Piti vain kirjoittaa "lehva (leffa)" mutta sitten innostuin vähän ^^


Kohta Irlantiin kohta Irlantiin! Hihiih :D Tällä viikolla varasin kaheks vikaks yöks hostellit Dublinista - joo, pitää vaihtaa sitten sunnuntaina hostellia, koska ...noh, sanotaan että oli ihan mahotonta löytää hostellia muutenka la-su-yöks yöpaikkaa, niin tuli sitten otettua yksi mikä maksaa 28/32e (joo, sama huone mutta kaksi hintaa, ööööö), ja toinen 12e/henk. Jep, voi sitten vertailla että onko kalliimpi parempi ;) Välipäiviä nukutaan Erasmus-Damianin luona, ja kattoo että mitä loppuviikosta ennen Dublinin viikonloppua... Noh, sehän oliki meitin idea, et mentäis vaan Irkkuihin ja katottais joka päivä et miltä tuntuu, jääkö jonneki kaupunkiin vai lähteekö eteenpäin - noh, nyt meillä on retken alku ja loppu kyllä varattu, mutta keskellä tosiaan mukavaa epätietoisuutta :)


Ostin muuten luistimet!! Sain siis vihdoinki hankittua ne, jee jee! Eihän tässä ooka ku koko viime talvi ja tämä haaveiltu niistä, hahah. Nuh, sitten menin vaan tässä yhtenä päivänä urheiluliikkeeseen. Ystävälliset tädit neuvo mut alakertaan, missä vanhempi miesmyyjä neuvo nuorempaa miesmyyjää asetteleen jotain näytille. "Voinko auttaa?" "Joo, mä etin luistimia... oisko teillä jotain suomalaisia?" - - - hiljaisuus - - - vanhemman miesmyyjän naamalta pysty lukeen "ei oo totta mikä idiootti. jotain näitä luonnonsuojelijahippejä joka ei ota selvää asioista ennen ku päästää ketut luomuporkkanapellolle..." "Ei meil mitään semmosia oo. Ei niitä oo kuule koskaan tehty Suomessa...." ja niin edespäin ja tunsin itteni niin loukatuks ]: / ...Noh, ei tartte sinne kauppaan enää mennä toiste...

Mut onneks Joensuussa on enemmänki näitä urheiluliikkeitä keskustassa, ja Kesportissa sit vingutin Visaa ja ostin kolmellakympillä taitoluistimet :D Sit olinki jo jäällä, ensin vähän epävarmasti ja hitaasti, mut sit laskettelin jo takaperin menemään ja tein jotain ihme kiemuroita (joskin suurimmaks osaks vahingossa ja henkeäni pidellen.) Heheh, ei ollu ehkä ihan tyylipuhdasta, mut hauskaa oli!! Ja vaikka jäästä paisto jo vähän hiekka läpi, niin oli kuitenni niin iso kenttä että pääs luisteleen yksin ja rauhassa. - Kestin 30 minuuttia ennen ku aattelin et vois lähtee - - ja sit sekunnin mietin et EEEEI vielä yks kerta! mut jatkoin kuitenki vaihtamaan luistimia kenkiin :) Kävelin luistelua ennen upeiden hiihtolatujen vierellä ja ens talvena on ehkä hankittava sukset! Ja opeteltava hiihtämään.


Elokuvia, niinkuin tossa otsikossa niin selvästi sanotaan, on tullu kateltua leffateatteri Tapiossa (Savon Kinot) nyt viikon aikana kolme!! :D Eka oli tosiaan jo viime kirjotuksessa mainittu Watchmen. Maanantaina kävin Tiian kaa kattoon Bolt-leffan, ja myöhemmin viikolla itekseni Benjamin Buttonin. ...Mut valitettavasti ne ei kummatka nyt innostanut kovasti. Ainaki Boltin kohalla se oli harmi, koska käytiin kuitenki kattomas se 3D:nä! Noh, niitä on niin paljon älyttömän hauskoja animaatioita, että tulee liiankin kyyniseksi / kriitikoksi :P BB sitten taas innosti vasta loppupuolellaan, mikä ei tee siitä mitään muuta kuin "hyvän leffan". Ei sille voi mitään, Watchmen vaan peittoaa noi kaksi selvästi alleen!!

 

Tänään pakkaan ja katon telkusta ihanan (?...) Riivatut Talot; tässä jaksossa kun Ciaran O'Keeffe (mahtava nimi, lausun sen aina ääneen ku kuulen telkasta!)  huijaa sitä yhtä dramaattista meediota, syöttää kunnolla pajunköyttä johon meedio sotkeutuu ja, noh, Nyt-liitteen mukaan kohta lähtikin ohjelmasta "omiin projekteihinsa"... Kihih asiaa!

Irlannintarinat tulevat toivottavasti aika nopeesti matkan jälkeen... Kuvia laitan koneelle ja pätkiä matkapäiväkirjasta. Se piti jo alottaa koska rakastan sellasten täyttämistä!! Hehe, katsellaan sitten viikon (tai jos olen laiska; noin kahden viikon) päästä uudelleen! Hauskaa viikkoa, ja hauskaa St Patrikin päivää tiistaina 17.3.! Juhlikaa, pukeutukaa vihreään ja laulakaa irkkulauluja! JAI!