Keskiviikkoiltana tulin maalle, sunnuntaina menossa takas Jojeen

*Perjantai-päivän turinoita sekä kuvalisäys illemmalta*


Tänään sain olla pienenä apuna muuttokuorman kuskaamisessa. Tuomaksen porukat ja T toi loput tavarat E&T:n Turun kämpästä Kärkölään varastoon. ...Onpa muuten niin paljon helpompi a) kantaa tavaroita "katutasossa" sijaitsevaan kämppään ja b) jättää muuttokuorma vahtimatta pihalle (niin, maalla on rauhallista jollette tienneet) ;)


Huomena sitten tapaamaan lukiokamuja eli jengiläisiä eli Tiinaa Tuulaa (olihan se tulossa?) Tiaa Suvia Paulaa Neaa Kaisua Kaisaa! Heheh sain kätevästi miltei takaperiseen aakkosjärkkään ;P Tiina piti kuitenkin mainita eka, sillehän me ollaan kasaantumassa. Nih!

Ohjelmassa on TIPATTOMAN LOPETTAJAISET; iltapäivän aluksi kokkaillaan lasagneja ja hörpitään kai viiniä, ja sitten siinä hiljalleen aletaan maistella juustojen, keksien ja muiden kanssa erilaisia viinejä. Ite vien maistettavaks jo aikasemmin saamani lakkaviinipullollisen; ei niin erikoiselle viinille oo tullu viel erikoistapahtumaa, että sen ois voinu käyttää :D ...Hmm, en tiiä mitä muuta alkomaholia siellä sitten keksisi juoda...vielä tämä ilta aikaa suunnitella :)


Täällä Kärkölässä nyt illan ja eilisen päivän aikana tapahtunutta; siistin vihdoin eräät vaatekaapit, jotka ovat kiusanneet mua jo kesästä lähtien; kävin Pikun kaa lenkillä ja muutenki oon pusutellu sitä ja Kirppua; telkkaa, lehtiä, hengausta...lomailua! Tänään sitten pitäis (ihan kohta) testata hiihtämistaidot tuolla pellolla. Hmm, teenkin niin heti eli kuulumisiin! Moh.


Lisäys illalla:

Lähin sitten hiihtelemään.

On meillä ollut aikaisempina vuosina vähän uudempiakin monoja, mutta tällä kertaa piti laittaa tälläset kunnon antiikkipopot jalkaan! :D Nimittäin on uudemmat menny rikki kuulemma. Siis, pitää varmaan selventää, että äiti on ehkä ainoo meitin perheessä jota hiihtoa enempi harrastaa, ja sekin vaan tuolla omatekemillään laduilla pelloilla ja metsässä :) Iskä, Elmo ja mä mennään sitten puhkumaan noin kerran, kaksi talvessa niille laduille. Siksipä ei ole ollu tarvetta hankkia uusia suksia tai monoja sitten...(tähän olisin kirjottanut mielelläni kasikytluvun tms) - No, äiti just korjas että ostettiinhan sille ne uudemmat noin viisi vuotta sitten, mutta että mun pitää vaan käyttää noita papan vanhoja välineitä ku en osaa käyttää uudempia!! ;D Mikä on täysin totta; en saanut niitä uusia suksia uusilla monoilla jalkaan 10 minuutinkaan jälkeen tossa pari talvee sitten. Että Saila sitten hiihtelee papanaikasilla :P

"Saila sitten hiihtelee..." no ei; ei se Saila hiihtele. Se kävelee sukset jalassa... Ainaki osan mun pitkästä hiihtoretkestä "kävelin", kunnes yhtäkkiä iski tajuntaan muisto, et mites sukset jalassa oikeesti käyttäydytään! Eli sitten vaan räpeltämään perinteistä...

Noh, onneks ei tekniikan ja välineiden puutteellisuus haitanne, ku ei ole ympärillä kuin peltoja ja metsää. Ja ehkä joku naapuritalo jonka asukeista en jaksa välittää kyl yhtään. ;)

Piku ois varmaan halunnu mukaan juoksemaan - toisin sanoen vapaaksi ja karkuun niin nopeesti ku tassuista pääsee!! ...Mutta sen seikkailun jälkeen ei oo koira päässy kyl kertaaka vapaaks. Ens kerralla sit ens syksyn sieniretkillä - - - voi koira parka!!! XD

Istuin pihassa ja halusin ottaa kuvan lintujen ruokinnasta. Yhen foton nappasin lopulta, ja vaikka tarkennus on navetan seinässä suunnilleen niin tulipas lintu kuvaan! :D


Illalla suunnitelmissa vähän telkan kattelua, ja ehkä saisin Elisan ja iskän pelaamaan jotain lautapelii. Mä kyl kuolin sillä hiihtolenkillä eli kotiin palatessa olin äijäväsyny. Ja nytki....kroooooooooooooooooh.