Niskavilloista kiinni, Saila.


Hmm, sehän melkein sopisi vanhanaikaisen nuortenkirjan nimeksi... Kuka muu muuten luki niitä suomalaisia vanhoja; joku Olli seikkaili ainakin yhdessä. Toisessa oli lapsikatras ja niillä setä, joka lausui munkin yhen moton (tässä se omin sanoin kun en muista kuitenkaan oikein, enhän muista edes kirjan nimeä); "joidenkin ihmisten on vain parempi olla tätejä ja setiä kuin äitejä ja isiä. Ovat paljon parempia tässä ensimmäisessä hommassa kuin vanhempina ikinä." ;) Toisaalta, kirjan lopussa tämä komea ja kiltti nuorehko merikapteeni löysi kyllä naisen rinnalleen ja taisi sittemmin perustaa omankin perheen... Sitten olihan niitä kirjoja lisääkin, ja niissä seikkailivat tytöt ja pojat ja en muista muuta. Elisa tietää niitä ainakin! :)

Mutta hupsista, kuviahan mun piti tänne laittaa eikä höpötystä! Tässä on siis kuvia erilaisista hommauksista mitä tuli tuolla lomalla puuhailtua. ...Sisältää vähän yli 30 kuvaa, sekä tarinan petoksesta ja turmiosta!!! (starring siskoni ja mä.)

- Niin, ja kuten aina ennenkin; en ole mestarikuvaaja, ja varsinkin en jaksa väännellä väritasapainoja ja leikellä kuvista turhia reunoja pois ;) Jos joku on erityisen onnistunut niin hienoa, mutta nämä ovat silleen yleisesti vaan kuvanäpsäyksiä mun elämästä... -

Joululoma lopputalvesta 2008 alkoi junamatkalla Jojesta Lahden kautta Järvelään, seuraa piti Mira ravintolavaunussa. Tästä ja muustakin enempi aikaisemmassa kirjoituksessani; tässä tulevat vain kuvat :)

Tassunjälkiä jäässä. Lomalla kuljetin Pikua lenkeillä muutaman kerran viikossa.

The Royal Wuf.

Yövyin Jounin kämpillä yhen yön ennen Silville menoa; aamuyöstä Sokoksen pyörivä ikkunakoristelu pysäytti ja hymyilytti. :D (Miettikää; okei, eihän Sokos mikään Stocka oo mut ei mikään Tiimarikaan....hihih) (Ja ei, en osaa kirjottaa Stoccaa/Stokkaa/Stockkaa)

Tässä Silvin ja Tommin oma koti Sysmässä. Remontin alla, mutta onhan se tähän päivään mennessä jo edennyt siitä makuuhuoneesta, minkä lattiaa me silloin maalattiin.

Remonttimuija tauolla. Hyvinansaitulla sellaisella, I'm sure. ;) Takana näkyy valkoiseksi maalattavaa makkarinlattiaa.

Silvi ja viimeiset vedot! Maalinkäry oli hiipinyt huoneisiin ja tajuttiin se vasta sitten kun vähän käytiin tuulettumassa... Ei ihmekään että juttujen taso oli sellaista kuin oli, pihih XD

"Kohta me maalataan ittemme nurkkaan.""Heheh, niin mieti jos oltais maalattu kuitenki ittemme tonne nurkkaan"... Ja sitten huomataan että hupsis. Siellähän roikkuu takki siellä maalatussa huoneessa. Talonavaimet taskussa ja kamerakin seurana! ;) Hehheh kyllä nauratti! (No kaikki oli hyvin, Tommilla oli toinen setti avaimia.)

Lomalla ennen joulua toimin
myös lastenvahtina. Tässä kummipoika Väinö ajelee .. hmm, paloasemalle? Bussivarikolle? Noh, sen saa itse päättää (tai matosta tarkistaa)... :)

Ennen joulua kävin myös moikkaamassa paikallista pubia eli Bulee, mukana Jouni ja tytöt! (Kuva otettu Netalla, ei baarissa)

Iskän asentamat ulkovalot ja äitin väsäämä lumilyhty. :) Tehtiin muuten äitin kanssa noita jouluksi aika monta, laitettiin hiekkatien reunaan näyttämään tietä meitin pihaan :D Olikohan niitä yheksän yhteensä, siis mukaan lukien ne muutamat pihassa? Otin niistäkin kuvia muttei onnistuneet, mutta oli nättejä, uskokaa mua.

Saila ja ulkoilut.

JOULUAATTO 2008:
Elisan kanssa koristeltiin kuusi. Porukat oli ostaneet paria väriä kuusenpalloja, ku olin käskenyt - - heheh, kiva kun on valtaa. VALTAA HAAHAHAhahahaHAHAHHAHAAaaa!
okei. XD

Jouni ja Netta tuli availeen lahjojaan ja hengaamaan meillä ennen kuin jatkoivat Netan porukoille jouluillan viettoon (ja pelaamaan seurapelejä ;P). ...Sori Jouni, en ottanu tarpeeks kuvia että oisin voinu valita paremman ilmeen... kihih,kihih...

Ja Kirppu muuten rakasti taas tänä vuonna kuusenkoristeita! Onkohan niitä vieläkin siellä sängyn alla?... :D

Jouluna meillä oli poikkeuksellisesti kyläilemässä pappa ja mummu; siis poikkeuksellista siten, et meitin perhe on yleensä ollu ihan keskenään (kun taas jotkut perheet viettää isompiakin sukujouluja), mitä nyt on lisänä Tuomas tai miinuksena Elisa / Jouni aina välillä (siis kun puhutaan jouluruokailusta ja illanvietosta)  :)Noh, tämä kuva on joulupäivältä, ku Jouni tuli syömään ennen kuin jatko taas matkaa..

