lol: Staanila ja Suosalo on hassuja.

Heh, mietin hetken että pitäiskö mennä kieliopin mukaisesti, "ovat hassuja", mutta eihän se sitten olisi "minua"... ;D


Sisällysluettelo:

1. Yleistä aloitushörinää

2. Pääsiäisloma kotona ja Turussa

3. Pääsiäissitsit

4. NMES!!

5. Loppuhölinöitä

-------------------------------------


1. Yleistä aloitushörinää

Kerron pikaisesti: - säistä - Tiian kaa lenkkeilystä - kokeista ja esseistä "valittaminen" - lähitulevaisuuden (touko-elokuu) suunnitelmat - kesätyöhaaveita.

Kamalasäisen, eli kylmän ja lumisateisen, NMES-viikonlopun jälkeen Jojeen on tullut lämpimät kevätilmat ja kuumentava aurinko. Kaheksan astetta on aika vakio, mutta vapuksi olis luvassa yli kymppiä! Juhuu!!

Käytiin eilen Tiian kaa lenkillä, ja vaikka se oli "vasta" seiskalta illalla ni oli viel mukavan lämmin eikä tarttenu liikaa vaatetta. Paitsi että vasenta korvaani paleli, höh. Tänään kans haluun mennä lenkille, ehkä yksin, ehkä seurassa. Kun on siellä aurinko ja kevät.


Mulla on ollu tässä kokeita, ja esseenpalautuskin mukavasti - vielä pitäis kirjottaa parit esseet ja osallistuu kolmeen varsinaiseen ja luultavasti muutamaan uusintatenttiin. Suunnitelmissa on mennä Tampereelle kattoon kamusia tossa toukokuun 22. päivä, eli jos siihen mennessä olis päättäny noi kouluhommat tältä keväältä ni ois kiva :D Sitte nimittäin voisin vaan mennä sieltä Kärkölään, ja hengata maalla Kipan ylppärijuhliin saakka. Sitte taas takas  Jojeen, opiskelemaan kesäkursseja - kaksi viikkoa enkun laitoksen hoiveissa. Näin!


Iskältä tässä aiemmin keväällä kysyin, että oisko siellä Biaxis-tehtaalla taas kesätöitä meikäläiselle :) Olin siellä yllättäen (eli iskä oli hankkinu mulle töitä ihan itsenäisesti, hehe, kellä on sellanen tuuri?) viime kesänä jonki aikaa, ja sitä ennen kesänä 2005.

Noh, kuitenki, iskä tässä pääsiäisen aikaan kerto että JOS niillä olis kesätyöläisille varaa maksaa rahnoja, niin sitten mun nimi olis aika korkealla listalla - - näin ymmärsin. Että mikään ei ole varmaa, mutta tollanen mahollisuus sit olis. Jeps, mut jos en töitä saa (enkä ole mitään itse asiassa hakenutkaan), niin kesäopinnoilla katan kahen kuun vuokrat (siis Kela kattaa), ja loppukesän asun ja syön maalla, käyn Ilosaaressa Jojessa ja toivottavasti lähen elokuussa viikon kesäreissuautoilulle kavereiden kaa!! :D AAAAH, KEEESÄÄÄÄ!!! Se tulee sieltä vielä! Eikä enää pitkä aika, ku tää huhtikuuki vetää vimpojaan :P


2. Pääsiäisloma Turussa ja Kärkölässä ja Hollolassa ja Hyvinkäällä 8.-14.4.:

Tapahtumissa mukana: Äippä & iskä - Jouni & Netta - Elisa & Tuomas - Piku ja Kirppu - Kaisa, Tapsa, Iida ja Väinö - Nea, Tuula, Suvi - Tapsa, Eija, Sami ja Tomi - erm ei kai muita...

