Hmm.... Ainaki luulen et se sanottais noin (eli mun maan nimi on Suomi)... Joskin Moj- oohon tulee sellanen "heittomerkki" ja sie- ee on sellanen hannallinen.

(Hannallinen?, ne miettii... eli sellanen vankyra siel alla... vankyra?, ne tuumaa ja puistaa paataan. Ei ymmarra. Ei puhua hyva suomi.)

Juu, eli omalla koneella toimi netti noin kaks paivaa, ja sit meni koko dormin netti vaan POKS - no ei ihan, mut ei siis oo toiminu varmaan viikkoon (no koskas viimeks tanne kirjotinkaan...). Nyt mulla on noin kaksket minuuttii enaa aikaa kirjotella, enka voi talla kirjaston koneella ees laittaa kuvia piristamaan tekstia, nyyhkis! Mut mulle kuuluu tanne hyvaa, ja varsinki nyt viikonlopun ajan ja tanaan maanantaina on ollu niin MAHTAVA ilma taalla, etta ei voi muuta ku olla pirtee! ;D Aurinko paistaa, ja tanaan istuin ruokatauolla ulkona, ja selka korventu lammossa... Mikas sen parempaa, eh?

Ollaan siis joka paiva tehty paivaretkii, paitti lauantaina. Taisinki jo kertoa parista? Mut anyway, keskiviikkona tai torstaina mentiin argeologian (ja jonku ethymologianythymogogian) museoon, JOSKIN meitin ope vei meita vaan kahteen kerrokseen, ja luultiin et se oli siina (ja olin et ihan kiva mutten maksais tasta ehka), mut sit kotona illalla luin ns. opasvihkoo missa sanottiin et meitin ois pitany naha luuranko, jotain ihme nukkeja ym ym!!! KAAK! Mut mut, ehkapa meitin ope ei tienny tasta sitte...Hih! Mut joo, oon nyt paattany et jos ihmiset tulee kylaan (tulkaa, tulkaa!), ni paasette sit joko kattomaan Juutalaisten hautausmaata, juutalaisten vankilaa (se nyt museona ja paljon tavaraa natsi-ajoilta), ehka tota museoo minka nyt mainitsin, mut ehka ei... Sit oli muutaki mielessa mut unohin, haha! Sit tietty Manufactura on naytettava jopa niille jotka ei tykkaa shoppailla, ku se rakennus on niin upea vaanh! Ja juu, baareihinki varmaan tulee asiaa ;P Mut mut, enpa holise naita suunnitelmia nyt ku aika on niin tiukoilla!

Paitsi heh, Mariana (portugalilainen tytto jonka kanssa oon ny kirjaston koneilla) sano et se just kuuli et meitin dormissaki toimii taas netti!! KAAK! oiski totta <D

Mut joo, perjantaina meil "paivaretkena" oli tavallaan BBQ eli mentiin yksityisomistuksessa olevan Kirjasidontamuseon/kirjapainon puutarhaan syomaan, juomaan, kuuntelemaan musiikkia, laulamaan, juttelemaan...hiih! Oli ihan mahtavaa, juttelin taas uusien tuttavuuksien kaa... Mentiin siita sit clubille, mut ma (ja moni muuki) oli pukeutunu kylmaa iltaa varten, ei tanssimista, ni mul ei ollu sit hupparissa kauheen kivaa siel... Nuh, lauantaina ei ollu tosiaan paivaretkee, joten mentiin Miinan ja Marianan kaa cityyn. Illalla monet lahti taas clubbailemaan (uuh, mikas sana toi on sitte?), mut ma jain kotiin. Muutama tytto (en muista nimia enka kotimaata) ja yks saksalainen jatka (ei kumpikaan niista joita ma oon maininnnu aikasemmin) tuli kysyyn et haluunko tulla kattoon leffaa, ni menin sit :D Jeh, leffa oli joku sellanen ku We don't live here anymore - alkaa kattoko. TYYLSAH! ...Se, kenen siskon leffa se oli (sisko oli antanu niita mukaan muutaman), ni luuli et se ois ollu kauhuleffa... Joo, olihan se, tavallaan.. ;P! Mut joo, jos ootte nahny ja tykkaatte ni onnee vaan, ootte intellektuelleja ja varmasti leffakriitikkojakin.

 

Mut nyt on PAKKO JUOSTA, kolmelta lahtee paivaretki ja pitaa syoda (klo puol3)\\ moooi