Iskä luki papalle merimiestarinoita illalla... :)

Sitten piti taas päästä lenkille. Pakkasta oli kai koska on niin aurinkoista. Meitin tönä kuvassa!

Tähän liittyen:
TARINA luottamuksesta, epäluuloista, vääryydestä, intohimosta ja lankeemuksesta! Ajankohtainen opettava kertomus maailman alusta iltojen iltaan; kuinka ylpeys käy lankeemuksen edellä ja sisaruskateus ottaa tuskaisen muodon Suomen talven valkoisissa maisemissa!
Hys . Nyt se alkaa.

-"Lähetään metsälenkille, Saila! Mä tiiän hyvän reitin, mennään tonnepäin..."

-"Siskokulta, minne viet minua? Väsyttää ja on kylmä, ja alkaa hämärtymään... On niin vaikea askeltaa, oi, täällä ryteikössä... Mutta hetkinen, missä on George? Heetkinen - miksi sinulla on George-kullan huivi kaulassasi?!"

"Hahaa! Sainpas sinut tänne ryteikköön, pahalainen! Täältä et pääsekään pois, aivan niin kuin ei päässyt Georgekaan! Ja huomaatko; kenkäni on tehty Georgen selkänahasta!!!! HAHAHAahhahahAHHAHAaaaa!"

Saila kuitenkin pääsi ryntäämään rytiköstä kauemmas Elisasta - "Ei, sinä murhaaja sinä! Minä menen kertomaan kaiken viranomaisille!"

Ja Saila otti suuren loikan seuraavalle paalille. Elisa katsoi alhaalla nenänpieli raivosta väristen...

Mutta! Mitä tapahtuikaan?! Seuraavalla loikalla Sailan jalka lipesi . . . ja hän syöksyi kuolemaansa!

"HAAHahahhahahaaa" - kaikui tummenevassa talvi-illassa...

THE END. copyright Saila-yhtymät.

Okei. Palataan normaaliin XD
Erinomaisen metsäkäppäilyn ja yleisen pelleilyn jälkeen napattiin Kirppu syliin.


Paitsi se tykkäsi olla enemmän kuusen alla... :D


Otin kameralla kuvia myös äipästä ja iskästä, näkee sitten että kukas se soittelee... ;P


No laitetaan vielä toinen!


Lahjaksi saatiin iskältä Elmon kaa Felix-pyjamat!


Ja mä porukoilta pyytämäni hiusmasiinan. Tässä koekäytössä.


Lomalla tuli myös herkuteltua ihan äimönä. Tässä yksi iltaherkkuni: sulatin Fazerin sinisen paloja mikrossa, ja painoin sulaneisiin suklaisiin vaahtokarkkeja. Pienensin päälle Suklaalehti-keksejä sekä muutaman Geisha-suklaakonvehdin. Viilensin vielä lämmintä suklaata lakujäätelösiivuilla. Päälle ne terveellisimmät eli punaiset siemenettömät viinirypäleet koristamaan annosta... Heheheh!:D (Okei kuva ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta saiko edes kuvaus vähän himoitsemaan jotain ainesosasta?)


Kisukuva vielä ennen uuden vuoden rohinoita... :D Kirppu luuv.


Uusi vuosi 2009 vaihtui ensimmäistä kertaa Lahdessa, oltiin Tiinalla Suvin ja Tuulan kaa!


Herkkuja, ja todella antoisaa keskustelua :D Käytiin kyl aika hyvin "taakse jätettävät asiat" läpi, että vois sitten siirtyä uudelle vuodelle :) Jos muistan, aiheena oli ainakin kuolema / kuoleminen monessa muodossa.... hubaa :D:D: HAHAHAH eiku oli tosi kivaa, oikeesti! hihiih


Ennen lähtöä torille, Irkkulaiseen ja Cheriin (jossa vietettiinkin loppuyö), Sailan piti pommittaa vähän tulitteita ilmoille. Huomaa puolittaishyvy ja seksikkäät lasit.


Ennen loman loppua kerkesin käymään pulkkamäessä Kaisan, lasten ja Suvin kanssa Hollolassa! Tässä tullaan alas Suvin kaa; Kaisa pois tiieelltäääääh!


Joku pikkutyttö halus lähtee samalta viivalta ja aikaan ku me. Mut jostain syystä me päästiin nopeempaa ja pidemmälle! ;D Ja jostain syystä noi kädetki meni noin... hihhih!


Pikku karhuveikko ei ollut mielissään.


Loppuun vielä kuva kisusta. ...Pikusta kun ei saa montaa kuvaa (se heiluu liikaa ja on oppinu inhoomaan salamaa - tahallaan kääntää nassunsa pois kuvista!) niin kompensoin sitä kisuttamalla ruudun. Aika kiva asetelma tässä, eikö? Otettuna kiinni akvaarion ja herkkukorin välistä; kumman takia on niin syyllinen ilme, eh?! :D


Ja joululomakuvasto onkin hyvä päättää tähän: Äiti sahaa meitin kuusen palasiks. Joulu oli kiva, loma oli kiva, ja niinkuin joskus myöhemmin kuulette; energisoiva. Energiasoiva. Energiaa-antava. Ei, ei se nyt osaa. .....Byhbyh!