Matkasin keskiviikkona Lahteen, juna oli aika tyhjä vaikka pääsiäinen olikin tuloillaan. Nealta sain yöpymispaikan, ja seuraavankin :)

Torstaina kävelin kattomaan kummipoikaa & perhettä; oli lämmin ja vaikka kävelin takki auki ni meinasin läkähtyä - eka kuumempi kevätpäivä mun kokemuksen mukaan tänä keväänä (vaikka se olikin tuolla etelämmässä). Heh, Iida oli oottanu mua ja ollu piilossa sisäteltassa, mut tää tyhmä oli myöhästyny 15 minuuttia ni ei ollu tyttö jaksanu piilotella siel enää! Hmm, pitää muistaa pysyä oikeassa ajassa vastaisuudessa... ;D Väinöki oli saanu ison pojan sängyn... Sillä oli myös vähän vaikeuksia totella isäänsä ruokapöydässä, ja sitten tuli surku kun ei saanutkaan sitä pullaa jälkkäriksi - mutta kun mentiin Iidan ja Väinön kaa kolmestaan niitten huoneeseen, ja Iida viel pamautti oven kiinni (jättäen Tapsan siivoomaan viilisotkuja), niin eipä kummitädin kauheesti tarttenu vetää huomiota leluihin ku koko pullaepisodi unohtu mielestä! XD Jep, sit leikittiin "supertyttö(j)ä ja superpoikaa"! *hihih*

Kaisa tuli töistä sit kotiin, ja vietettiin iltapäivää koko porukalla, kunnes lasten oli aika lähtee nukkumaan ja meidän tystkien tyttöjeniltaa viettämään Nealle! Siellä oliki jo muut, eli Tuula ja Suvi. Kateltiin sinä iltana Grease 2, jota EN suosittele, sekä Kumman kaa -jaksoja (joita suosittelen lämpimästi!)... Ja juotiin vähän juomia ja herkuteltiin sitäki enemmän ;D Ja mulle syötettiin viinirypäleitä, josta on myös todisteita naamakirjassa, ehheh!

1240576565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240576600_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lapsilla oli hauskaa ;D

1240576639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuula tyttöjenillassa...

1240576661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...ja Nea, Kaisa, Suvi ja Arttu-koira myös. Saila ei osaa kuvata ilman että kädet vapisee... Vai syytettäiskö kameraa vaik mieluummin? ;D


Jäin tosiaan taas yöks Nealle, ja perjantaina kateltiin telkkaa ja mentiin käymään Tuulan hienossa kämpässä - siis sisustus valtavine akvaarioineen oli tosi hieno, persoonallinen ja niin Tuulaa! Heheh, sit ku tyttö sais ihan oman maalaistalon sisustettavakseen ni sen haluisinki nähä! :D Tuula tuli meitin seuraks viel katteleen yhen vuokraleffan (mutta mikä se olikaan, hmm...).

Iskä haki mut Hollolasta; se oli ollu kattomas pappaa, tai vieraileen sen kanssa papan ainoalla(?) elossa olevalla veljellä, joka asuu toisessa hoitokodissa (tai "vanhusten rivitalossa" tai jossain, ei muista). Mä haluan ainaki vanhana asua sisarusteni ja niiden puolisoiden kanssa samassa hoitokodissa, siis jos se siihen menee, niin joka teehetki voi olla sellasta kauheeta "muistatko silloin kun lapsena siellä raktorin lavalla..."-pälätystä! Heh! XD

Kodissa oli vastassa äiti ja Piku ja Kirppu, vaik pitää kyl sanoa et Kirppua ignoresin ainaki 15 minuuttia, koska Piku vei paljon huomiota, sekä vaatteet halusin vaihtaa. Ja siinä vaiheessa kissa oliki kerenny kipuumaan uunin päälle, märkien vaatteiden karvottajaksi ;D Mutta sai seki halit ja pusut! - Siivosin akvaarion, joka iskän ostaman uuden akvis-lampun takia näyttää tosi vihreävetiseltä. Monni on vielä elossa, samoin nelisen valkosta monnista, joista yks oli vielä jonkin aikaa sitten vauva (tiedänpä hyvin lajit, hah...).

Lauantaina lähettiin iskän ja äipän kaa Turkuun matkaamaan. Porukat on siis viettäny useemmanki pääsiäisen siellä Tapani-enon & perheen kanssa, mut tällä kertaa mä halusin lähtee mukaan ku kerranki ei ollu muuta suunniteltu viikonlopuks! Mentiin sinne, ja syötiin hyvin! XD

Mul oli automatkalla ja kyläillessä mukana yks koekirja, jota kyl luinkin, mutta en silti saanu sitä edes puoleenväliin... No, siellä olohuoneessa luettiin Samin kanssa kirjoja; mä psykaa ja Sami fantasiaa. ...Oisin mielelläni vaihtanu kirjat, hihih!

