Jep - elämäni on taas ohitse; Suomi ei päässy mitalliotteluihin... Oltiin kattomassa sitä piehehköllä joukolla (ehkä vertaan aina vaan fuksivuoden megakatsomoihin?) Ollilla ja Vilillä. Vikat kaks minuuttia seisoin varpaillani, vikat kymmenen minuuttia söin sormiani ja varmaan koko ottelun tein muita ärsyttävää selostusta takanurkasta. Mut jääkiekko ottaa joskus sellasen aseman elämässä että ilman sitä on niin tyhjää ja herää horroksesta; mitä mä nyt teen iltasin?

Jeh, vastaus tohon on tietenkin opiskele, opiskele, opiskele. Oonhan mä nytkin opiskellut, mutta ainahan sitä voi suorittaa enemmän. :( Miksi ei voitettu?!?!


Unohdin eilen kertoa blogissa (vai kirjotinko sen tänään? Ei voi muistaa..) että käytiin Tiian ja Lauran kaa lenkkeiltyä Lauran kanssa katsastamassa vallattu talo! 8O Ooooo ihan uus ja ihmeellinen kokemus mulle... Siis Katjalta siitä kuulin (tai luin Facebookista) - siitä kai kirjoteltiin lehdissäkin mutta nyt ei ole ollu mielenkiintoa lukea muuta ku Hesarin sarjikset X) No, siellä oli paljon persoonallisennäkösiä tyyppejä, ja iso tila, siel oltiin koko aika tekemässä jotain. Jotku hengaili ja piti hauskaa takapihalla. Tarkotus on KAI (siis en ole oikeasti selvillä tästä tarpeeksi kunnolla) kiinnittää huomiota siihen, että Joensuun keskustassakin on näitä upeita vanhoja puutaloja, mutta kaupunki antaa niiden vaan mädäntyä paikoilleen että saisivat sitten rakentaa lisää rumia kerrostaloja tai muita... :/ Mikä on harmi, koska noi kunnostetut/kunnossa pidetyt puutalot on niin kauniita ja antaa persoonallisen säväyksen joen vieressä kulkijalle - ja toiseks sekin, etten voi uskoa että Suomessa jonki kaupungin keskustassa vaan annetaan mennä ihan rempalle vanhoja taloja - - - eiks sitä tapahdu enemmän "jossain muualla"? :(

Joo, mut kaikki kunnioitus vaan niille talonvaltaajille, mut jostain syystä en itteäni vaan vois koskaan kuvitella siihen joukkoon . . . ehkä mulla ei oo niin paljon hyviä mielipiteitä, ehkä en oo tarpeeks irtautunu "hyvinvointiyhteiskunnasta" ja olen liian itserakas-mukavuudenhaluinen? ...Täs taas tulee esiin se mitä oon aatellu teini-iästä asti; että noi persoonalliset ("taiteelliset" tyypit, rastatukkaset [koska pitää olla tietty rohkeus laittaa rastat], luonnonmateriaaleissa kulkevat) ihmiset on jotenki mua rohkeampia ja parempia ja niillä on enemmän sanottavaa... Joku ihme alemmuuskompleksi tätä joukkoa (jossa tietty tajuan että on ihan normisti erilaisia tyyppejä) kohtaan . . . Jep, emmä vaan osais sulautuu... No, onneks ei tarvi. Onneks voi mennä vaan kisakatsomoon ja inistä taustalla. Juoda pari olutta ja naureskella kavereiden kanssa. Käydä Amarillossa ja kilistellä kuoharilla. Käydä kavereiden kanssa jäätyneellä biitsillä ja keskustella kilpaa mitä mieltä on uimisesta. :D Onneks on ihmisiä joiden joukkoon on "helpompi sulautua". Ei tartte yrittää olla parempi/enempi/erilainen kuin onkaan...


... ja tämän avautumisen tarjosi mahtava päivä (sali - Amarillo - lätkä), nautittava päivä (sali - Amarillo - lätkä miinus loppu), intohimoinen päivä (- Amarillo - lätkä), ja kolme lasia kuoharia ja kaksi olutta. Nyt menen ehkä nukkumaan XD Anteeksi. Anteeksi. Mutta jos joku otti tästä loukkausta niin olenpas ihmeissäni! :D Mieluumminkin lukijaparka pudistelee päätään ja huokaa "Saila ja alkoholi, huoh..." Okei -moi.