Tämä oli ihan hyvä viikko. Tai ainakin loppuviikko: siivosin kamalan, kamalan sotkuisen huoneeni (imuroin jopa!), ja samalla vaihdoin huonekalujen järjestystä! JEe, se on aina kivaah :)

Eilen oltiin visassa (vaikka mentiinki Lauran kaa sinne vähän myöhässä), ja siel taas huomasin etten tiiä mitään..eh-eh! Noh, eipä se mitään, koska sit mentiin Tiialle porukalla ja tehtiin herkullisia tortilloja (mun toottiin tuli jauhelihan lisäks ananasta ja juustoa, mmm...), sekä sit mä onnistuin väsäämään jälkiruoaks persikkarahkaa. Heh, olinpa taas täynnä! ...Noh, siellä kyl vähän nukahtelinki (siis en nukkunu ihan oikeesti mut silmiä vaan lepoistelin), mut ei se tarkota ettei must ollu kiva olla siel, hengata rauhassa ja kuunnella muiden hyviä juttuja :D En vaan ite pahemmin puhunu, mikä on ehkä ihan hyväkin asia 8P

Tänään vieläki väsyttää kauheesti - heräsin itekseni siinä kymmenen aikoihin, eli sain vain kaheksan tuntia unta -  - yleensä tykkään ysin, puol ysin (h) unista ;D Kutsuin Tiian ja Annikan pienelle ostosreissulle (en aatelluka ostaa itelleni mitään, piti vaan käydä erikoistapausten takia kaupoilla), mut verensokeri oli alhaalla enkä sit ite jaksanuka siel heilua! Hah! Noh, ei aina jaksa ;)

Nyt oon syöny mut väsyttää silti!...Kroooh....

Näköjään niin paljon etten jaksa kertoo enempää. Ois mul ollu varmaan jotain mut jätetään se myöhemmäks. Nyt haluun niiiiiin paljon karkkia / suklaata / herkkua, mut en saa enää ku pitäis saada tota vatsaa vähän pienentymään ja leukalinjaa selventymään. Noh - - - onneks ei oo rahaaka tilillä (on kyllä käteisenä mutta se on varattu Irlantiin!!), ni en pahemmin saiska muuta ku suklaapatukan, ja siitähän tulis vaan vihaseks ku loppuis kesken herkuttelut! OOOOKKE nyt ei jaksa. Moi. Krrrrrröööööööh.

 

Mut huone on ainaki siisti! Hahah...