"Mutta alpakat on lampaita, ku niillä on villaa ja ne on pehmeitä."
Sanoi Saila, kaikentietävä. Kaverit sano että ne on hevosten sukua; tarkistin - ne on kamelieläimiä. HAHAH! Siitäs saitte nenällenne senkin! :G

Viikonlopun taikaa

Taitokortteli on aika ihana paikka tässä keskustassa. Kävin siellä ekaa kertaa Jojen oleskelujeni aikana tänä syksynä. En katsokaas tiennyt, missä se sijaitsi. Nyt tiedän (ja kyllä, pidän itteäni aika tietämättömänä, mikä nyt on mun perustila ja ehkä välillä hellyyttävää?).

Taidossa siis on esillä pienissä putiikeissa Jojelaisia käsityöläisiä ja niiden tuotteita. Kiva kauppa on myös suomalaista (huippu)muotoilua myyvä, vähän prameemman oloinen liike samalla sisäpihalla. On siellä taidenäyttelyitäkin ainakin yksi. Jouluksi korttelin sisäpiha on koristeltu punaisin myyntikojuin, joista voi löytää koruja, seppeleitä ja muita.

Joensuun 160-vuotismainosjulkaisusta keksin kaikkea kivaa aktiviteettia, esim olis ollut jonkun kartanon esittely, sekä opastettu kierros kaupungintalossa (okei, ei ehkä kuulosta kauheen hienolta, mut oon siitä ohi kävellessäni monesti halunnu mennä sisään, mutta yksin ei uskalla...). Mutta mutta, aina tuli joku (teko)syy tielle, enkä tehnyt tai nähnyt mitään
sen lehden ehdottamista jutuista. Noh, tämä alpakka - joulutori -jutska oli sitten se, minne oli mentävä! :D

Kävin paijaamassa aivan uskomattoman pehmeitä alpakoita (mami ja beibi) Tiian ja Lauran kanssa.
Kuvia:
Tiia silittämässä lampaitahevosiaeikukameleita

Pölvästi ja ne elukat. Käsi uppoo karvamattoon ;P

Sitten vielä aikasemmin siellä kuvaamani upea taideteos: Patrick Ward, Kyntöhevoset (menisi sellaisella kun 1800 eurolla. Heheh.)