Jeh. ...Oisin halunnu tulla kotiin jo nyt seuraavana viikonloppuna. Mut eipä asiat aina mene niinkuin haluaa!

Autokuski Suomeen lupasi siis kyydin, ja haaveilin jo et pääsen ostaan vaik kopallisen puolalaista olutta puolabileisiin joita oon suunnitellu järkkääväni; ja muutenki et voin samalla sit takakonttiin laittaa vaik täällä käytössä olleet mut viel toimivat kattilan ja paistinpannun, ym ym ym kaikkea!
Jeps...Nyt kuitenki autokuski kirjotti et Suomeen luultavimmin vasta juhannuksen jälkeen - ja sehän ei mulle sovi!! Ensinnäki oon tehny jo suunnitelmia jussiks, enkä haluu muutenka missata sitä juhlaa, ja sen lisäks en haluu viipyy täällä maassa niiiin kauaa! Kamoon, oon jo saanu tarpeekseni koko Puolasta, eiks ois aika taas tutustuu Suomeen paremmin?! 8) Noh, sanoin pojalle sitte et okei, kiitti, mut etin toisen tavan mennä kotiin.

Katoin Eurolinesin (bussi) hintoja; siellä sivuilla eka sanottiin et Varsova/Krakova - Tallinna, mut sellasta linjaa niillä ei kuitenkaan ollut tarjota...hmm... Riikaan Latviaan ois kyl päässy, ja sieltä sit vaik lentäen takasin. Mut se matka ois kestäny, vaik ois olluki halvempi ku vertaa.fi -sivuston vertaamat lennot suoraan Varsovasta Hesaan. Nuh, kattelin vielä lentoyhtiöiden omia sivuja, ja näin sit mahtavan tarjouksen, eli lento Varsovasta Hesaan vain 81euroa! Jeuu, ehdottomasti halvin minkä löysin! :D

Eli varasin sit Blue1:n lennon tiistaiaamuna, ja oon klo 13:00 17.kesäkuuta Suomen kamaralla... Pitää viel kattoo et miten pääsen sieltä eteenpäin eli Kärkölään :) Niinkuin suurin osa Erasmuksista, mäki lähetän kaikki painavat kirjat ja muut postipaketteina kotiin; tulee halvemmaks ku ylipainokilot (10e/kg) lentokentällä!! Täällä on vaan postit lakossa nyt, ni ei voi paketteja lähettää..Mut kyl seki järjestyy, kyl!

Ja nyt mulle tuli sit muutamia päiviä lisäaikaa hommailla ja shoppailla. Damian pyys mukaansa Krakovaan ku se ei oo viel siel käyny, ja lähtee nyt perjantaina. Noh, sanoin et noeeeiiiehkä--- mut pitää nyt maanantaina kysyy et oisko se viel lähössä. Katotaan ketä muita lähtee mukaan; monet lähtee kotiin tai niil on vikat tentit, mut Sonja luultavasti ainaki messissä :D

- - -

Ei me muuten sit katottu sitä Holy Grailii, mut eipä mitään :) Marianan vika ilta meni aika rauhallisesti; istuttiin kyl jonki aikaa muiden seurassa käytävällä, mut ku tajuttiin et väsyttää eikä vaan kiinnosta leikkiä kiinnostunutta ihmisistä joista ei oo niin kiinnostunu ku niistä joista oikeesti on (hahah!!) ni mentiin Inesin huoneeseen kattoon youtubesta Euroviisuvideoita ja tilattiin pizzat. Brian ja Javi soitti ja laulo käytävässä, mentiin niitä kuunteleen.

Torstaina Mariana lähti vast illalla - - siin päivällä oli kauheeta hulinaa ku se pakkas vast lopullisesti laukkunsa ja punnitsi, ja oli kauheesti ylipainoa!! Sen piti viel mennä kahella eri koneella eli tuplamaksut, hui... Lähtöpäivänään sit sopi parin kaverin kanssa et suuri osa tavaroista lähetetään postipaketeissa eli uudestaan pakkaamaan ja valitsemaan lähetettävät! Ja hassuinta oli et tyttö puki päälleen 7 t-paitaa, kahet pitkät housut ja yhet lyhyyt, ja siihen päälle viel hameen! HEHE! ...kai se siten sai kilon, kaks pois matkalaukusta, enpä tiiä XP Mentiin sit kaveriporukalla saattamaan tyttöä lentokentälle, ja siellä hengattiin päälle kaks tuntia ku eka ootettiin lentoa ja sit ootettiin et Mariana pääsee lähtöselvityksestä hengissä (ja jono oli hidas). Sen jälkeen syömään myöhäistä illlallista.

Ku tultiin kotiin ni kuultiin musiikkia takapihan festarialueelta, mut oltiin niin poikki ni päätettiin suunnitellun mukaisesti alotella perjantaina neljältä ja mennä kuunteleen musaa vast sitte... Noh, niin tehtiin, mut musa alko vast kasin, ysin maissa, ni sitä ennen "aloteltiin" ;P Mut oli tosi kiva ilta: hypin, hurrasin ja heilutin nyrkkiä puolankielisen rokin tahtiin, sekä menin Jasnan kaa Viikinkilaiva-laitteeseen (tuli ihan paras video sieltä!).
Lauantain sit vietin suurimmaks osaks katellen videoita huoneessani, ku tuli ehkä otettuu hieman liikaa edellisenä yönä ;) Illalla oli parempi olo ja olin sosiaalinen jopa. Tai yritin olla.