Lähettiin sitte Tapsan kaa ajeleen Mylly-ostarille. Jakaannuttiin ryhmiin miehet ja naiset - mä ja äiti käytiin läpi vaatekauppoja (äiti löys kesämekon pihalle), sekä äitin mielestä vähän oudosti halusin käydä kaikis sisustuskaupoissa... Häh, mitä outoo siinä on? XD Sit tavattiin sovitusti Tapsa ja iskä, ja lähettiin käppäileen ulko-ovia ja autoa kohti . . . paitsi bongasin viel yhen liikkeen mihin mentiin äitin kaa, mutta vain noin minuutiksi. Miehet oli kai menny jo edeltä ulos, ku ei niitä siinä näkyny - mutta mutta, kun me päästiin autolle ni ei ne kyl siellä ollu! Noh, aurinko paistoi (TURUSSA OLI YLI 16 ASTETTA, luuuuv!!), ja paistateltiin naamoja siinä. Mä kaipailin juotavaa, joka oli lukossa takakontissa 8P... Koitettiin hilehiuslakkaa, mikä tuli kaupanpäällisinä, ja hileitä oli sit kaikkialla. . . miiiissä ne miehet oli?!?!

Noh, onneks niillä oli kännykkä mukana. Vaik kyl niil viel soitonki jälkeen kesti ;D - Porukat nimittäin vihdoin luopui lankapuhelimestaan, kun sai sopimuksella pidettyä vanhan numeronsa kännykkään vaihduttaessa. Kai se on vielä vähän opettelua, kun iskällä on ollu kännykkä töissä, mutta en tiiä kuinka paljon hienouksia se siitäkä osaa käyttää, ja äitillä ei oo tainnu olla koskaan kännyä..? ;)...

Koko komppania oli taas koossa, ja päätettiin lähteä Ikeaan kattelemaan tuotteita (ja ettimään Elmolle & Tuomakselle tuparilahjaa mun nimissä)... Ei me sieltä lopulta paljoa ostettu (vaik mä jäin vähän kaipaamaan niitä isoja ja kalliita keraamisia ruukkuja, huoh...), mutta löydettiin lopulta kenkäteline vietäväks... Mitä? Miten niin outo lahja? Niil on kenkiä. Ne varmaan tarvii telinettä. Niin XD.

Sunnuntaina mentiin äipän ja Eijan kaa käveleen ulos aurinkoon. Käytiin ettimässä kyykäärmeitä kallioilta ja ihasteltiin leskenlehtiä. Ainiin, oli krookuksiakin, hienoja :) Pelattiin vielä myöhemmin pari lautapeliä, Samin ja Tomin pappakin liittyi joukkoon, ja syötiin hyvin. Sitten olikin aika lähteä kotia kohti.

Päästiin kotiin iltapäivällä/illalla (miten sen nyt kukin ottaa...), ja Piku riehaantui! :D Se oli niiiiin iloinen ettei porukat ollu hylänny sitä, että juos mun luo (siis porukoiden luo muuten mut mä olin ainoo joka sen juttuja jäi katteleen, porukat kai jo tottuneet) - sohvalle - mun luo - sängyn päälle - mun luo - keittiöön - sohvalle - mun luo... Hullaantunu hauva!!! Hahahha <3 c3 luuv.

Maanantaina Jouni ja Netta tuli meille, ja ahtauduttiin autoon viidestään, sekä äiti vielä sai syliinsä terassituolit. Nimittäin porukat oli ostanu Elmolle ja Tuomakselle tuparilahjaksi myös terassisetin. Tai siis, en tiiä oliko ne viralliset tuparit, eli tiesikö E&T niistä, mutta ainakin ne oli meidän suunnittelemat yllärituparit! :D Mentiin nimittäin myös täytekakun ja pizzan kanssa... Noh, olihan pääsiäissunnuntaina ollu myös ÄITIN JA ISÄN SYNTTÄRIT, joten kakuteltiin kai niitäkin!

Tyypeillä oli aikas hieno saunallinen ja lasitetulla parvekkeella varustettu kämppä Hyvinkään keskustassa! Ne vielä etsii kivaa sohvaa, mutta jos kesällä ovat saaneet kämppää valmiimmaksi, niin menen sitten kyläilemään :D Tuomaskin on saanu töitä, käyvät omalla autollaan molemmat Sysmässä. Jeh, mutta vietettiin kiva päivä siellä, ja otettiin harvinainen yhteiskuvakin! Paluumatkalla käytiin viemässä Helenan haudalle kukkia, oli kaunis hautakivi :]

1240576728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On mulla toinenki ihan onnistunu kuva, siitä ois vaan pitäny rajata liikaa seinää pois enkä jaksanu alkaa kikkaileen.. heheh! hei sisko ja veli ja iskä, lähetinhän teille ne kuvat jo?! kertokaa, kertokaa!


