Ei kaikki siellä päin mene väärin, kuten vaaleista huomasimme. Jotkut asiat valitettavasti ovat odotettavissa: Life on Mars, US
(onko tuo edes sana; amerikkalaistaminen?)

Fanitusta

Jenna kutsui ihmisiä kämppäänsä, joka sijaitsee aika kaukana keskustasta, mutta on aikas iso ja monihuoneinen yksiöksi! Mutta me siis katsoimme telkkaa, pelasimme pelejä, mässäilimme oikein kunnolla, ja valvoimme läpi yön. No, Jenna ja minä valvottiin, muut olivat jo lähteneet ja Tiia, vaikka jäi myös yöksi, meni nukkumaan pariksi tunniksi.

Tarina menee siis niin, että seurattiin BBC World Newsin vaali-iltaa (aamuyöllä Suomessa) Jennan kanssa. Jenna teki sudokuja ja mä luin erästä kirjaa... Loppujen lopuksi ohjelma sai meidän kaiken huomion, koska tulos oli niin selvä, ja niin oikea! Tiia herätettiin kun Barack Obama sai ne tarvitut yli 270 valitsijamiestä. Avattiin kupliva ja hypittiin riemusta - alakerran naapuritkin saivat uutiset näin meidän avulla :D

Mentiin sitten puheet katsottuamme nukkumaan pariksi tunniksi, ja yhdentoista aikoihin Tiian kanssa lähdettiin pyöräilemään koteihimme... Voinpa sanoa, että sen päivän vietin ihan ulalla (väsymyksen takia), enkä mennyt illalla yksiin bileisiinkään koska olisin siellä vaan nuukahtanut ekan tunnin aikana nurkkaan. Mutta hieno ilta, hieno yö, hieno lopputulos! Odotamme sinulta paljon, Barack!

Jenna iloitsee, Tiia tuijottaa telkkaa :)
2043205.jpg
Katse tulevaisuuteen? (valvotun aamun jälkeen väsyneenä, tukka sekaisin ja kuohariaamiainen)
2043206.jpg


Toisenlaista fanitusta koin kun Tiia ilmoitti että Idols-kilpailijat jakaisivat nimmareita Joensuussa tänään. Mentiinkin paikalle, vaikka vähän ehkä nolottikin. Onneksi matkalla  Clas Ohlsoniin tavattiin Vili ja Anne, jotka olivat käyneet vain liikkeessä, mitä nyt ehkä vilkaisseet Idoleita poistuessaan... ;) No, aula olikin niin täynnä ihmisiä, ettei me Tiian kanssa nähty edes Koopin päälakea (viitaten siihen, että se on ehkä se pisin niistä).

Päätettiinkin ottaa vaari vinkistä (öh?) ja tsekata Idolit kaupasta poistuttaessa. Clas Ohlsonin uusi liike sijaitsee nimittäin sen aulan, jossa kaikki olivat, yläkerrassa, ja näköjään sieltä pois tullessa pääsi lähelle Idoleiden pöytää. Mentiinkin tutkimaan mielenkiinnolla juuri avattu liike, ihan kiva. Pois tullessa päästiinkin yllättävän lähelle laulajia. Jos oisi kehdannut, oisi voinut jäädä (tukkeeksi) liikkumattomiin rullaportaisiin, jolloin näkymä oli yläkulmasta. Mentiin kuitenkin sinne alemmas, mistä nämä kuvat ovat näpsitty (en kehdannut käyttää salamaa; en ensin kehdannut ottaa kameraa edes ulos hanskasta!).

Siinä näkyy Idolsseja:
2043215.jpg
Ja Tiia:
2043216.jpg
Ja sitten lavastettu tilanne, jossa Idols-tunnus takana:
2043217.jpg
Tämä oli sitten aika lopussa (tilaisuus alkoi kolmelta; ne oli kuulemma laulaneetkin jotain, pyh, missattiin! Me mentiin joskus puoli viis, vietettiin jonkin aikaa sen jälkeen kaupassa. Ennen kauppareissua tämä aula oli vielä kohtuu täynnä!).

Joo, tuli sitten nähtyä Idols-ehdokkaat vuosimallia 2008 livenä - joskin aika vähän aikaa, ja aika huonoista asemista :) Mutta voipi taas sanoa käyneensä!