"I've got an amazing organ..." (täältä lisää)

Tapaa poika josta Saila tykkää:

Tapasin yhden pojan Halloweenbileissä. Tykkään siitä kauheasti, se on kiva. Oikeastaan me tavattiin jo Annikalla, kun valmistuttiin illanviettoon. Tässä on jotain kuvia:
2034780.jpg
Sen nimi on Pertti ja tässä kuvassa se poseeraa Tiian kanssa. Tiia oli Roadkill Bunny.

2034784.jpg
Tässä Pertti poseeraa Annikan kanssa. On se aika seuramies, mut sellastahan mä oon hakenutkin! Annika oli keijukainen, joka levitti keijukaispölyä eli glitteriä kaikkialle! Hihih!

Joo, ja siis mä en ollut nunna vaan mies. Ja aika hyvin onnistuikin asuvalinta, koska muutama tyyppi tulikin sanomaan ettei olleet heti tunnistaneet! Hei, eikös se ole naamiaisten tarkoituskin, olla tunnistamattomissa, ainakin hetken verran? :)

- Kuviakin olisin laittanut enemmän, siis muistakin kuin itsestäni, mutta ei nyt kone suostu! -

Warjobileet olivat kivat, vaikka mulla loppuikin juotavat aika nopeasti, ja loppuillan ryystin vettä. Tästä ehkä johtuen lähdin matkaamaan kotia kohti jo puolilta öin, vaikka varmasti juhlat jatkuivat railakkaina pidempäänkin. Mun piti kuitenkin olla ihan pirteänä jo aamusella, koska perjantaina klo 12 lähti juna Helsinkiin!

Pyöräillessäni asemalle satoi niiiin rankasti, ja junassa sainkin sitten kuivatella kamppeita. Matkalukemiseksi ostamani joululehti ja paksu iltapäivälehti riittivätkin sen viiden tunnin ajaksi, hienoa! Jäinkin Pasilassa pois (yyh, kylmää, ja kosteat tumput eivät auttaneet asiaa),  jossa Silvi tuli vastaan. Mentiin bussilla ja metrolla Silvin kämpille.

Karva-kissa oli kasvanut hurjasti; viimeksi näin nuoren kisulin joululomalla! Perjantai-ilta vietettiin kämpillä, vaikka aluksi oli suunnitelmissa ollut retki leffateatteriin. Meillä olisi ollut leffaseurana 9-vuotias Julia, joten sopivan elokuvan löytäminen siihen aikaan illasta oli aika mahdotonta. Mentiinkin sitten todella aikaisin nukkumaan - mulla syynä oli ehkä matkaväsymys, kylmyys ja sade ulkona, mutta Silvi oli tulossa kipeäksi. :/

Lauantaina aamiaisen jälkeen lähdettiinkin hakemaan Juliaa. Mentiin katsomaan suomenkielinen versio Kung Fu Pandasta, MAHTAVA! :D Siis piti mennä itse katsomaan tuo elokuva jo aikoja sitten, mutta ei koskaan vaan tullut lähdettyä... Olisin todellakin halunnut kuulla Jack Blackin ja muiden alkuperäiset äänet, mutta olen ihan yllättynyt kuinka hyvin se toimi suomeksikin! Leffan jälkeen pyörähdettiin elokuvakamaa myyvässä pikkukaupassa - sitten kun rikastun, ostan sen tyhjäksi! Nytkin voisi ilostuttaa itseään tai ystäviään isoilla leffajulisteilla tai sillä kivalla, vähän vinolla vaaleanpunaisella Barbapapa-mukilla...

Julia kotiinsa ja tädit omaansa (no, Silvin). Tehtiin kuumaa kaakaota, "tilkka" irlantilaislitkua mukaan - nam! Suoritettiin pieni siivousoperaatio ennen ruoan tekemistä; me tehtiin Silvin & Sailan erikoinen, eli jauhelihaa ja spaghettia! :D Jossain vaiheessa iltamyöhää käveltiin sitten Makuuniin ja vuokrattiin muutama elokuva.

Loppujen lopuksi katsottiin vain Birth, ja sitten painuttiin yöpuulle. Tässä vaiheessa Silvi oli aika huonossa kunnossa, nimittäin kurkussa kasvoi kaktus. Tai ananas.

Sunnuntaina pitikin lähteä. Puolisen tuntia odottelin junaa asemalla, ja yritin käyttää sen ajan hyväkseni kulkemalla ja katselemalla ihmisiä ja hälinää. Toivottavasti voin vaikka ensi kesänä palata kaupunkiin ja viipyä viikon!! Suunnittelin retken aika tarkasti jo viime kesälle, mutta silloin ei ollut oikein mahdollisuutta niin pitkään tutkimusretkeen. Huoh, huokaisin, ja astuin junaan. Olin taas ostanut itselleni matkalukemista; tällä kertaa sisustuslehden. Joensuussa olin ihan unessa ja turtana pitkästä matkasta, enkä melkein huomannut tuttuja asemalla, enkä saanut pyörääni irti telineestä varmaan kymmeneen minuuttiin! ;)

- Tästäkään retkestä ei vielä kuvia, ehkä pian! -


Lopuksi pitää vaan mainita, että "Oh Dear Lord, if this is a test, I fear I may fail..." ;) Rakkaus, se tulee tänäänkin!!!