Tiistaina Kipa ajeli kylään (sen piti tulla pyörällä, mut kumien täyttäminen oli liian haastavaa, hahahah!!). Näytin sille koneelta lolcatsejä, ja jotenki se meni siihen et kateltiinki jotain tosi häröjä kuvasarjoja joltain kyläilyltä. . . taiteellista XD Jee, pitää hengata enempi kesällä jos oltais samassa kylässä vaikka. - - - mutta sitte oliki pääsiäisloma ohi, ja palasin junalla Jojeen. Opiskelin junassa Kielen variaatiot-tenttiin, onneks - siin meni kauan ja jäi opiskeltavaa viel Jojeenkin pariksi illaksi...

 


3. Echon pääsiäissitsit 7.4.

Menossa mukana: Echon pomo Seppo sekä muut järjestäjät - hieno "henkilökuntamme" - vierustoverit, esim Mira.

Echo siis tulisi tämän jälkeen kohta isännöimään NMESiä (siitä lisää ensi kappaleessa), ja me myös järkättäis hienot sitsit! Sitsit siis ovat tapahtumat, joihin ensinnäki ois kiva pukeutua vähän tyylikkäämmin. Sitten mennään istumaan ehkä istumajärjestyksen määräämille paikoille, jolloin yritetään välttää sitä, että kaikki istuis vain omissa jengeissään. Sitten onkin aika nauttia jotain syötävää, joka tarjoillaan istujille, SEKÄ laulaa älyttömän määrän juomalauluja ja kilistellä joka välissä vierustovereiden kanssa. Sitsimaksuun sisältyy pari tai enemmän olutta/siideri/viiniä, ja sitten parit shottilasilliset viinaa. Lissee saa ostaa noin omakustannehintaan. - - - Tämä perustuu mun yhteen NMES-Turku-kokemukseen sitseistä, sekä nyt näihin pääsiäis- sekä NMES-Joensuu-sitseihin!

EEenivei. Pääsiäissitsit oli perjaatteessa järjestäjien ja henkilökunnan harjoitusta NMESiä varten. Se olikin hyvä ajatus, koska saatiin vähän kokemusta laulamisesta, tarjoilusta, ja että mitäs sitte tehään kun ei saadakaan käyttöön koulun keittiötä ym ym ;D

Hauskaa oli. Valitettavasti mun tosiaan piti mennä seuraavana aamuna vikalle poetry-tunnille, sekä lähtee matkustaan kotiin, ni hyvin alkanu ilta piti "lopettaa lyhyeen"! heheh.... Istuin Miran vieressä, mikä oli mukavaa, koska aluks siinä muiden vierustovereiden ollessa aika vieraita tunnelma ois voinu olla aika hiljanen jos ei ois ollu siinä kaveria lähellä ;D Mutta ku pääs kilistelemään ja muuta, ni alko iteki heittää vaik mitä juttua kaikkien kaa. Tai muistaakseen ;P Jes, kivaa oli! Olin myös kamalan äänekäs, huutelin "koko ajan" sieltä takakulmasta jotain omiani. Noh, oltiin vaan enkkulaisten seurassa. Ei haittaa!!


4. NMES eli National Meeting of English Students, Joensuu 17.-19.4. 

Mukana kuvioissa: perjantain rastiryhmämme Tiia, Annika, Anniina, Sanna, Margus - enkkiksiä Hesasta, Turusta, Treelta, Jyväskylästä - järjestäjäporukka Seppo, Katja ja muut - "henkilökunta" (hienoa työtä!) - näytelmäryhmäläiset - sekä kaikki kaverit jotka pääs osallistumaan luennoilla ja/tai sitseille!

HIENOA! Eipä tätä ole odotettukaan kun muutama vuosi!! :D Ite olen opiskeluaikanani osallistunu kahteen NMESiin, ensin Turussa ja sitten Oulussa. Viime vuoden Helsinginseikkailu jäi harmi vain välistä, koska olin Puolassa...

