Haahhaa, mä en vaan pääse yli tosta mahtavuudesta, minkä bongasin NMESin sitsivihosta - meillä oli siis gnomes-aihe; kuva puutarhatontusta joka ehkä sanoi ton otsikon lausahduksen... ;D


Mutta vielä joudutte oottamaan NMES-tarinaa, ku en oo viel saanu laitettua sieltä napattuja kuvia koneelle, enkä viitti kirjottaa ilman niitä... Joten tässä välissä kerron pikasesti jotain asioita.


- Iskä hankki mulle kesätöitä taas Lahesta tehtaalta. Olin siellä viime vuonna ja aiemminkin; helppoa on matkustaa iskän kyydissä sinne ja takas. Noh, työt alkaa heinäkuussa, ja voi olla että kestää vain heinäkuun, en tiiä vielä. Aattelinki ensin että töistä saan rahnaa koko kesäks, mut nyt en viel työskentelekä kesäkuussa... ennen näitä uutisia en ees harkinnu:

- kesäkursseja - mut nyt aion siis osallistua kahelle niistä, jotka sattuu olemaan molemmat aamutunteja. Kesäkuussa kaks viikkoa menee siis niihin, ja juhannukseks sitte maalle. Tai jonneki ;) ...Viime vuonna raivosin itelleni et mikä sekopää sä oot ku vapaaehtosesti kirjottelet esseitä kesällä - tai siinä vaiheessa se ei ollu vapaaehtoista, ku piti vaan saada tehtyä, puristaa aivoista jotain sanoja ruudulle ja tuskailla siitä ettei taas ollu osannu alottaa tarpeeks ajoissa. Noh, mä sit suunnittelinki, et tällä kertaa kirjotan ekan kurssin esseen sillä aikaa ku muut (?) opiskelee kakkosviikon iltapäiväkurssia, eli lounaalta kamujen parista suuntaan pariks tunniks (arki)viikon ajan koulun kirjastoon kirjottelemaan. Tää on lupaus itelleni! ...toivottavasti:

- aurinkoisia & lämpösiä päiviä ku ois kesäkuun alussa jo - iih ois ihanaa! vois pitää ainaki parvekebileet (jollakin jolla ois isompi parveke, onhan jollain?!), ja piknikille vois mennä, ja jätskii ja mantsikoita syödä torinreunassa, ja ja ja :D:D:D KESÄÄÄÄÄÄH!!!!! koska nythän on jo niin ihana:

- kevät! <3 ja:

-pyöräily!!!! <3 ;D pumppasin vihdoin ilmaa renkaisiin tiistaina...vaik sais niis olla viel vähän enempi ;) Mut keskiviikkona taas koin sen ihanan "vapauden" - en osaa sitä muukska kuvailla - ku menee niin paljon nopeemmin ku kukaan jalankulkija, ja voi vaan kiertää kaikki esteet, mummelit ja muut, miltä puolelta nyt mahtuu ohi - ja sit voi jarruttaa tosi nopeesti ja pysähtyy tosi nopeesti, tai vaan lasketella menemään ja hidastuttaa vauhtia niin, ja sit seisottaa pyörää melkeen pysähtyneessä tilassa hetken, ja pysyy siis pystyssä ;Y - jeh, mä oon hullu(na) pyöräilyyn (oho ei se hullu pyöräilijä oikeen onnanna hehe)


Ja sit viel kerron eilisistä Echon & parin muun ainejärjestön järkkäämistä baaribileistä - sinne menin jumppailun jälkeen ennen kahtatoista (pitihän mun nähä Kylmäverisesti sinun -jakso), ja ainoo jonka tunsin oli Seppo ;P se kyl tutustutti mut muutamaan enkun fuksiin, ja sit tanssilattialla liityin yhteen toiseen ryhmään, joita en tuntenu, mut ne kutsu mut piiriinsä sen jälkeen kun Seppo oli jättäny mut yksin lattialle...Hahahah! X) Jonkun ajan kuluttua Jani tuli paikalle, jee, lisää tuttuja! Halusin muuten säästää rahaa, enkä lopulta maksanuka illasta ku pääsymaksun 2e - ja juoksin kotoolta Giggliin ja takas huivi hartioilla (huivin ku saa pieneen tilaan laukkuun eikä tartte maksaa narikkaa), ja join vaan vettä omasta piilopullosta vessassa ;) Mut oli kyl hauskaa, koska pääs tanssimaan hyvii biisejä, ja varsinki mun tän hetkinen favourite Empire State of Mind (se vaan nappaa niiiin paljon). Heh, ton itse asiassa tanssin suurimmaks osaks .yksin.tyhjällä tanssilattialla. XD no, eipä haitannu yhtään, ei siis yhtään, vaik ei veressä ollu alkoholia tippaakaan - syytän liikuntaa, eiks siit pitäis saada niitä...enfir...emfirm..jotain hormoneja, hahhehhee!


Okei. siinä tämänkertaiset. nyt syömään, sitte kouluun, sitte kotiin - sitte zumbaan, ja lopulta viettämään rentouttavaa iltaa tyttösten kaa, leikkimään ladyja.. :) moih!