HEiå!

(error, error, niinkuin eräs ulkomaalainen kaverini tapasi sanoa)


Mikä kaikkia vanhempia mieshenkilöitä vaivaa tähän aikaan vuodesta?! . . . Noh, lyhyt juttu pitkästi, eli vappuna sain hengata kavereiden kaa tooodella mahtavassa ilmassa pitemmänkin aikaa - niin että vaikka oli kuinka hyvät suunnitelmat liikkua ulkona ja opiskella la-su, niin eilisen kyllä vietin iltapäivälle asti yöpaidassa, maalailin vähän taulunalkuja, ja söin suklaalevyllisen ja omatekosta pizzaa. Illalla sentään olin sosiaalinen kun katottiin Lauran kanssa matsi! . . . Piti olla alunperin enemmän sosiaalinen ja mennä Janille illanviettoon, mutten sitten viittinyt likasissa hiuksissa skunkkina sinne valua :P

Noh, tänään näytti pahasti siltä että meno jatkuisi samaan malliin! Lenkille en mennyt, eikä tässä sinne tulekaan enää lähdettyä. Laura oli menossa hengaamaan ulos, mutta kieltäydyin kutsusta liittyä seuraan vedoten likasiin hiuksiin. Sitten se lähti, ja aloin katua päätöstä... huomena tai tiistaina viimeistään kuitenkin alkaa sateet, pitäähän tästä ilmasta nyt nauttia!!

Noh, suihkun jälkeen lähin pyöränpumppu ja Japanin kulttuuri 2-kurssin kirjatenttiin luettava romaani kassissa kaupungille. Eka aattelin käydä ostaan R-kiskasta jonku vesipullon ja ettii kiva lukupaikka vaikka Ilosaaresta . . . mutta siinä sit ohitin Glorian erittäin kutsuvan terassin, ja pienen rohkeudenkeruun jälkeen kävelin sisään ja tilasin tuopin Magnersia :D

Valitsin mukavan paikan terassilta, kaivoin esiin kirjani, asetin tuopin mukavasti lähettyville ja aloin lukea . . . kunnes siihen tuli spuge, spurgu, alan ammattilainen. Jeps.

Noh, kysy et voiko istua siihen pöytään. ...Olin jo torjunu yhen miehen lähentelyt vapun aikana (joskin se oli ihan isäntä), niin podin kai huonoa omatuntoa siitä et olen aika egoistinen kakara. Tai siis, mikä oikeus mulla nyt on kieltää ketään tekemästä mitään (mikä ei satuta niitä itteään tai muita > tai oikeestaan vaan mua, mitä välii niistä muista on. Tai siitä itestään.) tässä vapaassa maassa? Noh, selitin sille et joo, kai se voi siihen istua jos haluaa, mut katsos mulla on tässä koekirja luettavana, niin mä en sitte aio jutella sun kanssa. Hah, seki kelpas ukolle, ja siinä sitte istuttiin hiljaa aika pitkä aika - kunnes se otti tupakat esille ja vähän valehtelin et mulla ois astma ;)

Noh, jätti kuitenki tuopin pöytään ja palaski poltettuaan. No jaa, eipä se mua kauheesti häirinny, ku anto lukea; siis kyl se jotain siinä jutteliki, tietty. Ainaki sano moneen kertaan että olen aito nainen - suomalainen nainen - ulkomaalaiset (/venäläiset) naiset on varkaita - plääh plääh plää.

Välttämättä ukko halus tarjota mulle toisen kuivan siiderin, vaikka yritin selittää et nyt on sunnuntai, lähen kohta "kokkaamaan kämppiksen kanssa ruokaa"... Noh, niinku arvasin, se kohta alko kyseleen et pääsiskö se tuleen kylään mulle . .  EI! Siis; "no emmä usko et se onnistuu. Mä lähen kohta tekeen sitä ruokaa." Ja myöhemmin viel et "vois vaikka tavata uudestaan illalla" "Emmä usko."

Heh. No, onneks sopivasti mun kirja loppu ja samaan aikaan toinen tuopillinen, ja sit ukkeli lähti käveleen - tai, mä huomasin siitä terassilta lähtiessäni, niin oli jo toista tyttöä jututtamassa. Hahah! Mut joo, en tuntenu siinä ny uhriks; olin yhes vaihees jo kirjottamassa viestiä muutamille kamuille et "Apua? Istun spugen kanssa Glorian terassilla" ym, mutta enpä sit lähettäny, ku ei ollu paha tilanne handlata.

XP

Mutta kerronpa tarinaa nyt VAPUSTA!!!

Keskiviikkona 29.4. katoin eka Lauran ja Tiian kaa lätkää, ja sit Tiian kaa lähettiin Echolaisten bileisiin Giggling Marliniin. Ihme kyllä, siellä jopa oli talo täynnä loppuvaiheessa! :D Ja täällähän se isännän tanssiinkutsustelu tapahtui, mutta ei siitä sen enempää kuin etten mennyt tanssahtamaan (ja siitä tuli vähän huono mieli, SIIS siksi että käyttäydyin niin ylimielisesti ja epäystävällisesti...).

