Juu, olen elossa, kone ei tippunut mereen tai Vantaan päälle, ja ja ja ...Noh, tänään vaan lepäilin, luin parin kuukauden Akkareita (joulukuun numerot vielä odottamassa!), ja tein jopa niin urhean ja jouluisen teon kuin että siivosin akvaarion! haah!

Nuh. Keskiviikkoaamuna otin taksin Lodzin juna-asemalle, ja sieltä sitten parin tunnin junamatka Varsovaan. Olin tehny vikoista juustoistani (ettei jäisi homehtumaan jääkaappiin loman ajaksi) ja hapankorpusta eväitä matkustusta edellisenä iltana, ja laitoin yöks jääkaappiin. Junassa ku aukasin eväspaketin ja otin haukun ni hapankorput ei olleetkaan enää kovin korppumaisia... ;D Vähän pehmeetä, mut ihan syötävää! Hih!!

Varsovassa sit hoidin pari joululahjaostosta, ja metsästin kaupunkibussia lentokentälle. Sen löysin ja matkustelin kentälle, jossa ootin muutaman tunnin lukien sieltä ostamaani juorulehteä - enkuks, tietenkin! Olipas hassuu kuulla lentokenttäbussissa (siis siinä joka kuljettaa meitit matkalaiset varsinaisesta rakennuksesta koneeseen - - - miks mä selitin, ette te oo lapsia?!...pyh ;P) niiiin kuulin siellä suomee ja olin et whAAt?? Heheh oli kieltämättä vähän kummallista. Lento meni hyvin, menin puolalaisella LOTilla.

Näin ehkä vähään aikaan kauneimman näyn ku laskeutuessa näky upeet valot maasta.... Siis aivan upeeta, olin et käääk ja sit laskeuduttiinki, vähän heiluen kyllä ;). Vastassa oli Silvi, jolle meninki yöks! :D

Karva miiiuuuu Viiru maaauuu (bää-ää)!!!

Torstaina sit Hesassa käytiin Itiksessä, JOU! ;D;D Mut sain vikoja lahjoja siel, ja tietty sai hengailla Silvion kaa, jeejee! Metrolla rautatieasemalle - heh halusin varmistaa et oon oikeella puolella metrolaituria, ja yheltä naiselta sit kysyin et "juna-asema?"...sit tajusin et ÖÖH, joo mä kyl OSAISIN kysyy ton niinku useemmalki ku yhel sanal, hihih!! No pääsin perille ja junaan... Konnari tuli sit noin 10 minsaa ennen ku jäin Lahen asemalla pois, ja sit tuliki vähän ongelmii. Jaiks!

Eli mun Jojen opiskelijakortti on menny vanhaks, mut aattelin et kylhän ny kansainvälisellä opiskelijakortilla pitäis Suomeski päästä!! Noh, ei päässy...(ei sil kyl pääse Puolaska, ihan TURHA!mrr...) Pitäis olla VR:n tunnus lipussa - tosi epäreiluu kyl ulkomaalasille opiskelijoille (jotka ei oo viel saanu suomalaista korttii) höh. Nuh, piti sit maksaa se 50% hinnasta, eli yhteensä oisin maksanu aikuistenlipun. Mut ei sit jouluostoksien takii ollu käteistä ku n.60senttii!! Visa E. ois ollu mut eihän se ny junas käy... Laskuuka ei ne kuulemma voi lähettää. Elisa oli Lahes ollu jouluostoksil, ja se oli oottamas mua asemalla. Sanoinki sille konnarille et "sisko voi tuoda sit sen rahan asemalle", ja mietin et "mikäs vaunu tää oli, voin soittaa et tulee sen luo..." Heh, noh, se konnari oli lopulta et "tällä kertaa pääset läpi, mut toi kortti ei tosiaan toimi!"... Huuuuh! 8)

Ku lähin oottamaan junasta poistumista ni konnari oli siin toisen kanssa juttelemassa (menossa ulos kans), ja ku tulin siihen matkalaukkuni kaa ni se oli et "shhh!". Jeps ;) Oli vähän vaivaannuttavaa, seisoin siin varmaan sata minuuttii kolmestaan niitten kaa ennen ku tuli muita poistujia. Noh, Elmo oli vastassa, mentiin ongelmitta Järvelään taajamajunalla mistä iskä sit haki meitit kottiin.

Täällä en tosiaan oo nyt tehny muuta ku laiskottelua ;)
Huomena tonttuilukierros, eli täällä Kärkölässä (ja Hollolassa tänä vuonna) kiertelyä joulukorttienkuskauksen merkeissä :) Kiva nähä kavereita, ja pitää kummipojalle&perheelle viedä ehkä jotain pientä lahjaa... ;) Jännittää vaan ku ehkä joudun ajaan, ellen saa yhtä toista kuskiks..hiih!

...Eipä muuta. Kuvia ehkä ois mut laitetaan niit myöhemmin jos ollenkaan. Oon ny porukoiden koneella ni ei oo niin helppoo ku omalla (tai ois mut oon LAAAIIIISKAAH!)...piih!

Hauskaa joulunodotusta nallekarhut! MOI!