Juraj järkkäs keittiössä Slovakia-bileet; juustoa, karkkeja ja suklaata tarjolla. Keittiön ikkunasta oli ehdottomasti paras näköala festarialueelle ja lavalle! ...La oli all about hiphop, joka ei mua niin kiinnosta... Joten suosiolla pysyttelin illan keittiön lämmössä (helppoo; ei tungosta, vessat lähellä, vettä ilmaseks omasta huoneesta, naposteltavaa tarjolla....). Mut mentiin sit melkeen tunniks uloski lopulta, mut ei ollu kauheen mielenkiintosta ni palattiin. Ja nukuin hyvin; tai no, aurinko tai mikä lie herätti mut kuudelta, mut sit nukuin vihdoinki kahteentoista häiriintymättä! Ihme 8D

Mentiin tänään (tai siis sunnuntaina) Jasnan kaa ostoksille; ei Merja, en ostanu viel mekkoa, mut löydettiin lisää vaihtoehtoja ;P Manufakturan pihaan oli rakennettu biitsi, eli rajatulle alueelle oli tuotu hiekkaa, ja parit palmutki pystytetty. Illaks ku lähettiin kotiin ni jättiscreenillä näky Saksa-Puola-futista - hah, paikka oli täynnä valko-punasiin pukeutuneita puolalaiskannattajia!! Noh, ei se pukeutuminen pelissä kuulemma auttanu.

Illalla Jasnan ja Gaelin huoneessa hengattiin ja pidettiin Slovenia-partyt, vaik meitin kolmen lisäks paikalla oli vain latvialainen Santa. Mut parempi olla pikkuporukalla huoneessa ku isolla käytävässä! Lainattiin Damianilta leffa ja syötiin herkkuja. Myöhemmin istuttiin käytävässä, eka D:n ja Inesin kaa ja sit ku ne lähti ni turkkilaiset tytöt tuli paikalle...Heh, kirjotin just kolmeen vihkoon terveiseni ja osoitteeni; tääl niitä kiertelee useempi, ja kaikille tietty pitäis keksii jotain henkilökohtasta eikä vaan et "oli kiva tavata tervetuloa Suomeen!" 8) Mullaki kiertää täällä Jojelaisilta saatu Nalle Puh -ystäväkirja, mut se menee vain ystäville eikä kaikille - - siin on kuitenki aina yhelle ihmiselle aika paljon kirjotettavaa, ni on mukavampi (tarkoitan mahtava) lukee sit sellasii juttuja jotka oikeesti saa hyvii muistoja mieleen ku sellasii et aattelee et hmm ei toi kyl mun kaa kauheesti jutellu ja sen huomaa sen kommenteista... :)

Tänään maanantaina en mee nukkuun ennen seittemää; tuli ensinnäki istuttuu käytävässä tyttöjen kaa kolmeen, ja sit ku näin viestin kyydistä ni huolestuin ja vietin tosiaan hieman aikaa ettien vaihtoehtoja. Ja muutenki pitää tossa puol kuudelta mennä alakertaan varaamaan pyykkivuoro (phyi!!), ni turha täs enää alle tunniks on mennä nukkumaan, vai?! Noh, tää on vika kerta ku joudun sen varaan, jeejjee!

Mul on muute jotain vikaa mun kannettavassa; se ylikuumenee ja sammuu itestään niin helposti nykyään!! Suomessa pitää viedä alan liikkeeseen, jos siel ois vaik pölyy tms. Eikä muute polta enää cd:täkä, joten vähän pelottaa et jos tää kärähtää ni kaikki mun kuvat parin kuukauden ajalta häviää!! Pitää Suomeen päästyä ettiä ulkosia kiintolevyjä vai mikskä niitä sanotaanka; saa laitettuu kuvat ja musiikit ja pelit sellaselle - nyt kone on täysin täysin täynnä ja uusavukkona en osaa sitä auttaa poistamatta just niitä kuvia ja musiikkeja ja pelejä...hehe!! XD Mut kohta täs ollaan Suomessa; vähän yli viikko enää!

Okei, katotaas mitä kuvii mul ois näyttää...
1628081.jpg
Mariana näyttää vaatetustaan...heheh oli kuulemma vähän kuuma ;)
1628082.jpg
Lentokentällä: Molgusia, Ines, Jasna, Sonja, Mariana ja mää.
1628084.jpg
Keittiön ikkunan näkymä festarilavalle lauantai-iltana.
1628085.jpg
HeHEH! Pakko oli laittaa kuva; ilmotustaululla lauantain Slovakia-partyt, edessä tietty Jasna ja taustalla hämmentynyt Kostis (Kreikka) XD
1628086.jpgJa kuva kun oltiin hetki lauantaina ulkona; Damian ja Sonja.

Kiitos ja hyvää huomenta!