Torstaina oli enkunopiskelijoilla piknik Ilosaaren biitsillä :D Ilma oli loistava, ja seura yhtä hyvää. Laitetaan ennemminkin muutama kuva kuin tylsä kertomus siitä hetkestä:

1241358792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mä ja Maijan kanapipo XD

1241358816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muuten oli lämmin, mut Ilosaaren Laguuni oli vielä rapeassa jäässä - mikä ei estänyt kännikköjä juoksemaan jäällä ;P

1241358849_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän opiskelijoita Ilosaaressa... :)


Tämän jälkeen mentiin porukalla katsomaan Torson lakitus Sokoksen eteen, ja jatkettiin kulkueessa yliopistolle. Kamalan puinnin ja mietiskelyn (ja istuskelun ja seisoskelun) jälkeen päädyttiin Annikan, Sannan ja Tiian kanssa Annikalle vessareissulle ja samalla hakemaan alakerrasta pizzat. Noh, bongattiin sitten pari nojatuolia siinä "roskakatoksella" -  piti kokeilla ja ihan mukavia oli istua. Mä tarvinki yhen ylimääräsen nojatuolin sopivasti huoneeseeni, nimittäin kannattelemaan vaatteita, papereita ja muuta romua mikä päätyis muuten vaan lattialle :P Heh, pizzojen haun jälkeen toinen niistä tuoleista sitten lähti mukaan!

1241358895_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käveltiin sen kanssa ensin kirkonmäelle, mutta se oli TÄYNNÄ kamalia, kamalia teinejä - ei kestetty!! Eikä ollu muutkaan enkkulaiset kestäneet, vaan ne istuivat Suvantosillan luona. Sinne mekin matkattiin :) Istuttiin hetki muiden seurassa, mutta mulla ainakin oli jo aika kylmä. Katjan kaa sovittiin että kutsutaanpas nämä tyypit meille kämpille jatkoille, ja niin sitten tehtiin :) Mun huoneeseen kokoontui muutama ystävä, ja täällä olikin sitten jatkuva Baileys-tarjoilu!

Jossain vaiheessa iltaa ihmiset lähti jatkamaan eri paikkoihin, tai kotiinsa nukkumaan. Muakin väsytti aikas paljon, ja sanoin hyvät yöt Tiialla ja Sannalle . . . mutta sitten Laura tuli kotiin serkkunsa bileistä, ja aika nopeesti keksittiin lähteä Megabileisiin joen toiselle puolelle! :P Siellä olikin Jenna, Maija, ja muita kavereita ja tuttuja (esim Tiian isoveli,  jota en siis tunne, mut jolle juttelin vessajonossa, heheh!). Tätä ennen en ollu saanu mitään kivaa hiprakkaakaan, mutta väsymys, kolme olutta mitkä siellä nautin (ja varmaan erinäiset alkoholijuomat siellä taustalla) aiheuttivat kyllä kivan (?) pörinän B)

Jep, kävin sukkasiltaan kävelemässä Siwan katolla!! Siis tästä kämpästä pääsee ikkunan kautta Siwan katolle, ja siellä piti tietty käydä testailemassa sen kestävyyttä, hihih...

 

Perjantaina sitten piti nousta taas aikasemmin kuin unirytmi olisi vaatinut, paistelemaan lettuja! Meillä oli siis Annikan, Janin, Jennan, Lauran, Maijan, Marguksen, Sannan ja Tiian kaa sovittu vappupäivän piknik, johon mä lupasin viedä kasan lettuja (äitin tekemän omppuhillon kaa, joka sai muuten kehuja) ja pari pulloa limua. Tavattiin eka torilla; avasin irtojäätelykauteni Valion mansikkasitrus- ja appelsiinikinuskipalloilla!! :D Mentiin sit istumaan muiden opiskelija-/ihmisjoukkojen (heheh mikä rinnastus!) kanssa Ilosaaren nurmikolle - ilma oli vielä parempi kuin aattona, ja tunnelma korkealla! Syötiin herkkuja, jutskattiin hassuja, naurettiin söbölle Siiri-koiralle, kateltiin poikien painia, otettiin kuvia . .  .joista muutamia tässä:

1241358948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lettuja ja hilloja - pannukakkua ja hilloja - limuja ja itsetehtyä simaa - itsetehtyjä suklaakeksejä - suklaalevyjä - rypäleitä ja noita oransseja hedelmiä (ehhee) - munkkeja - patonkeja ja levitteitä ... :P

1241358963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jenna ja Siiri :)

1241358984_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lämmin ilma ja populaa.

1241359014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanat naiset rannalla, eli Sanna, Annika ja meikä. (Ei siis "Tiia ja Jani" tms, heheh!)

 

Piknikillä viihdyttiin joku nelisen tuntia :D Sitten tuli vähän vilponen - auringon meiltä peitti pari pitkää puuta, eikä tajuttu siirtyä lämpöön. Yritettiin Ilosaaressa ja vielä torillakin kehitellä jatkosuunnitelmia, mut mä ainaki halusin vaan kotiin laittamaan lämmintä päälle ja tekemään kunnon lämmintä ruokaa :] Illalla oli tietty matsi taas, ja sanoin että haluavat voi tulla mun seuraks kattomaan sen (Laura eli mun matsinkatselukamu oli yötä muualla). Mut illalla sit olin ite niiiin kuolemanväsyny että piti perua kutsu (noh, matsista kiinnostuneet olivat iteki jäämässä jo kotiin tai menossa muualle) . . . en kuitenka nukahtanutkaan, vaan katoin sit pelin yöpaidassa vällyjen välissä :D

 

Lopuksi pitää vielä sanoa, että oli toooodella kiva vappu (vaikken Tampereelle päässytkään rahatilanteen vuoksi) - ei tullu riehuttua vaikka tulikin juotua (ei se aina voi vaikuttaa), ja ihan hyvä varmasti näiden aamuheräämisten (klo 11,12) takia ettei siitä tullut sen vaikeampaa :D . . . Ensi viikolla sitten sadetta. Myös yksi koe ja enemmän opiskelua. Mutta nyt on tosiaan avattu PIKNIKKAUSI, IRTOJÄÄTELÖKAUSI ja (Suomessa) TERASSIKAUSI! Jehuu!!!