Perjantaina jouduin opiskelemaan ahkerasti, enkä voinu mennä suunnitellusti ulkopaikkakuntalaisia vastaan juna-asemalle. Mutta onneksi olihan siellä muita, auttamassa, neuvomassa ja kuskaamassa. Perjantaina oli myös meidän näytelmäryhmällä harjotukset -

NÄYTELMÄ:

Tavoitteena on siis joka kaupungilla tehdä joku esitys sitseille, josta paras valitaan. Mun NMES-kokemuksen aikana Joje on aina tuntunu tulleen häntäpäähän tässä kisassa, mutta tämä esitys tuntui vähän enemmän lupaavalta... XD Mä olin Jane Austen (repliikki: Mr DARCY!), ja esityksessä oli mukana myös Shakespeare, Oscar Wilde, Elton John, Madonna sekä epämääräinen (ja erittäin känninen) "englanninopiskelija". Lisäksi kolme Talent Show-tuomaria. - Tuomarit hylkäävät "korkeakulttuurin edustajat" (joihin kuuluvat myös Elton ja Madonna?!), kunnes Sepon esittämä enkkis vie heidän suosionsa!...Lopussa kaikki kokoontuvat lavalle laulamaan yhteislaulua.

Mutta palataanpa kertomukseen; meillä alkoi rastit illalla. Ulkopaikkakuntalaiset oli laitettu ryhmiin, ja kiersivät nyt Jojen keskustaa ja baareja tehden tehtäviä, "lahjoen" meitä tuomareita juomin (ja herkuin, mmm...), ja tietenkin itse kännäten hurjasti.

Meidän rastilla hengasi Sanna, Tiia, Margus, Annika ja Anniina. Tehtävä oli kuljettaa kurkkua (joo, se vihannes) tietyn matkan ja takaisin, ja antamalla se seuraavalle ryhmän jäsenelle, joka kulki tämän matkan jne. Kaikki tämä piti tietty tehä koskematta kurkkuun käsin.

Ilma oli kylmä, jossain vaiheessa taivaalta myrskysi lunta, me saatiin oottaa melkein kaikkia ryhmiä KAUAN, oli aika vilponen, ihmiset kaatuili jäisellä asvaltilla loppuvaiheessa - - mutta, kivaa oli!! :D Seura oli mitä mainioin ja oli hauska hengata Suvantosillan alla pyryltä suojassa ja pölöttää omia juttujamme.

Lopuksi vietiin vika ryhmämme ihan vikalle rastille, mikä oli sisätiloissa (aah lämpö palautui jäseniin!) - - kun varmaan kaikki muut jatkoi juhlintaa käppäillen Pursiseurantalolle, niin tämä tyttö meni kotiin. Siivosin, lämmittelin itteäni kattoen telkkaa ja OPISKELIN. Niin. Olin ahkera ja valitsin hyvän tien. Muut oliki ollu sit kauheessa kämärässä, kuulin...hihih!

1240576749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaakaota termoksessa...

1240576768_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sanna piti  kirjaa joukkueiden juoksukierroksista (3 min aikaa),tyylipisteistä ja tietty lahjonnasta!

1240576786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240576802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sanna ja Annika lumisateessa.

1240576823_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yksi ryhmä lahjo meitä tikkareilla. Ei paha ;)


Lauantai koitti. Mun piti mennä alun perin ekana yheltä alkaville luennoille ja sen jälkeen Sannan ja Tiian kaa shoppailemaan sukkahousuja ym illan sitseihin tarvittavia, ja sit oltais tultu meikäläiselle ja valmistauduttu yhessä juhliin - - mut tein vähän laskelmia, enkä ois ehtiny kaikkea tota luentojen jälkeen. Niinpä menin ostoksille itekseni, ja lopulta ehin nippa nappa luennoille!

"Mitä, luentoja lauantaina?", te kysytte, mutta kerronpa siitäkin: NMESissä on siis tapana, että krapulaiset opiskelijaporot (ei niitä Lapin elukoita) herätetään aikaisin ja komennetaan luentosaliin. Onneksi sentään, vaikka ovatkin oikeiden luennoitsijoiden pitämiä, "oppitunnit" eivät ole liian pahoja - mä oon kokenu mm. sellasia missä aiheena on ollu Amerikoista tulleen luennoitsijan ensimmäiset kokemukset uudesta kotimaastaan Suomesta, sekä tosi hauska oppitunti siitä, mitä Tony Blair oli merkinny ensin Britannialle, ja miten siitä oli lopuks tullu Bush Jr:n "loverboy"... eheheh!!

