Hellou hollaah

Jeah. Taas täällä ;) Tällä viikolla olen enimmäkseen syönyt ruuvimeisseleitä. No joo...ehkä se ei ihan noin mennyt... Mut kävin eilen eli torstaina kaupungin ulkopuolella olevassa "markkinapaikassa"..Eli se oli sellanen ihme ja kumma paikka, missä oli halleja ja halleissa sit pikkuputiikkeja, vähän markkinat-tyylisesti ;P Huhhahhei.  - - - Joo, eli Anitan kaa jouduttiin herään aikaseen ja lähtemään bussilla sinne paikalle, ja hengattiin siellä noin kolmisen tuntia sitten. Se paikka nimittäin sulkee ovensa joskus yhen maissa, ja sinne kestää bussimatka noin tunnin, ni siks piti lähtee aikasin :) Noh, löysin sit talvitakin sieltä! Jeijei! Punasessa syystakissa on olluki aika vilponen jo iltasin! En silti haluu viel käyttää talvitakkii viel päivällä, ku jos alottaa sen käytön liian aikasin ni sit on kyl pulassa ku tulee pakkaset! Mut laitoinpas sen nyt äsken päälle ku käytiin Miinan kaa Tescossa ruokaostoksilla...

Tänään ihmiset suunnittelee käytäväbileitä - se on kyl vähän riskialtista puuhaa, koska jos häiritään liikaa kanssa-asujia, ni voi tulla "seuraamuksia" niinku alakerran vastaanottotiskin täti on varottanu . .huuu-uuu... No joo, nää käytäväbileet ois niinku alku huomena oleville kolmen ihmisen synttäripartyille! :D:D Jeh, mä oon tänään kiltisti mut huomena voiki juhlia - - - ja sunnuntaina sit opiskella puolaa niinku mikäki hullu puolan opiskelija. huh. ...:P

Olin myös tosi tuhma ja paha ihminen ja ostin pari leffaa katukaupasta... Katoin jo Geishan muistelmat, sit mul on The Gift (Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Greg Kinnear...), ja sit se Shanghai Knights (Jackie Chan ja Owen Wilson), joskin ku sitä koitin kattoo eka ni ei toiminu ollenkaan ...oh, well.... ;)

Hmm...mitäs muuta....hmm..... No ei kai mulle sit oo mitään tapahtunu viikolla, hehhhe!!

AINIIN!! MATOPÄÄÄ!!! Siis tapahtupa tietty jotain, eli kävin baletissa!! hih..kukas sellasia juttuja nyt muistaiska, kiäh kiäh... Eli Anitan ja Sabinan kaa varattiin paikat Prinsessa Ruususeen. ...Sit ku mentiin sinne paikan päälle, ni nähtiinki viissataa miljoonaa lasta...KÄÄKS! Oltiin vähän et MIHIN me oikeen tultiin?! (heh-heh)...Noh, se baletti eli esitys oli tosi modernisoitu; esim pahalla "haltijalla" oli kengurukengät; Ruusunen sai 18-vuotislahjaks muotimerkkejä, esim YSL ja D&G...; Ruusunen ei pistäny sormeensa mihkään kehruu-mihin-lie vaan pahis anto sille huumetabletin; "prinssi" oli yks katutanssijoista, jonka yks kummihaltijoista valitsi koska se oli niin hyvä tanssija sekä se oli ainoo jätkistä jolla ei ollu sussuu... Että, että. Mielenkiintosta oli myös se, että hovinarri oli jossain mielenkiintosessa asussa joka paljasti toisen pakaran ja jalan... Ja saisinko muistuttaa että siellä oli tosiaan lapsiyleisö? HEH!! No joo, sai siel seurata oikeetaki balettitanssii kaiken muun hälinän keskellä, vaikka oikeestaan vaan Ruususen esittäjä tanssi tosi hienoo balettia (ei varmaan laskeutunu päkiöiltään kertaaka, huhhuh!). Jep, eikä maksanu ku 30sl ni pääs alle 10eurolla näkeen senki taiteenmuodon :D

Sit pitää mainita et eilen, ku jotku lähti ties minne bilettään täältä, ni mulla oliki paljon parempaa tekemistä!!! Eli tavattiin Tian ja Nean (ja Kaisun ja Suvin, mut ne joutu lähteen) kaa mesessä, ja ku kaikilla teki vähän mieli juotavaa, ni pidettiin sit virtuaalikännit!! HIHIH! Ihan parasta!! :D:D:D Pitääpi koittaa tuota uudestaankin!!

Okke..
Kysymyksiä vastauksiin EIKU toistenpäin:
Tiitsu
21.10.2007 - 23:57
Hulvatonta on Saikkulin Erasmus-elämä :D Tietääkö nää ihmiset, että ne on päässeet sun blogiin?
Noh, oon kertonu esim Sabinalle et kirjotan blogia, ja se on et "haluun nähä"...Mietin siis tän enkuks kirjottamista, mutten haluu altistaa lukijoita mun kauheelle enkunkirjotustaidolleni, ni päätin pysyy ihan suomessa! ;) Mut luultavasti ne ei tiedä eikä välitä! Ja mähän en vois kirjottaa kaikkia kauheita juttuja (onks tääl muka ollu sellasii???), ja kirjottaa kaikkien nimet väärin kaheksalla eri tavalla, jos ne tyypit sit kävis lukeen tätä! hihih!
Maippo
22.10.2007 - 01:59
Uuh, sa(i)lakuljeta tuo irkku-James tänne Suomeen! Tai se on kuitenkin varattu, blääh! :P :D
Joo - se on varattu :D...jos katotte kenen vyötäröllä sen käsi vois olla yhessä viime blogipäivityksen kuvista, ni tiedätte et kenen kaa seukkaa...pihih!
Elmo
22.10.2007 - 10:12
Jotenkin ihmeellisellä päättelykyvylläni aavistaisin, että siskollani ei ole ihan tylsää siellä Puolassa XD ?!
Nujuu... Jos ois tylsää ni olisinpa tyhmä silloin!! :D:D:D

Oolrait. Ehkä sit myöhemmin lisää kuvia, nyt en joko ollu ottanu yhtään, tai sit ne kuvat on viel mun kamerassa jonka akku on tällä hetkellä tyhjä joten en voi ees tarkistaa et oliks mul siel mitääääääänh. Mut synttäripartyihin pitää ottaa kamera mukaan, jou! Ja huomena shoppaan uujeeh! :D:D: MOI!