Nyt se sukujuhla on sitte ohi - tai toinen tietenkin tulossa vielä tänä lauantaina, mut meillä on perussiivous tehty ja vieraitaki tulee noin 40 vähemmän, ni ei stressii! ;P Mut viime lauantain "juhlat" oli kyl aika tapaus...

Torstaina ja varsinki perjantaina meillä oli vielä lähes kaikki huoneet aivan sekamelskassa! Äiti kokkas ja mä yritin auttaa siivoomisessa. Töiden jälkeen perjantaina alotin siivoomaan ruoan jälkeen eli ku kotiin olin tullu, ja menin sänkyyn täysin uupuneena siinä ennen puoltayötä. Herätys oli puol kasilta, ja siinä oli aamutunneilla äiti (ja isäki varmaan) ahkeroinu aikas paljon. Oli silti viel mulleki tekemistä!

Noh, kahentoista aikaan alko valuu älyttömät vierasmäärät; siihen aikaan mä, äiti ja Elisa kotiuduttiin keittiöön eikä sieltä sit pahemmin poistuttu ennen kahvien juomista - oli siis ensin ruokailu johon vieraiden tullessa viel puuhattiin salaatteja ja muita. Siinä piti juosta sit keittiön ja tarjoilupöydän väliä ja täyttää tyhjiä astioita. Ku vieraat meni pihalle jutteleen, me alettiin siskon kaa tehä mansikkakakkuja; niit tuli ehkä kaheksan.
Kahvitarjoilun jälkeen tosiaan pääs ulos keittiöstä. Juttelin parille tyypille, mut totta puhuen iskän "juhlathan" ne oli, ja mä tunsin pienen murto-osan vieraista. Kuten varmaan kaikki muutki, heh.

Illalla olin ihan suunnitellu jääväni kotiin, ku tässä viikonloput on aika kiinni tonne syyskuuhun saakka. Mut toisin kävi, ku Jouni ja Netta pyys mukaansa viettään iltaa, ni pienen levon jälkeen lähin Järvelään viinipullon kaa ;D Ja tuli käytyy laavullaki tulettamassa toastin. *sisäpiirijuttuvaroitus*

Tänään ja vielä huomennakin voi ehkä rentoutua, ja sit vois vähän siistiä tätä vähän sotkuista huonettani taas ensi lauantaita varten. Silloin tulee äitin sukua, meillä on Kalmin suvun sukukokous. Sieltä varmaan jää joitain yöksikin ainakin yhdeksi, ni sen viikonlopun päätin kyl olla kotona... Ellei tuu jotain tarjousta jostain...heh!

Nyt pitää hengata siskon kaa ku se on tääl kerranki. heippa.