Noh, meillä luennoimaan oli suostunu Kentsu ja Greg. Greg aussina kerto tosi hauskasti Australian osavaltioista, ja Ken piti enemmän opettavaisen luennon Hamletista ja hatuista :] Mut oli hyvä kokemus, molemmat! ... Sen jälkeen meninki kotiin, suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten...

-Vitsit, miksi miksi en pyytäny ihmisiä ottamaan kuvia musta hameessa JA Jane Austenina?...tällänen tapahtuma ei toistu kovin montaa kertaa, että oisin "laitettuna" jossain yleisessä tilassa...-

Noh, kuitenkin; sain autokyydin onneksi sitseille (Anniina&Annika oli toimittamassa viime hetken tavaroiden kuskausta ja pääsin takapenkille mukaan). Siellä pidettiin vielä kenraaliharjotukset meitin näytelmästä, sekä laitettiin paikkoja viimeiseen kuntoonsa (mäki autoin mm. nimilappujen laitossa, jee).

Ihmiset kokoontuivat sermien toiselle puolelle - kaikki oli tosi hienosti pukeutuneita! Menin iteki kavereiden joukkoon, ja kohta Seppo-puheenjohtaja tuliki kertomaan että saa mennä paikoilleen istumaan! Heh, onneks tiesin että missä tuun istumaan, mut kaikki muut suunnilleen joutu käppäileen pöytiä ympäri ja ettimään nimiänsä. Voi niitä. Pöydässä edessäni oli kolme oluttölkkiä, valkoviinipullo (jonka jaoin Tiian kaa, joka istu seuraavassa pöydässä), sekä shottilasi. ;D

Niin, ei ollu kyl mun vika, mut jotenki TOSI HARMILLISESTI ne nimilaput oli menny silleen et mä istuin pöydän kulmassa, ja mun ympärillä oli vain tyttöjä ja sit siinä niiden vieressä oli taas poikaryhmä! Pöh, ois voinu harjottaa vähän sekoitusta - tarkoitus oli siis olla muutenkin poika-tyttö-poika-jne istumajärjestys...kröhöm... XD Ja myös seuraavassa pöydässä oli "hassusti" laitettu melkein pelkkiä enkkiksiä samaan pöytään, vaikka tarkotushan oli tutustua ihan uusiin tyyppeihin - - - mutta ei valiteta tämän enempää, koska oli mul kuitenki kivaa, varsinki iltaa kohti - hahahahah!!

Siinä sit syötiin, juotiin, laulettiin juomalauluja, ja sit - mä nousin ja kilistin lasiani. (voi ei!) Heh, näin se meni: *kilkilkil* - nousin seisomaan. "Hei, mä oon Saila, Joensuusta" "HEI, SAILA" ja Katjalta: "se on mun kämppis!" XD "Mä en osaa laulaa" *järjettömät suosionosoitukset* "Mut mä olen tarpeeks hiprakassa - kännissä..." *tapu-tapu-tapu* "Ja tässä tuli puheeks vierustovereiden kaa, ettei ne osaa perunalaulua! Joten mä haluisin esittää sen teille, ja jos tunnette niin liittykää seuraan..."

- Ja sit "esitin" eli "lauloin" sen niille; ei menny ihan oikein, mutta tässä tulee siis aika virallisesti oikein olevat sanat kiinnostuneille:

"Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea.

Perunan kun suuhun vie, siitä alkaa pitkä tie, vatsassa sen paras paikka eikös lie!"

Jep!!! Hahha!! Jounilta ja Elisalta jouduin kysyyn neuvoja, tota toista säkeistöä en muistanu ite :P


Sitten tulikin aika meidän esitykselle, joka meni kai ihan hyvin. Olin vika pukeutumassa, kai ne joutu oottaan meikäläistä. Siellä ei ollut myöskään peiliä, ja olin aika tuiterissa (hei kamoon, lauloin vapaaehtosesti NOIN YHEKSÄNKYMMENEN IHMISEN EDESSÄ, YKSIN!, ni olin pakostiki jo!), niin en tiiä miten kostyymi meni päälle tai ei mennyt ;D Mutta esitys tuli tehtyä, ja must oli ihan hauska kokemus - vaikken tajunnu kavereit pyytään ottaan kuvia... :I

Katoin muidenkin esitykset, oli kivoja :] Raati meni sivulle arvioimaan voittajaa - - - Eikä me voitettu :/ Noh, HAHAH, ois pitäny arvata!! Mut henk.koht. oon tosi ylpeä meistä, ja oltiin todellakin tosi hyviä! HYVÄ ME! XD Jyväskylähän sen voitti, ja muuten, siellä sitten NMES ensi vuonna! I can't wait!

