oikeella... Alavasemmalla uus portu-tyttö, V:llä alko nimi.. heh!

1002215.jpg
Mä ja mun vasemmalla Anita, oikeella Sabina. Takana Patricia ja Jose.

1002222.jpg
Musiikkia ja kuuntelijoita :)

1002225.jpg
Lähdössä Tigrikseen... Etualalla luultavasti liettualainen poika, en ny muista nimeä ;)

Joo - tiedän -...Pitäis opetella nimet ja kansallisuudet ja vaik mitkä, mut meit on tääl kuitenki aika paljon, ja vaikka jutteleeki suunnilleen kaikkien kaa ni ei sitä voi aina sellasii pikkusii yksityiskohtii niistä muistaa... ;D

Perjantaina kävin sit iltaruoaks hakeen alakerran pizzeriasta, ja päätin tilata XXL:n normin sijasta, ku erotus oli vaan 2 sl!...Noh, söin sit kolmasosan ja loput säilöin jääkaappiin :) Ne loput sit söin jauhelihan kanssa ku tulin viiden jälkeen sunnuntaiaamuna kotiin baarista! HAH! Jauheliha pääs vähän palamaan pannulla ja annos oli loppujen lopuks vähän liian iso (ja kaikki pizzapalat ei ollu lämminny), mut sellastahan se on ku pitää saada jotain ruokaa baari-illan päätteeks! Kiäh kiäh...

Siis nyt taas hyppäsin liikaa eteenpäin, eli kerronpa ensin lauantaista! ;) Päivällä käytiin "kouluretkellä" ortodoksisessa (tai mikä liekään) kirkossa... Ei ollu mitään ihmeellistä mut kävinpä sentäs ulkona ja olin taas kulttuuritietoinen..heh! Mut illalla oli Josen, espiksen, synttärit... Juhlinnan piti alkaa vast puolilta öin, koska se oikeesti täytti vast sunnuntaina! Alettiin kuitenki biletys jo kymmenen, puol yhentoista aikaa, ja sit lähettiin baariin puol yhen maissa. Jose tarjos meille sangriaa, jota nautin vaan yhen lasin mut hyvää oli :) Musta tallentu joku ihme video, missä "tanssin" keittiön ovensuusta käytävään ja takasin muutamia kertoja...Eli liikun eri tavoin heilutellen jalkoja ja käsiä erittäin omituisesti...Niin jos joskus se ilmestyy YouTubeen niin voin kertoa ;P Joo, Lodz Kaliskassa (se oli se clubi) oli niiin surkeeta musaa ku voi vaan kuvitella, mut kyl mä sitä tanssinki ku ei vaan halunnu istuu pöydässä tylsän näkösenä... jeps... Sit ku paikka sulkeutu, joskus puol viiden maissa kai, ni otettiin Anitan ja Sabinan kaa taksi kotiin.

Kuvia la-illalta:

1002382.jpg
Kyllä tyttö keinot keksii.... ;) Halusin kiharat ja kivat tuliki!!

1002396.jpg
André antamassa synttärihalia Joselle.

1002387.jpg
Yleistä hälinää Josen ja kämppiksen ovensuussa (etummaisina Fernando ja Sabina)

1002391.jpg
Jätkiä ja tyttö(jä)... Eli yks on ainaki saksalainen, luulisin, sit toi keskimmäinen on jostain liettuasta tms eikä puhu sanaakaan enkkuu (puhuu puolaa jonki verran ni pärjää täällä maassa), ja sit Ivana en muista mistä Itä-Euroopan maasta... heh :D

1002388.jpg
Kaikki laulo Paljon onneaaah vaaan... Ja mä ainaki lauloin suomeks, joskin hyvin hiljaisella äänellä (toivon)...

Tänään sunnuntaina sit oon vaan nukkunu, sit kävin kattoon Anitan ja Sabinan huoneessa leffan The Day After Tomorrow, söin puuroa, oon hengaillu netissä... PITÄIS lukee puolaa kielikurssille, PITÄIS kirjottaa päiväkirjaan, PITÄIS siistiä huone ja keksiä vähän pyykkiä huomiseen pesuun (tai mullahan ois paljon mut koneeseen mahtuu vain vähän)... Nälkä korventaa mut ehkä syön vaan iltapalaks hapankorppuu ja juustoo - joo, täältä ostin taas FinnCrispin (tms) leipää, tällä kertaa hapsista ;D

Mut mut, nyt en tee mitään PITÄIS-juttuja vaan meen kattoon toisen leffan! HAH! Sellasta on elämä, varsinkin opiskelijaelämä, varsinkin Erasmuselämä, varsinkin mun elämä! Jeejee hauskaa uuden viikon alkua!