Noh, yöllä bileiden piti sitten loppua. Olin ostanut viinamäärän juotuani vielä kaksi oluttölkkiä, joista join kyllä enää sitten yhden. Että aika vähällä alkoholilla meni koko ilta, ku kuitenki söiki älyttömästi :O Heh, ja tuli tanssittu mahtavia discohittejä, esim Abbaa! Halusin vielä jatkaa biletystä, mutta vaihtoehdot olivat baariin meno (näääh.... ei ois rahaaka sellasiin...) tai Skarppiin meno (ulkopaikkakuntalaisten nukkumapaikka, mikä on aika kaukana keskustasta). Lähin siis vaan kotiin, jonne tulivat Sanna ja Tiia sit käymään hetkeksi ennen kuin lähtivät omiin koteihinsa. Noh, ihan hyvä oli että menin jo kotsaan syömään, juomaan paljon vettä ja taistelemaan jo valmiiksi uhkaavaa krapulaa vastaan valvomalla eli katsoen videoita - - - aamulla ei nimittäin ollut ollenkaan huono olo :)

1240576370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1240576390_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240576409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitseillä laulettiin ja noustiin tuoleille laulamaan! :D (Kuvat kännykästä)

1240577136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Annika auttaa Madonna-Anniinalle tötteröitä päälle! ...Nämä kuvat otettiin mun kameralla, mutta se oli lainassa Anniinalla silloin. . . mukava ylläri sunnuntai-aamuna! :D

1240577161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sami ja Shakespearen kuteet.

1240577214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1240577235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...Vähän juomalaulujen mallia teitin nähtäväks... ;)

1240577300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ennen sitsejä otettu kuva meistä tytöistä. ...Ainoo kuva missä oon hameessa - haah!

1240577351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä ja loppuilta. Näin menee!


5. Loppuhälinöitä

Siellä paistaa aurinko! AAH...

Illalla ei olekaan Visaa, se on peruttu. Vähän harmittaa, ku en oo päässy käymään siellä viikkoihin! Noh, Jani kuitenki kutsu väkeä sille leffailtaan, eiköhän se ole ihan hyvä vaihtoehto! :D

Ostin toissapäivänä herkkunälässäni brownies-tekoaineet (valmis kaupan paketti, lisää vesi), ja sinne herkkuun lisäsin vielä pussillisen taloussuklaarouhetta ja noin kaksi desiä kookoshiutaleita. Ahmin myös yhteensä paketillisen vaniljajäätelöä tässä kolmen päivän aikana browniesin kera. Nyt yököttää. XD Mutta lenkille mennään, ehkä se auttaa!! Ja ollaan tyttöjen kaa puhuttu, että mentäis lähiaikoina yliopiston kuntosalille. En ite oo käyny sielä kertaaka(!!), mut nyt "vertaistuen" kanssa ehkä uskallaudun. Ja sitten alankin käydä siellä ahkerasti parin viikon ajan ennen Treen matkaa. Ehkä saisin mahtuun itteni johkuun kivaan kesämekkoon Kipan ylppärijuhliin mennessä... ;P Katsellaan, katsellaan.

Kiitos mielenkiinnosta! Hei, ja kertokaa ulkopaikkakuntalaiset ex-opiskelija-ystäväni, että järkättiinkö teitin laitoksilla koskaan/usein sitsejä, ja oliko tollasia? :D Turussa enkkulaiset järkkää kuulemma aika usein - no, sen huomaski siitä et ne osas kaikki ne juomalaulut, ja lisääki ;D

Lopuksi: Käytiin yhtenä aamupäivästä Sannan ja Tiian kaa kattomassa, kun 70-luvun astronautti-tieteilijä kertoi koululaisryhmistä ja muista kiinnostuneista koostuneelle yleisölle kuu-matkastaan! Tässä on kuva siitä - tuossa on miehen itsensä ottama kuva maapallosta, ja oikealla on astronautti. Heh, kännykällä otettu, siitä huono laatu :P

1240576308_img-d41d8cd98f00b204e9800998e